filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 Πάω που λέτε να κάνω μία παραγγελία ( η πρώτη μου) από public και όταν βάζω την κάρτα μου λέει ότι έχω γράψει τα στοιχεία λάθος. Τα δυπλοτσέκαρα και είναι όλα σωστά. Η κάρτα είναι μια χαρά αφού έκανα μία πληρωμή σήμερα και πήρα και στην τράπεζα τηλέφωνο γαι επιβεβαίωση. Έχει/είχε κάνεις άλλος θέμα με το public? Btw η κάρτα είναι pre-paid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Κάποιες εταιρίες δε δέχονται prepaid και electrons (χρεωστικές).Αρχικά, πάρε το Public να σου πούν και αν αυτοί λένε ότι θα έπρεπε να παίζει, πάρε την τράπεζα να σου πουν αν έχουν γίνει προσπάθειες για χρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 η τράπεζα δεν είδε καμία χρέωση. θα δοκιμάσω με το public thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 δεν δέχονται pre-paid... #%@$%#$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούλιος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Το κλασικό νταβατζιλίκι των πιστωτικών ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 ομοίως και με Msystems. δε μπορούσα να πληρώσω με χρεωστική καρτα από Πειραιώς, και το κανα με αντικαταβολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 μα δεν βρίσκω λόγο που να μην θέλουν χρεωστική.... τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Δεν συνεργάζονται με το συγκεκριμένο σύστημα/τράπεζα. Υπάρχουν πιστωτικές που σε μερικά e-shops δίνουν πχ άτοκες δόσεις, ενώ άλλες όχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.