pabou13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Παιδες μια μικρη βοηθεια, διαθετω μεχρι το πολυ 110Ε και θα ηθελα headphone ημιανοικτου τυπου ή ακομα και ανοικτου. Τα θελω πιο πολυ για χρηση υπολογιστη (απο Ζ5500) καθως και iPhone. Θα ηθελα να εχουν και λιγο μπασο καθως και "λεπτομερη" ηχο σε χαμηλες εντασεις. Εχω σταμπαρει τα SENNHEISER HD 555 καθως και τα AKG 142HD. Eσεις ποια θα μου προτεινατε; Aναμενω προτασεις. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Ιούλιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Απο τις καλυτερες επιλογες στα χρηματα αυτα.Καλο θα ηταν να προσπαθησες να τα ακουσεις καπου, ακομη και για να τσεκαρεις το ποιο σου φαινεται πιο ανετο (αν και ολα συνηθεια ειναι) Αν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα...μια ψηφο απο εμενα στα akg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Δες και Superlux HD 668 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabou13 Ιούλιος 10, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Στον λημναιο γνωριζετε εαν μπορεις να τα ακουσεις ζωντανα?[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]: Εχω διαβασει αρκετα για τα συγκεκριμενα αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι αρκετα παιδια που τα εχουν, λενε οτι τα ακουστικα δεν αγκαλιαζουν ολο το αυτι καθως και οτι μετα απο λιγη ωρα το "ματζαφλαρι" που εχει απο πανω ενοχλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Εμενα το αγκαλιάζει ολο το αυτι άλλα διαφορετικό κεφάλι εχει ο καθένας :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabou13 Ιούλιος 10, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 τι εχεις να πεις, σ'ενοχλουν τα ματζαφλαρια απο πανω ή συνηθιζονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Από εμένα, AKG. Έχω δουλέψει χρόνια επαγγελματικά, και τα AKG ήταν αυτά που δε με πρόδωσαν ποτέ. Όποτε άλλαξα ζευγάρι AKG ήταν γιατί τα βαρέθηκα και όχι γιατί χάλασαν.Επίσης, έχουν ανταλλακτικά για τα πάντα και όχι ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabou13 Ιούλιος 10, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Kαι εγω προς τα εκει εχω καταληξει, φαινονται αρκετα ποιοτικα και εχω διαβασει πολυ καλα λογια για την AKG.Πιστευω πως για την χρηση που τα θελω, μου πανε γαντι.Τhanks παιδες, και η γνωμη απο κανα παιδι που τα εχει χρησιμοποιησει θα ηταν ευπροσδεκτη αλλα κατα 99% αυτα θα αγορασω.Γνωριζει κανενας αυτο που ρωτησα πανω για τον λημναιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Για τον Λημναίο δε γνωρίζω, αλλά η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι το Bon Studio, οπότε μίλα μαζί τους για δοκιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 11, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 audiotechnica AD700 απο amazon.co.uk/thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabou13 Ιούλιος 27, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 Τελικα αγορασα τα Superlux 668Β 65E απο thomman (20E μεταφορικα) με τα velour pads των AKG, για να δουμε..Καποιος που να εχει εντυπωσεις απο τα συγκεκριμενα ακουστικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 27, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 Νομίζω τα έχουν αγοράσει αρκετοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabou13 Αύγουστος 5, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Τα παρελαβα, απλα μαμανε με τα velour pads των AKG, thanks ολους για τις συμβουλες σας :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.