Jump to content

WRC 2 FIA World Rally Championship

GFFermari

Recommended Posts

τι μουφα γραφικα ειναι αυτα?:p

Ας είναι και χειρότερα, το θέμα είναι το gameplay :)

Αμα ειναι να φαινεται η σκονη σαν καπνος απο φουγαρο,οτι gameplay και να εχει,ξενερωνεις τη ζωη σου!

Περιμένετε να το δουμε, μπορει και να αξίζει! Αν έχει (πολυ) καλό gameplay τοτε τα μετρια++ γραφικά δεν θα με χαλάσουν.:)(με τις αναλογες απαιτήσεις πιστεύω)

Μάλλον θα πάει άκλαυτο και αυτό.

Θα αργήσoυμε πολύ ακόμα,να δούμε σοβαρό wrc game.:wall:

• 3 months later...

Ποιος βλεπει την σκονη ή το ποσο ρεαλιστικα ειναι τα μπροστα φανιαρια σε εναν εξομοιωτη αγωνων;

ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο dirt3

αλλα πιστευω πως ηθελε λιγο παραπανω δουλεια (στον χειρισμο αναφερομαι) για να πεις οτι ευχαριστιεσαι rally

δε συγκρινεται με το τσιρκο ολων των DiRT.

αλλα και παλι ειναι πολυ μετριο και αφανταστα αδιαφορο απο ενα σημειο κ μετα που και τρελος να ναι κανεις με το αθλημα δε μπορει να ασχοληθει.

Άθλιο σαν γραφικά αλλά μου άρεσε ο χειρισμός.Μου φαίνεται λίγο πιο ρεαλιστικό απο τον χειρισμό του dirt3.Και μου άρεσε η πληθώρα ρυθμίσεων των αυτοκινήτων.

TΡΑΓΩΔΙΑ το game απλα..ενδιαφερον μπορει να βρει μονο κανεναν 8χρονος,να το παιξει με gamepad..επρεπε να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που βγαζουν ενα official τιτλο wrc

με γραφικα playstation 1 το 2011...ο ηχος?ακομα χειροτερος..πας να παρεις το skoda s2000 που το μοτερ ξυριζει απο τον ηχο,και ακους μια τσαγερα...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..ακομα και τα wrc εχουν αισχρο ηχο.το μονο που εχουν βελτιωσει σε σχεση με το περσινο ειναι λιγο ο χειρισμος...

εβαλα λιγο το dirt 3 στα καπακια και λεω τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!

Aπλα απαραδεκτο!

Λιγο επαιξα και καπακι uninstall...

Csaris τρελα το κουτακι σου, αλλα takispa!!!!

Mε γλίτωσες απο το install....:p

Δεν γινεται να ειναι πιο χαλια το συγκεκριμενο παιχνιδι...ειλικρινα μακρια οσο γινεται...:p

τι διαολο δεν μπορουσε να το παρει η codemasters να ειχαμε ενα καλο arcade στα χναρια του dirt και να τελειωνε η ιστορια..γιατι απο εξοιμοιωτη...Μην τον ειδατε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.