GFFermari Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 Limbo@wikiXbox 360 Arcade Title LIMBO Coming to PS3 and PC[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mrBDU6S1EME&feature=related]X360 Gameplay[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 καμμενια? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Το είχα στο μάτι από τότε που βγήκε στο XBOX 360. Χάρηκα πολύ όταν ανακοινώθηκε για PC. Φαίνεται να έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Σταρωωω !! :shifty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Braid -> Super Meat Boy -> Limbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 11, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Braid -> Super Meat Boy -> Limbo Braid->Machinarium?->Limbo :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 11, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Εγώ νομίζω ότι μόνο με το Braid συγκρίνεται το Limbo. Τα άλλα που αναφέρατε είναι διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Το μόνο κοινό τους είναι το 2D και ότι είναι Indie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούλιος 11, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 To παιχνιδάκι δεν το ήξερα αλλά λίγο που είδα το video φάνηκε αρκετά εθιστικό και πιθα΄νως να περνάει ευχάριστα η ώρα μαζί του...... Τώρα το ευχαριστα με τη μαυρίλα δε συνάδει αλλά:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 11, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Εγώ νομίζω ότι μόνο με το Braid συγκρίνεται το Limbo. Τα άλλα που αναφέρατε είναι διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Το μόνο κοινό τους είναι το 2D και ότι είναι Indie Ακριβως....απλα δεν ειχα καποιο αλλο στο μυαλο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 2, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Limbo ReviewLimbo is an incredible achievement. Very few games are as original, atmospheric, and consistently brilliant. It belongs in everybody's collection. The journey may be over too quickly, but you will be entertained every minute. This is one of my favorite games.9/10 :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 4, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Βγήκε...και είναι...90 ολόκληρα ΜΒ !!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 5, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Εξυπνο ,σε παιδευει αρκετα, μικρο σε διαρκεια, ατμοσφαιρικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 8, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Έχει demo το Steam για όποιον ενδιαφέρεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Αύγουστος 15, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Καταπληκτικό παιχνιδάκι,αξίζει την προσοχή σας[ame=http://www.youtube.com/watch?v=t1vexQzA9Vk]Limbo - Game Trailer - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Αύγουστος 15, 2011 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Προχτές το τερμάτισα.Πολύ γέλιο(και σπάσιμο καμιά φορά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 15, 2011 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Υπαρχει και αλλο σχετικο topic στον λαμπη...Αλλα ηταν τρομερο και φοβερο παιχνιδακι. . .Τι ωραια μαδησα την αραχνουλα μικρων διαστασεων, μετα απο το σουβλισμα που μου ριχνε βεβαια. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 14, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 κόλλησε η κοπέλα μου με το συγκεκριμένο, αλλα το τερματίσαμε αρκετά γρήγορα.τα αλλα δυο που προαναφέρθηκαν δεν την ψήσανε και τόσο.. παίζει καμια πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 15, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Εάν δεν τα έχεις παίξει, τα Trine (1 και 2). Δεν έχουν την ατμόσφαιρα του Limbo, αλλά είναι πιο "γεμάτα" και ανήκουν περίπου στην ίδια κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 15, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 κόλλησε η κοπέλα μου με το συγκεκριμένο, αλλα το τερματίσαμε αρκετά γρήγορα.τα αλλα δυο που προαναφέρθηκαν δεν την ψήσανε και τόσο.. παίζει καμια πρόταση?Braid και απο μενα.Διεστραμμένα εξυπνο!Τα trine περα απο ομορφα δεν εχουν τιποτα αλλο.Πολυ βαρετα.Tο limbo μπροστα στο braid μοιαζει παιχνιδακι για βρεφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.