Jump to content

Samsung s27a950d.Τι λετε?

Akisgrgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα.Θελω την γνωμη σας για την συγκεκριμενη οθονη Samsung s27a950d.Εχω τωρα την SyncMaster P2470LHD της Samsung και μολις ειδα την s27a950 την ερωτευτικα.Αυτη τι στιγμη φοραω την Saphire 6870.Λετε να εχω καποιο προβλημα με τα γραφικα?Απ΄οτι εχω διαβασει και βασικα επαθα πλακα ειναι οτι παρολο που ειναι 27αρα θα τρεχει σε αναλυση 1920x1080.Δωστε μου τα φωτα σας¨).Ευχαριστω προκαταβολικα.

Α!!! Η οθονη ειναι αυτη --->http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/3dmonitor/LT27A950EX/EN/index.idx?pagetype=prd_detail

Θα δωσεις 600 ευρω για να παρεις 27ρι tn panel?

Για ποιο λογο να την προτιμησεις εναντι της dell u2711?

Πιστεύω ότι σαν οθόνη είναι καλύτερη.η τιμή της είναι σχετικά καλή και στο μόνο που πιστεύω ότι χάνει είναι η ανάλυση που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να είναι τόσο μεγαλη σε σχέση με τις Dell παντα.Δεν ξέρω έτσι πιστεύω με αυτά τα λίγα που ξέρω.γιαυτο θέλω γνώμες μήπως υπάρχει κάτι που δεν το ξέρω και κάνω λάθος.

πανω απο τα μισα λ7 πανε στο design

αν δεν σε ενδιαφερει το 3D τοτε μην την παρεις

Φίλε μου δεν είναι καλύτερη,είναι διαφορετική.Έχει το πλεονέκτημα της 3D λειτουργίας αλλά σε TN πάντα panel, η οποία άμα δε σου χρειάζεται είναι πεταμένα λ7!

Η καλύτερη επιλογή άμα δε σου χρειάζεται το 3D είναι, όπως σου είπε και ο Narzul, το 27άρι της Dell και επειδή είναι ips panel αλλά και λόγω ανάλυσης.

Απλά σε μια τέτοια ανάλυση πολλά παιχνίδια δε θα μπορείς να τα παίζεις στα max τους με οποιαδήποτε κάρτα οπότε θα χρειάζεσαι είτε μια πολύ δυνατή,είτε cf ή sli.

Και εγώ έχω την ίδια οθόνη και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να την πάρεις και να μην δίνεις πολύ σημασία στα τεστ, αφου στην πλειοψηφία τους δεν είναι αντικειμενικά αλλά προβάλουν τους χορηγούς τους

Φιλε μου ειχα 27αρι ΤΝ, ηταν αρκετα καλο, αλλα εκανε τα μισα απο αυτο που κοιτας...

Δεν θα εδινα 600ε για ΤΝ πανελ με τπτ.... Καλυτερα να πας στο 27αρι το Dell ή σε καμια HDTV...

ΕDIT

Παντως εχει και γ@μω τα design!

[ame]

[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.