Gorbi_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 καλημέρα,τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο pc ... φαίνεται να χάνει την σύνδεση στο internet και όχι μόνο...εκεί που όλα δουλεύουν κανονικά και σερφάρω ξαφνικά τρώω άκυρο "Firefox cannot open this page" κάνω refresh ολά οκ... αυτό συμβάινει αρκετά συχνά 3 στις 10 σελίδες που ανοίγω... και λεω οκ φταίει ο πάροχος... πάω να μπω στο router μου και βλέπω οτι πάλι τις μισές φορές τρώω άκυρο... ανοίγω το άλλο pc όλα καλά κανένα πρόβλημα... πάει πουθενά το μυαλό σας... drivers της κάρτας δικτύου δεν νομίζω να είναι γιατί δεν έχω κάνει κάποιο update το τελευταίο καιρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις την θύρα που συνδέεσαι στο ρουτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 για κακοβουλο λογισμικο εχεις κανει ελενχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 6, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 έχω κάνει για υιούς... πόρτα στο router έχω αλλάξει... (δυστυχώς είναι δύσκολο να αλλάξω καλώδιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 6, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 ίδιο πρόβλημα είχα και ήθελε restart το rooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 6, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 έχω κάνει restart το router και fw ugrade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 6, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 antivirus ποιό έχεις? άν θές κάνε μία ένα internet scan με Panda Activescan | Free Online Antivirus | Free Virus Disinfection - Panda Security Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 6, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι... Εγώ έχω αγορασμένο και updated το panda Internet Security 2011... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 6, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 ποσα πισι εχεις συνδεμενα στο ρουτερ?Οταν σου ριχνει την συνδεση τα αλλα λειτουργουν?Για malware/spyware εχεις κανει ελενχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 6, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Για spy/malware δεν έχω κάνει (αλλά θα κάνω άμεσα:triniti:) στο δίκτυο έχω 3 pc καρφωμένα στο router και 1 pc, 1 PS3 και 1 Xbox 360 σε ένα switchaki που είναι καρφωμένο με cross στο router. όταν έχω το πρόβλημα το έχω μόνο στο main PC μου όλα τα άλλα (ακόμα και οι WLAN clients δουλεύουν μια χαρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 6, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Οταν το δευτερο PC μπαίνει ολα ωραία και καλά το πρώτο μπορεί να μπει? Δηλαδή ταυτόχρονα μπαίνουν και τα 2 η δεν μπαίνει κανένα.Αν μπαίνουν ταυτόχρονα (και ξεσυνδέοντε ταυτόχρονα), μάλλον φταίει το Router, (ίσως να είναι και θερμοκρασίες)Αν όπως φαίνεται από τα λεγόμενα σου το πρώτο δεν θέλει να μπει και το δευτερο είναι κυριλέ, μάλλον κάτι έχεις κολλήσει..Κατεβασε το Malwarebytes Anti-Malware από Malwarebytes Anti-Malware - Free software downloads and software reviews - CNET Downloads και άστο να τρέξει σε "πλήρη σαρωση" για να είσαι σίγουρος.Σε εμένα κάπως είχα μολυνθεί και σε κάθε επανεκκίνηση του Firefox έβαζε proxy server οπότε δεν συνδεόταν πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 6, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι... Εγώ έχω αγορασμένο και updated το panda Internet Security 2011...άρα μην το κάνεις το ίδιο πράγμα είναι νόμιζα πως είχες άλλο και απλά έπερνες γνώμη από ένα δεύτερο anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 6, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Tip: Το καλώδιο router-switch καλό θα ήταν να είναι UTP, και όχι crossover, στην περίπτωση που δεν κάνει άμεσα αντιστροφή το τελευταίο. Από εκεί και πέρα έχεις static IP/Subnet/DNS στο pc ή παίρνεις από DHCP; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 6, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Άσχετο: http://www.thelab.gr/off-topic/grammatiki-syntaktiko-kathimerina-lathi-96940-2.html#post1063056782Στο θέμα τώρα, άφησε ένα ping να τρέχει με την εντολή ping -t www.yahoo.comΚανονικά δεν πρέπει να έχεις χαμένα πακέτα. Αν χάνονται κάποια πακέτα κατά τη διάρκεια που σου γίνεται το ίδιο πράγμα με τον firefox είναι δικτυακό το πρόβλημα και όχι του browser σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 6, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Tip: Το καλώδιο router-switch καλό θα ήταν να είναι UTP, και όχι crossover, στην περίπτωση που δεν κάνει άμεσα αντιστροφή το τελευταίο. Δεδομένου οτι το το router στην πραγματικότητα είναι ένα router + ένα 4port switch χριάζομαι cross (έτσι κι αλλιώς με straight δεν δούλευε).Στο θέμα τώρα, άφησε ένα ping να τρέχει με την εντολή Κώδικας: ping -t Yahoo! UK Κανονικά δεν πρέπει να έχεις χαμένα πακέτα. Αν χάνονται κάποια πακέτα κατά τη διάρκεια που σου γίνεται το ίδιο πράγμα με τον firefox είναι δικτυακό το πρόβλημα και όχι του browser σου. δεν είναι σίγουρα πρόβλημα του browser γιατί μου το κάνει και με ff και με IE9 και με chrome.. το θέμα είναι , και πάλι καλά που μου το θύμησες, οτι σε ping δεν χάνει τίποτα!!! μόνο σε οτι έχει να κανει με http τρώω ήττα! κάνω ping κανονικότατα χωρις packet loss τα πάντα αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορώ να ανοίξω ούτε το router webpage... Το πιθανότερο δυστυχώς είναι malware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 6, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Άσχετο: http://www.thelab.gr/off-topic/grammatiki-syntaktiko-kathimerina-lathi-96940-2.html#post1063056782Στο θέμα τώρα, άφησε ένα ping να τρέχει με την εντολή ping -t www.yahoo.comΚανονικά δεν πρέπει να έχεις χαμένα πακέτα. Αν χάνονται κάποια πακέτα κατά τη διάρκεια που σου γίνεται το ίδιο πράγμα με τον firefox είναι δικτυακό το πρόβλημα και όχι του browser σου.Ενώ αν σου πει "Απάντηση από: ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή προορισμού" σημαίνει ότι μάλλον κάτι πάει λάθος με το PC σου (εφόσον μπαίνουν κανονικά εκείνη την ώρα τα άλλα PC)EDIT: Κράτα και ένα ping με το router webpage, επίσης, όταν στο κάνει πήγαινε δες τις ρυθμίσεις proxy, κανονικά δεν θα πρέπει να υπάρχει proxy, αν υπάρχει, είναι malware ή κάτι άλλο κακόβουλο κατά 99%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 6, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι... έτσι και έχω proxy πάνω θα τα πάρω κανονικά! Αντε να αλλάζουμε κωδικούς στα πάντα όλα!!!:fist::fist::fist::fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 6, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Αν σου δημιουργούσε πρόβλημα ο proxy θα έπρεπε να είσαι μονίμως κομμένος και όχι να μπαινοβγαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 6, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 οχι είναι βάσιμος φόβος να μου έχει μπει κάποιος malware proxy... ο οποίος λόγω πολλών clients τρώει ddos μόνος του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 8, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Οκ proxy δεν είχα τελικά... αλλά το scan με το Malwarebytes Anti-Malware βρήκε κακόβουλο λογισμικό το έφαγε... και τώρα όλα πάνε καλά!!! thanx a lot thelabmen!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.