Tsunami Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Ένας γνωστός έχει ένα Inspiron netbook το οποίο είχε preinstalled Win XP SP3 Home gr. Για κάποιο λόγο το έδωσε σε κάποιον και του έκανε format και του πέρασε μια πειρατική κόπια των Win XP Pro. Τώρα θέλει να κάνω format στο netbook και να του περάσω τα αυθεντικά windows. το θέμα είναι ότι το αυτοκόλλητο με το Product Key των Win (COA) έχει γδαρθεί σε σημείο που να μην μπορεί να διαβαστεί. Και ερωτώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τον κωδικό που σβήστηκε για να βάλω τα αυθεντικά Win που είχε επάνω το netbook? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούλιος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Συνήθως παίζουν με SLIC οπότε δεν σου ζητάνε ποτέ COA. Δοκίμασέ το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 6, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Είχα δοκιμάσει και μου είχε ζητήσει COA. Γιαυτό είναι που έφαγα κόλλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούλιος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Στα mini9 όταν χρησιμοποιώ το DVD που δίνει η DELL μαζί τους (ΧΡ SP3) δεν ζητάνε COA ούτε κατα την εγκατάσταση, ούτε θέλουν activation. Ίσως το dvd/ cd απ όπου κάνεις εγκατάσταση προορίζεται για άλλο μοντέλο. Anyways, πάρε 210 8129800 (DELL), πάντα δίνουν λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 6, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Θα το δοκιμάσω αύριο που θα το έχω στα χέρια μου. Thanx mate.Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 7, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Και ΔΕΝ χρειάζεται να τους πείς όλη την ιστορία.Χάλασαν τα ΧΡ, θέλω να τα ξαναπεράσω αλλά έχει σβηστεί το s/n και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούλιος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Και ΔΕΝ χρειάζεται να τους πείς όλη την ιστορία.Χάλασαν τα ΧΡ, θέλω να τα ξαναπεράσω αλλά έχει σβηστεί το s/n και τέλος.Σωστά. Μάλιστα, αν δεν έχουν σβηστεί οι υπόλοποι κωδικοί στο sticker, το πρόβλημα απλοποιείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιούλιος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τον κωδικό που σβήστηκε για να βάλω τα αυθεντικά Win που είχε επάνω το netbook?Σε υπολογιστή που έχει εγκατεστημένα τα Windows που θέλεις να βρεις το product key τους τρέξε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα (διάλεξε κάποιο) και θα σου βρει το product key:13 Free Product Key Finder Programs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 12, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 Το πρόβλημα είναι ότι αυτός που το είχε, είχε περάσει πειρατικά win πάνω από τα original με αποτέλεσμα να μην έχει το original product key περασμένο. Το θέμα έληξε αφού ο συγκεκριμένος γνωστός αποφάσισε να το δώσει αλλού για φτιάξιμο.Σας ευχαριστώ παιδιά πάντως για τις προτάσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.