Jump to content

The iPhone/iPod Touch Thread

vic

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Όποιος θέλει μπορεί να βάλει την έκδοση GM του iOS 5. Υπάρχει για όλες τις συσκευές, ενώ έχει βγει και Tethered Jailbreak. Κατεβάστε το IPSW αρχείο, συνδέστε τη συσκευή στο PC και όταν είναι να κάνετε Update κρατήστε πατημενο το Shift και πατήστε το Update στο iTunes.

H GM ειναι ακομα μια beta ?

Είναι η έκδοση GM aka Gold Master. Είναι "ουσιαστικά" η τελική έκδοση του iOS 5.

Δε χρειάζεται να είσαι developer για να βάλεις την GM. Είναι ελεύθερη. Κατεβάζεις το ipsw, κάνεις το update και έτοιμος. Πιθανόν να σου βγάλει errors αλλά ότι θες εδώ είμαστε.

Εχω developer licence μιας κ ενας συνεργατης μου ετοιμαζει κατι Apps ;)

Παντως εγω την φοραω εδω και κανα 2ωρο κ δεν εχει βγαλει τπτ.

Α, μετεφερα και το me.com μου στο iCloud. Η διαδικασια απλα...παιδικη..!

Untethered jb δεν εχει βγει σωστα ?

Tethered έχει βγει με Redsnow αν δεν κάνω λάθος. Και εγώ πάντως μια χαρά είμαι μέχρι στιγμής.

έχω αλλάξει το root pass στο iphone. Έπρεπε να το αλλάξω πάλι σε default πριν κάνω update ios?

edit: Δεν χρειάζεται.

Βγήκε και επίσημα το iOS 5. Οι μη ενδιαφερόμενοι για JB κατεβάστε και εγκαταστήστε.

ε λογικα δεν θα αργησει...και μολις βγει παμε για αναβαθμιση!

iphone 3GS μεχρι και του χρονου λοιπον! :)

για το icloud τελικα θες λιονταρακι ή κανουμε την δουλεια μας και με την χιονισμενη λεοπαρδαλη?

υγ: OMG! 56kbps dial-up εποχες are back! πρεπει να επεσε η κινηση της αρκουδας!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.