Jump to content

The iPhone/iPod Touch Thread

vic

Recommended Posts

Να σου πω καλα εκανες που εβαλες την 6.0.1...

Πως τα παει το 3GS σε ταχυτητα? Σε σχεση με 5.1.1 ?

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply
Να σου πω καλα εκανες που εβαλες την 6.0.1...

Πως τα παει το 3GS σε ταχυτητα? Σε σχεση με 5.1.1 ?

Μια χαρα τα παει το 3gs δεν μασαει πουθενα και φαντασου 82 εφαρμογες και 6 παιχνιδια

Δεν καταλαβα καμια διαφορα σε ταχυτητα σε σχεση με την 5.1.1 το ιδιο μου φενεται

Γενικα το 3gs θα το κρατησω για καιρο ακομα

Μακαρι να ειχε και φλας και θα το κρατουσα μεχρι να τα φτησει :p

να επιβεβαιώσω κι εγώ!

3gs με την 6.0.1 δεν μασάει...

δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά στην αναζήτηση μου φαίνεται πιο γρήγορο...

Καλημέρα και απο εμένα.Εγω θέλω να ρωτίσω κατι άσχετο.Έχω ενα ipod touch και έχω ένα μικρό θεματάκι.Πρίν μερικές μέρες μου έπεσε και έχει σπάσει η οθόνη λειτουργή κανονικά έχει σπάσει μόνο το γυαλλί θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε πού μπορώ να το κάνω και περίπου ποσο θα μου βγεί.

Καλημέρα και απο εμένα.Εγω θέλω να ρωτίσω κατι άσχετο.Έχω ενα ipod touch και έχω ένα μικρό θεματάκι.Πρίν μερικές μέρες μου έπεσε και έχει σπάσει η οθόνη λειτουργή κανονικά έχει σπάσει μόνο το γυαλλί θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε πού μπορώ να το κάνω και περίπου ποσο θα μου βγεί.

απο ebay μπορεις να βρεις

check

ipod glass | eBay

κανα 30αρι θα σου βγει πιστευω με τα μεταφορικα

• 1 month later...
  • 1 month later...

Μολις βγηκε αντε καλα μας untethered jailbreaks :yu:

Αρκετα διαφορετικη η διαδικασια χωρις DFU κιολας...καλη δουλεια εκαναν.

εμενα με το jb της evasion καποια στιγμη μετα απο κανα 15 λεπτο κολησε τελειος... εκλεισε και μετα οταν προσπαθουσε να ανοιξει κολλαγε στο μηλο

Kανε hard reset και ξαναπροσπαθησε.

Εγω παντως και οσους ξερω που το εκαναν δεν ειχαμε κανενα προβλημα με το καιρο ουτε με τιποτε αλλο.

προς το παρων θα το αφησω ετσι... αν καταφερω και δεν χρειαστω τα προγραμματα που ειχα οκ... αλλιως θα το ξανακανω :)

it is not a bug it's a feature που λενε :whip:

Mετα το File:/// να το και αυτο:daisy: Αν και ειναι ενας ευκολος τροπος για respring ε:worship:

post-3193-1416077044,2369_thumb.jpg

Αυτο θα χει πλακα!

Βγηκε και η evasi0n 1.1 μαζι με τα fix που εχει το cydia (weather+long boot)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.