Jump to content

Πρόβλημα με ASUS U3000 Hybrid tuner

lefteris

Recommended Posts

Έχω εγκαταστήσει το usb tuner ASUS U3000 Hybrid σε windows 7 64bit και ενώ γενικά δείχνει πολύ καλή εικόνα, θα κρασάρει το μηχάνημα τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα.

Ξαφνικά η οθόνη γίνεται μαύρη, συνεχίζει να ακούγεται ο ήχος από το κανάλι που παίζει, αλλά ο υπολογιστής έχει κολλήσει και θέλει ρεσέτ.

Έχω ψάξει στο διαδίκτυο για το σάιτ της ασους για λύση, αλλά δεν έχω βρει κάτι.

Καμιά ιδέα;

Αν χρησιμοποιείς το συνοδευτικό πρόγραμμα της Asus θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και με το media center από το οποίο προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Driver έχεις τον τελευταίο προφανώς έτσι;

Ναι, οδηγό έχω βάλει τον τελευταίο.

Το πρόγραμμα που έδινε η asus (power cinema) δεν δουλεύει στα 7.

Δοκίμασα το media center, αλλά δεν έδειχνε τα ψηφιακά και το δούλευα με το DVBViewer 4.5 που είναι πολύ καλό.

Δες και το DScaler τότε. Ένα φεγγάρι που το είχα δοκιμάσει μου άρεσε αρκετά.

Τα ψηφιακά τις εννοείς δεν στα έδειχνε; Σκάνναρες και δεν τα έβρισκε ή ξερω γω είχες μόνο ήχο και όχι εικόνα ;

Θα δοκιμάσω και το DScaler τότε να δω αν κρασάρει και με αυτό.

Έβρισκε υποτίθεται τα κανάλια, αλλά μόνο το alpha νομίζω μου έδειχνε με εικόνα.

Στα άλλα αν θυμάμαι καλά μόνο ήχο ή τίποτα.

Η κεραία που χρησιμοποιώ είναι εξωτερική, αλλά την ίδια έχω και σε 2 τηλεοράσεις που παίζουν τέλεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.