fantacid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 Αν απο μικρος το ονειρο σου ηταν να χτισεις μια γεφυρα αλλα ποτε δε το κανες........ηρθε η ωρα να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα!!!Μπορει να μην εχει τα γραφικα του farcry,αλλα σιγουρα θα φατε αρκετες ωρες μαζι του.....bridgebuilder.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούνιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Παρα πολυ καλο , εχω κολλησει απο το μεσημερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 φοβερο.. εχει μεγάλη φάση .......εχω κολλήσει στην 5η level....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 13:21] φοβερο.. εχει μεγάλη φάση ....... εχω κολλήσει στην 5η level....... LOL :D To level 5 βγαίνει χωρίς καμία αλλαγή! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris LOL :D To level 5 βγαίνει χωρίς καμία αλλαγή! :D εγω τα σβήνω ολλα και τα κάνω απο την αρχη !!! ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 η level 7 ειναι ολλα τα λεφτα,,,πως βγαίνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Την 7 την εβγαλα με τον πιο ανορθοδοξο τροπο ..... δηλαδη καπως ετσι!! Αυτη που γουσταρα περισσοτερο ειναι η 8:worship: :worship: την εχτιζα κανα 3-4 ωρες αλλα εγινε γ@μ@τη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 εγω το εχω τερματισει αυτο και το αλλο με τα 3δ γραφικα, εχετε βρει η ξερετε που θα βρω την φουλ εκδοση του pontifex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούνιος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Εχει βγαλει κανεις την τελευταια πιστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka εγω το εχω τερματισει αυτο και το αλλο με τα 3δ γραφικα link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 μηπως για την 10 θα έπρεπε να εχεις περισσότερα $?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 8, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 19:07] link? http://www.nzone.com/object/nzone_bridgeit_downloads.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 10, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2004 στην λύση που δίνεισ στην 7 fantacid τα σημεία στον πυθμένα δίνουν στήριξη???έχει σημεία εκει κάτω η απλα αν φτάσεις μέχρι εκει κομβό στηρίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.