Dant3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Ανοιξα το κουτι για να καθαρισω να αλλαξω παστα κτλ κτλ και οπως χαζευα τη μητρικη προσεξα αυτο.(ακριβως αριστερα απο εκει που γραφει usb) ο υπολογιστης δουλευε μεχρι τωρα κανονικα αλλα μετα τη συναρμολογηση δεν ανοιγει.απλα ανοιγουν ανεμιστηρες και δεν κανει τιποτα αλλο.μπορει να οφειλεται σε αυτο?και εαν ναι τι κανω?εγγυηση δεν εχει η μητρικη.
SirDiman Ιούλιος 6, 2011 #2 Ιούλιος 6, 2011 σα να εχει σκασει SMD ειναι ισως οφειλεται σε αυτο, ακουσες θορυβο -παρατήρησες κατι περίεργο?
Dant3 Ιούλιος 6, 2011 Author #3 Ιούλιος 6, 2011 τιποτα περιεργο.μεχρι να τον ανοιξω ολα δουλευαν οκ.δεν βρισκω και καμια κοντινη της μητρικης για να δω τι ειναι αυτο και να το αντικαταστησω αν γινεται...
aristos87 Ιούλιος 6, 2011 #4 Ιούλιος 6, 2011 Το συγκεκριμένο smd είναι η ασφάλεια. Θα βρεις το ίδιο από καμια παλιά καμμένη μητρική. Αν δεν έχεις στείλε πμ
kuza Ιούλιος 6, 2011 #5 Ιούλιος 6, 2011 δεν μπορω να διακρινω καλα τι ειναι εχει παθει αυτο.Αλλα εσυ δεν πρεπει να πειραξες κατι σε αυτο ετσι?μηπως δεν συνδεσες σωστα τα λαμπακια και τα power on/off ,restart?
Dant3 Ιούλιος 6, 2011 Author #6 Ιούλιος 6, 2011 Θα ξανατσεκαρω συνδεσεις και ολα αυτα μπας και εχει γινει τιποτα απο λαθος μου.τωρα αυτο οπως ειπα ηταν ετσι πριν δοκιμασω να ανοιξω τον υπολογιστη.δηλαδη το συστημα δουλευε οκ ενα εξαμηνο ,ανοιγω κουτι σημερα και βλεπω αυτο.
aristos87 Ιούλιος 6, 2011 #7 Ιούλιος 6, 2011 Όσο δούλευε το Pc είχες κάποιο bracket συνδεδεμένο στις usb9/10; Για να ξέρεις αν δούλευε η όχι και πρίν; Μιας και είναι λίγο δύσκολο να είναι ψόφιο το mobo απο μια καμένη ασφάλεια usb
PetrosD Ιούλιος 6, 2011 #8 Ιούλιος 6, 2011 Βγάλε σε παρακαλώ μια καλύτερη και κοντινότερη φωτογραφία, δεν μπορώ να διακρίνω καλά τι είναι εκεί.
Dant3 Ιούλιος 7, 2011 Author #10 Ιούλιος 7, 2011 Ναι της υπογραφης ειναι.θα ανεβασω μια πιο καλη φωτο μετα.ναι τωρα θυμηθηκα οτι ειχα συνδεσει κατι usb εκει που δεν δουλεψαν ποτε και απλα τωρα τις ξεσυνδεσα τελειως.
Dant3 Ιούλιος 7, 2011 Author #11 Ιούλιος 7, 2011 Να και μια καλυτερη φωτο. τσεκαρα συνδεσεις εκανα ενα clear cmos αλλα παλι τα ιδια.ψιλιαζομαι οτι την βλακεια μπορει να την εκανα εγω.και εξηγω.καθαρισα την ψυκτρα με νερο.ναι μεν την στεγνωσα κτλ αλλα μπορει να εμεινε καμια σταγονα μεσα και ισως να επεσε στη μητρικη(?). αν καποιος εχει την ιδια μητρικη ας μου ριξει ενα πμ.
Dant3 Ιούλιος 8, 2011 Author #12 Ιούλιος 8, 2011 εριξα μειλ στην asus και μου απαντησε οτι δεν ανοιγει η μητρικη επειδη εχει fault components.μαλλον εννοει δηλαδη την ασφαλεια.αρα με αντικατασταση λογικα θα δουλεψει...βασικα θα προσπαθησω να το βραχυκυκλωσω και οτι γινει!
PetrosD Ιούλιος 8, 2011 #13 Ιούλιος 8, 2011 Προσπάθησε πρώτα να το ξεκολλήσεις τελείως και να το βγάλεις και μετά να το βραχυκυκλώσεις.
Dant3 Ιούλιος 8, 2011 Author #14 Ιούλιος 8, 2011 yeah,εφαγα ακυρο.τελικα ηταν καποιο βραχυκυκλωμα.εβγαλα το συστημα πανω σε κουβερτα(βλακεια που δεν το ειχα κανει εξαρχης) και μπουταρε κανονικα.οποτε τσαμπα το αγχος.η ασφαλεια μαλλον ειχε καει απο τις usb που ειχα συνδεσει και απλα δεν θα δουλευουν αυτες,αυτος στην asus μου λεγε μαλλον βλακειες.παντως τελος καλο ολα καλα
PetrosD Ιούλιος 8, 2011 #15 Ιούλιος 8, 2011 Βραχυκυκλωμα της μητρικής πάνω στο κουτι. Έπρεπε να το σκεφτούμε νωρίτερα!:shout:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.