Jump to content

Πρόβλημα τροφοδοσίας φορητού. Τι μπορεί να κάηκε;

hayabusa

Recommended Posts

Το θέμα εν συντομία έχει ως εξής:

Φορητός Turbo-X τετραετίας βγήκε από το ρεύμα, διήνησε μια απόσταση 10 μέτρων και στη συνέχεια επέστρεψε στην αρχική του θέση και ξαναμπήκε στο ρεύμα.

Τι συνέβη; Μόλις ξαναμπήκε στην πρίζα δεν αναγνώρισε ποτέ την τροφοδοσία, αρχισε να μυρίζει κάτι καμμένο και το λαμπάκι του τροφοδοτικού όσο ήταν συνδεδεμένο στο φορητό έμενε σβηστό (όταν το βγάζω ανάβει κανονικά)

Το τροφοδοτικό είναι κάποιο κινεζάκι ονόματι Nilox αγορασμένο από eshop. Δοκίμασα και με άλλο αλλά συνέβη ακριβώς το ίδιο.

Το θέμα τώρα είναι τι μπορεί να έχει πάθει ζημιά, αν φτιάχνεται και πόσο θα μπορούσε να κοστίσει η επισκευή (δεν είναι και δικό μου οπότε είναι διπλός μπελάς).

Σημειωτέον ότι με την μπαταρία του δουλεύει κανονικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

ετυχε το ιδιο πραγμα στο λαπτοπ της μανας μου το βαϊο αλλα ηταν η μητρικη πλακετα σε αυτο.. 5 μερες το πηραν γερμανια.. απο κοστος δεν ξερω αλλα τωρα τουρμπο εξ θα κανουν γρηγορα

και εγω αυτό υποψιάζομαι δυστυχώς αλλά κρατάω μια ελπίδα γιατί όπως είπα με την μπαταρία δουλεύει κανονικά.

Το θέμα δεν είναι να κανουν γρήγορα αλλά να φτιαχτεί (αν είναι να φτιαχτεί) οικονομικά. Τώρα αν ζητήσουν καμιά 150άρα για σέρβις δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα σε τέτοιο μηχάνημα και με την χρήση που του κάνουν.

Η λύση δρομολογήθηκε μέσω Dellman. Τhanks bro :T:

edit: έτσι από περιέργεια, από τι μπορεί να προκλήθηκε αυτό; Είναι λογικό να έγινε στα καλά καθούμενα; (δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ τόσα χρόνια για αυτό ρωτάω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.