Jump to content

6950 ή 6870 ή gtx 560?

Braveheart

Recommended Posts

Λοιπον επειδη σε λιγες μερες θα παρω μια 46αρα πλασμα της panasonic και θελω να παιξω και κανα δυνατο παιχνιδακι ποια απο τις τρεις θα εχει την καλυτερη αποδοση σε αναλυση 1920?

Επισης διαβαζω διαφορα το οτι οι καρτες τις nvidia υποστηριζουν απροβληματιστα 3D απεικονιση σε ταινιες-games σε αντιθεση με τις καρτες της ati...ισχυει?

Ενα αλλο ερωτημα ειναι ποια η διαφορα του mini HDMI και του κανονικου HDMI διοτι η plasma δεν εχει mini HDMI οποτε μην παρω καμια καρτα γραφικων με mini HDMI και μου μεινει αμανατη.

Τελος το τροφοδοτικο που εχω ειναι το enermax 485w noice taker, θα μπορει να ανταπεξελθει ή θα πρεπει να αγορασω καποιο αλλο? κι αν ναι ποιο τροφοδοτικο να προτιμησω (αρκει να μην ειναι αρκετα τσουχτερη η τιμη)

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

System requirements:

6950

500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended
6870
500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and four 6-pin connectors for AMD CrossFireX™ technology in dual mode)
560Ti
Minimum System Power Requirement 500W

Two 6-pin Supplementary Power Connectors

560
Minimum System Power Requirement 450W

Two 6-pin Supplementary Power Connectors

Καλύτερη απόδοση φυσικά έχει η 6950 που είναι και η πιο δυνατή.

Νομίζω πως οι κάρτες έχουν κανονικό HDMI. Το mini HDMI (αν σου τύχει) μπορείς να το αλλάξεις με αντάπτορα.

6950 με κλειστα ματια απλα τα κανει ολα οχι οτι η 560 δεν τα κανει αλλα πραγματικα η καρτα ειναι δυναμη κ γω την ειχα υποτιμησει αλλα μου εχει βαλει τα γυαλια με τις επιδοσεις της,την εχω φλασαρει σε 6970 αλλα πραγματικα δεν χρειαζεται παιζει τα παντα ολα κ σαν 6950.

Χωρίς να έχω δουλέψει τις άλλες ως κάτοχος της 6870 είμαι πολυ ικανοποιημενος αναλύσεις 1920*1080 με full τα παντα όλα σε games όπως crysis 2, metro 2033.

An σκέφτεσαι το budget η 6870 πιστευω σε καλυπτει.

Οι κάρτες γενικά είναι 6950 > 560 Ti > 6870 > 560. Όντως η 6950 είναι η καλύτερη από επιδόσεις και έχει και μικρότερη κατανάλωση και από την 560 Τι και την απλή. Δες το MSI GeForce GTX 560 Twin Frozr II OC 1 GB Review - Page 25/31 | techPowerUp για reference αλλά αν πάντως αν δεν έχεις κανένα heavily oc μηχανάκι το Enermax που έχεις επαρκεί απόλυτα για την 6870 & 6950 σε stock settings.

BTW οι plasma είναι καλύτερες για παιχνίδια καθώς έχουν πολύ μικρό lag χωρίς να θυσιάζουν ποιότητα εικόνας (οι LCD σε game mode έχουν χάλια εικόνα με πολλά artifacts). Γενικά οι Panasonic έχουν μεγάλη αντοχή στο burn-in αλλά καλό είναι να τους φέρεσε με ευγένεια και να μην αφήνεις το dekstop χωρίς screen saver όλο το βράδυ όσο κατεβάζει τίποτε ταινίες...

και οι 3 καρτες ειναι πολυ καλες επιλογες αρκει να μην πας σε ακριβες υλοποιησεις. Δηλαδη η σειρα σε επιδοσεις ειναι 6950>560ti>6870 , και το κοστος παει ομοιως. Αρα εφοσον δεν κανεις καποια "βλακεια" του τυπου να πας σε ακριβη 560 που να κοστιζει οσο η 6950 τα λεφτα σου θα πιασουν τοπο σε οποια και να διαλεξεις.

Θα ξεχωριζα λιγακι την 6950 απο τις αλλες 2 στην περιπτωση που πας στην 2gb επειδη δινει λιγο πιο πολυ μελλον και αν ξεκλειδωσει και σε 6970, ενταξει πας σε λιγο αλλη κατηγορια μετα.

Γενικα θα επαιρνα η την φτηνοτερη 6950 2gb ή την 560ti 1gb. Αν ευρισκα μεταχειρησμενη 6950 που να ξεκλειδωνει, θα πηγαινα σιγουρα εκει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.