Jump to content

Chieftec windows

Makis Hourdakis

Recommended Posts

1. Έχω αυτό με τα 4.

2. Στο εδώ Πλαίσιο μου είπαν οτι δεν το έχουν σαν προϊόν και δεν υπάρχει τρόπος να το φέρουν (καλά μ@λάκες είναι; ’σε, ναι). Αν μου πούνε παρόμοια το απόγευμα θα τους πώ να πάρουν αυτή την κα Ευαγγέλου να τους μάθει τη δουλειά τους.

3. Όσο για σένα YDinopoulos, ψάξε εδώ: www.chieftec.com αν και νομίζω οτι δεν υπάρχει.

4. Στο Πλαίσιο πρέπει να φέρουν το μεγάλο γιατί θα τους πρήξουμε με τις παραγγελείες...

5. Όταν έχω νέα θα ποστάρω αμέσως!

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!! Όσοι το θέλετε, έχει 9 κομμάτια σε κάποια αποθήκη (το ένα πάει σε μένα). Το παράγγειλα και θα το έχω την Παρασκευή. Τι 25 μέρες και πράσσινα άλογα! 2 εργάσιμες μέρες (τρεις επειδή πείγα γύρω στις 7)!!!

Τελικά είμαι πολύ γκαντέμης! Με πήραν σήμερα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει στην αποθήκη τους! :cry: :cry: :cry:

Ρε Μακη πηγα σημερα το πρωι...ρωτησα ποσο κανει - για το "μεγαλο" -...και μου κοπηκαν τα ποδια!!!!!

42 μου ειπε το παιδι...

Δεν λεω καλο ειναι αλλα οχι και 42...και να μου μεινει και το παλιο!

Οποτε μαλλον θα το κανω μονος μου...

Μαλλον τελικα ημουν απο τους τυχερους που πηρα ενα απο τα τελευταια... :)

Ναι Μακη το εχουν, αλλα ειναι κερατιατικα λεφτα τα 42..για ενα παραθυρο...ασε που μας μενει και το παλιο...

¨η θα το κανω μονος μου ή θα το παω στο HAC αν μπορουν να κανουν τη λαμαρινα και το πλεξι ακριβως στο ιδιο "επιπεδο" και οχι απο μεσα το πλεξι...

Αρχική απάντηση από fANiS_Kθα το παω στο HAC αν μπορουν να κανουν τη λαμαρινα και το πλεξι ακριβως στο ιδιο "επιπεδο" και οχι απο μεσα το πλεξι...

Το HAC κανει τετοιες δουλιες ??????

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ναι Μακη το εχουν, αλλα ειναι κερατιατικα λεφτα τα 42..για ενα παραθυρο...ασε που μας μενει και το παλιο...

¨η θα το κανω μονος μου ή θα το παω στο HAC αν μπορουν να κανουν τη λαμαρινα και το πλεξι ακριβως στο ιδιο "επιπεδο" και οχι απο μεσα το πλεξι...

Και τότε τι μου λένε ρε γμτ οι μ@λ@κες εδώ πέρα; Έχει λέει έλειψη η αποθήκη και θα με πάρουν τηλέφωνο όταν ξαναέρθουν παράθυρα. Του χρόνου δηλαδή; ’ντε τώρα γιατί στην τελική δεν μου κάνειι τίποτα να πάω να τα δώσω στο Antec ή να το φτιάξω μόνος μου.

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 11:07]

Η λυση ειναι ενα dremel, θα σου κοστισει βεβαια αλλα θα σου μεινει κιολας, κοβεις το παραθυρο οπως θελεις και μετα τρως 2 χιλιοστα το πλεξι με το dremel γυρω γυρω και καθεται ομορφα. Αν θελεις να κανεις και αλλα στο μελλον τοτε παρτο, αν παλι δεν εχεις σκοπο για τιποτα μελλοντικα τοτε παρε ετοιμο παραθυρο. :T:

Τι ακριβώς εργαλείο είναι το dremel, πού το βρίσκουμε και πόσο; Μπορεί να έχει και ο πατέρας μου αλλά λείπει τώρα και δεν μπορώ να τον ρωτήσω.

Κοιτα στο google να δεις φωτογραφίες. Για τιμές υπολόγισε απο 40-70€ ανάλογα την ποιότητα του μηχανήματος. Δες στο Praktiker

Μακη αυτα που σου ειπε ο Ταραμας ειναι η καλυτερη λυση ...

μιας και βλεπω οτι σε τρωει αρκετα το θεμα του case modding....

το dremel ειναι ενα πολυ χρησιμο, πολυστροφο δραπανακι με πληθωρα αξεσουαρ

που το καθιστα ικανο να σκαλισει απο αναγλυφα σαν αυτα των νομισματων

μεχρι να τρυπησει plexiglass 40mm...

