Jump to content

Aγορα headphone

pabou13

Recommended Posts

Παιδες μια μικρη βοηθεια, διαθετω μεχρι το πολυ 110Ε και θα ηθελα headphone ημιανοικτου τυπου ή ακομα και ανοικτου.

Τα θελω πιο πολυ για χρηση υπολογιστη (απο Ζ5500) καθως και iPhone.

Θα ηθελα να εχουν και λιγο μπασο καθως και "λεπτομερη" ηχο σε χαμηλες εντασεις.

Εχω σταμπαρει τα SENNHEISER HD 555 καθως και τα AKG 142HD.

Eσεις ποια θα μου προτεινατε;

Aναμενω προτασεις.

Ευχαριστω :)

Απο τις καλυτερες επιλογες στα χρηματα αυτα.Καλο θα ηταν να προσπαθησες να τα ακουσεις καπου, ακομη και για να τσεκαρεις το ποιο σου φαινεται πιο ανετο (αν και ολα συνηθεια ειναι)

Αν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα...μια ψηφο απο εμενα στα akg :p

Στον λημναιο γνωριζετε εαν μπορεις να τα ακουσεις ζωντανα?

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]: Εχω διαβασει αρκετα για τα συγκεκριμενα αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι αρκετα παιδια που τα εχουν, λενε οτι τα ακουστικα δεν αγκαλιαζουν ολο το αυτι καθως και οτι μετα απο λιγη ωρα το "ματζαφλαρι" που εχει απο πανω ενοχλει.

Από εμένα, AKG. Έχω δουλέψει χρόνια επαγγελματικά, και τα AKG ήταν αυτά που δε με πρόδωσαν ποτέ. Όποτε άλλαξα ζευγάρι AKG ήταν γιατί τα βαρέθηκα και όχι γιατί χάλασαν.

Επίσης, έχουν ανταλλακτικά για τα πάντα και όχι ακριβά.

Kαι εγω προς τα εκει εχω καταληξει, φαινονται αρκετα ποιοτικα και εχω διαβασει πολυ καλα λογια για την AKG.

Πιστευω πως για την χρηση που τα θελω, μου πανε γαντι.

Τhanks παιδες, και η γνωμη απο κανα παιδι που τα εχει χρησιμοποιησει θα ηταν ευπροσδεκτη αλλα κατα 99% αυτα θα αγορασω.

Γνωριζει κανενας αυτο που ρωτησα πανω για τον λημναιο;

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.