Jump to content

προβλήματα με AMD 64 3000.

georgel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα ,

Έχω τον έξεις PC.

AMD Athlon 64 3000

MSI K8T Neo motherboard

1 GB ram (2*512)

550w τροφοδοτικό

ATi 9600Pro 128ram VGA card

Sound blaster live 5.1

2 HDD 120GB SATA και 80 GB IDE.

Lite on DVD writer και Plextor cd writer.

Έχω 2 προβλήματα το πρώτο είναι με το cool and quiet το οποίο δεν μπορώ να ενεργοποιήσω. Διαβάζοντας το manual τις MSi είδα ότι αν το serial number του επεξεργαστή τελειώνει από Ο και μετά λειτουργεί το cool and quiet and quiet αν όχι δεν λειτουργεί. Αυτό είναι σωστό? Και υπάρχει τρόπος να δω το serial number χωρίς να βγάλω την ψήκτρα? Επίσης ξέρει κανείς αν ο 3000 υποστηρίζει το cool and quiet?

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι το Βίος δείχνει σχετικά υψηλές θερμοκρασίες σε κατάσταση αναμονής έχω 53 και σε foul load μέχρι 65βαθμους. Να πω ότι έχω κουτί της Thermalteke με 4 ανεμιστήρες. Τα καλώδια είναι όσο δυνατόν μαζεμένα μέσα στο κουτί και στον επεξεργαστή έχω αλλάξει ψήκτρα και έχω μια Volcano 12. Να πω επίσης ότι για τον ίδιο λόγο πήγα την motherboard και το cpu πίσω στο μαγαζί που το αγόρασα και αυτοί το έστειλαν στην Αθηνά για έλεγχο (είπαν ότι είναι ok) αλλά είδα μόνο 2βαθμους διάφορα. Τι άλλο μπορώ να κάνω?. Επίσης το κουτί έχει θερμόμετρο και όταν τοποθετώ τον αισθητήρα ανάμεσα στης κυψέλες της ψήκτρας δείχνει 29 μέχρι 37βαθμους. Μήπως είναι αυτή η σωστή θερμοκρασία?

Ευχαριστώ.

Αυτή η θερμοκρασία που μέτρησες αίνε αρκετά χαμηλότεροι από τη πραγματική θερμοκρασία του πυρήνα της CPU σου

Προσπάθησε μα κάποιο με κάποιο θερμαγωγιμο υλικό να πετύχεις τέλεια επαφή του αισθητήρα με τη βάση της ψήκτρας η θερμοκρασία σε εκείνο το σημείο πλησιάζει αρκετά τη πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.