το γνησιο ,που ειναι και το καλυτερο, κοστιζει γυρω στα 100 ευρω με αρκετα αξεσουαρ

τα οποια σιγουρα στη συνεχεια θα αυξηθουν αναλογα με τις αναγκες σου....

Σε πρωτη φαση μπορεις να αγορασεις μια καλη εκδοχη του απο αλλη εταιρεια με 30 ευρω,

να το δοκιμασεις, να δεις τι κανει και στην τελικη να το χαλασεις κιολας

μιας και δεν θα σου εχει κοστισει αρκετα....

και εν συνεχεια εφοσον κρινεις οτι σου χρησιμευει και οτι το φτηνο δεν σε καλυπτει πλεον,

αγοραζεις το καλο και οτι επιπλεον εξαρτημα γουσταρεις ...

λυνει χερια παντως.....

αξιζει τα λεφτα του.....

με μια βολτα στη οδο Αθηνας θα δεις και τα φτηνα και μεσαια και τα ακριβα.....

ο Διλμας (χαμηλα προς την Αιολου) εχει τα γνησια

και μια φτηνη(35Ε) και καλη εκδοχη του εχω βρει στο Alex Pack

στη μεση περιπου της Αθηνάς....

Δηλαδή π.χ. με 50 παίρνω ένα μεσέας ποιότητας; Τα εξαρτήματα πάνε πακέτο ή άλλα τόσα γι'αυτά; Θα το κοιτάξω μάλλον μιας και με ενδιαφέρει. ’σε που μπορεί να το πάρω μισό μισό με τον πατέρα μου και να μου 'ρθει πιο φτηνά!

Υ.Γ.: Τέλος του μήνα θα πάω Κίθιρα για 3-4 μέρες. ’μα γυρίσω και δεν έχει έρθει το τζάμι, ακυρώνω την παραγγελεία και πάω να το ανοίξω μόνος μου...

Μάκη μια και είσαι Ηράκλειο κι εσύ, κοίτα στο Makro. Έχει δύο εκδόσεις του Dremel, γύρω στα 30 και τα δύο, μία σε πλαστικό βαλιτσάκι, και μία σε μεταλλικό. Αν πας, καλύτερα να πάρεις αυτή στο πλαστικό. Έχει μέσα προέκταση, βάση στήριξης και έχει και ρυθμιστή στροφών. Οπτικά που το είδα φαίνεται αρκετά ποιοτικό...

• 3 weeks later...

Η παραγγελεία του παραθύρου έγινε πριν τρείς εβδομάδες ωστόσο πήρα σήμερα και μου λένε οτι ούτε Αθήνα δεν έχει έρθει και δεν ξέρουνε και πότε. Αρχίζω να υποψιάζομαι οτι δεν κάνανε καν παραγγελεία και απλώς περιμένουν να φέρει το κεντρικό -όποτε κι αν φέρει- δηλαδή με γράψανε κανονικά. Ξέρει κανείς κάπου αλλού που μπορώ να βρώ; Αυτές τις μέρες ο πατέρας μου έχει πολλή δουλειά και δε νομίζω να βοηθήσει για άνοιγμα. Να πάρω το Antec και να το βάψω δε τίθεται επειδή με το που πήγα να ρωτήσω τη μάνα μου για το αν της αρέσει το χρώμα που θέλω να βάψω το κουτί μόνο που δε με φάγανε. Που δεν θα πιάσει η μπογιά, που θα γίνει χάλια, που αυτά τα χρώματα κάνουν αναθημιάσεις κ.τ.λ. Μήπως όμως στην τελική έχει κανένας κανένα που να το πουλάει; Εσύ Φάνη τι έκανες τελικά;

Λοιπόν, το επόμενο κουτί μου θα είναι Antec μόνο και μόνο για να μην έχω αντιπρόσωπο το Πλαίσιο :TD: . Μου την έχει δώσει πολύ τελευταία. Το συζητούσα το πρωί με τον Johnyboy και πήρε στην Αθήνα όπου του είπαν οτι υπάρχουν 5-6 στο σύνταγμα. Μάλιστα έκανε και κράτηση και θα πάει αύριο να το πάρει. Αν πράγματι υπάρχει θα τους φέρω σε δύσκολη θέση τους εδώ και δεν θα ξέρουν τι να μου απαντήσουν. Αν δεν υπάρχει θα τα πάρω τελείως γενικά με το Πλαίσιο που ταλαιπωρούν τον κόσμο. :mad: :mad: :mad: Ήμαρτον ρε , που θα έλεγε και ο Γεωργίου...

Τελικά το πήρε σήμερα και είναι το σωστό. Πήρα στο Πλαίσιο να ακυρώσω την παραγγελία αλλά τελικά δεν τους τα 'ψαλα αν και θα έπρεπε γιατί η απάντηση που πήρα ήταν οτι "έτσι κι αλλιώς έχει ακυρωθεί η παραγγελία μιας και έχει περάσει τόσος καιρός"!!! Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.