digitaltiger Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Λοιπον εκανα format στο (σχετικα)παλιο μου pc και αφου τελιωσε κανονικα το φορματ χωρις κανενα προβλημα μου βγαζει μαυρη οθονη και λεει οτι εχει καποιο προβλημα ο σκληρος(φοτο),γινετε να φτοιαχτει η πρεπει να παρω αλλο σκληρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 6, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Παιδια χρειαζομαι αμεσα καποια λυση,οσο το δυνατον πιο γρηγορα απαντησει καποιος τοσο καλυτερα.. Ευχαριστω για το Ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Error message: "Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 7, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Το εχω δει αυτο αλλα νομιζω χρειαζεται καποιο αλλο cd recovery που δεν το εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Format εκανες,install windows έκανες ?Αν δεν έκανες, πως θα trolαρει bootάρει το pc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 7, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Φυσικα και εκανα install windows,και προφανως το προβλημα πρεπει να ειναι το boot.ini,πρεπει με καποιο τροπο να φτοιαχτει αυτο το αρχειο μεσο καποιου recovery αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε,αυτο το προβλημα ειναι απο τα windows η απο τον σκληρο? δηλαδη αμα περασω αλλα windows θα το βγαζει η οχι?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 7, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 :lock: Αγορασα αλλο σκληρο τελικα..:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.