Jump to content

Chieftec windows

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Ζαχο μακαρι να φερνει το μεγαλο....αμα ειναι να το παρω να τελειωνω!

Το μικρο δεν μου αρεσει..

ΥΓ:Το παλιο τι το κανουμε?:o:D :D

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ειλικρινα θελεις να μαθεις την απαντηση????? :o:o:o

Πλακα κανω:D :D

Θα το κρατησω για να πειραματιστω!!!!!

Αλλα τωρα που το σκεφτομαι....αν παρω το καινουριο απο το Πλαισιο ΚΑΙ θα πληρωσω περισσοτερα ΚΑΙ θα μου μεινει το παλιο...

Δεν ειναι καλυτερο να δοκιμασω στο παλιο και αν δεν πετυχει να παρω το ετοιμο?????

Το προβλημα μου δεν ειναι το πως θα το κοψω...αλλα θα ηθελα να μην εχει αυτη τη διαφορα "επιπεδου" δηλαδη να ειναι απο μεσα το plexi κολλημενο..

Δεν ξερω αν γινεται να ειναι ισα η λαμαρινα και το plexi...

Ξερεις που μπαινει και ενα λαστιχο αναμεσα τους..νομιζω Η λεγεται?????

Αυτο δεν ειναι πιο δυσκολο ομως?????

Έστειλα mail και στο Πλαίσιο (τελικά πολλά έχω στείλει τελευταία) αλλά αν είναι έτσι, την Τρίτη που ξαναγράφω, θα πάω μια βόλτα να δώ τι παίζει... Πάντως προτιμώ να δώσω τα 30 και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έτσι κι αλλιώς είναι όπως ακριβώς το θέλω!!!

Μακη κι εγω το σκεφτηκα...αλλα...

Αν το παρουμε θα μας μεινει το παλιο...

Αρα δεν ειναι καλυτερο μολις βρουμε χρονο να φτιαξουμε αυτο ΚΑΙ αν δεν πετυχει να παρουμε το ετοιμο?

Εγω την Τεταρτη τελειωνω, Α' Λυκειου παω, και μεχρι 1 Ιουλιου που θα φυγω και θα γυρισω Σεπτεμβρη(διακοπεεεες!) μαλλον θα κατσω να το μονταρω...

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κρατήσω... Τυχερέ, την Τετάρτη έ; Εγώ τελειώνω στις 16 και περιμένω πως και πως να αρχίσω να μοντάρω!!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 23:39] [

Δεν ξερω αν γινεται να ειναι ισα η λαμαρινα και το plexi...

Αγοράζεις πλεξι παχύτερο κατά 2-3χιλ όσο είναι η λαμαρίνα του κουτιού.

Το κόβεις ένα πόντο μεγαλύτερο από το παράθυρο.

Φρεζάρεις με ρουτερ τον πόντο που περισσεύει

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 22:27]

Ζαχο μακαρι να φερνει το μεγαλο....αμα ειναι να το παρω να τελειωνω!

Το μικρο δεν μου αρεσει..

Φιλε μου εγω εχω παρει το μαυρο chieftec απο το πλαισιο και εχουν το μεγαλο παραθυρο οποτε μην ανησυχεις. Το μονο βεβαια που παιζει ειναι αν θα βρεις, γιατι οταν το πηρα εγω (πριν 2 μηνες) ηταν το τελευταιο σε ολη την αποθηκη τους. Ελπιζω και εσυ να εισαι τυχερος... :)

Φιλε μου ποσο το ειχες παρει περιπου?

ΓιαγκΤ θα χρειαστω τη βοηθεια σου οταν αρχισω...εστω και δια αλληλογραφιας:D

Αρχική απάντηση από JoeBar

Φιλε μου εγω εχω παρει το μαυρο chieftec απο το πλαισιο και εχουν το μεγαλο παραθυρο οποτε μην ανησυχεις. Το μονο βεβαια που παιζει ειναι αν θα βρεις, γιατι οταν το πηρα εγω (πριν 2 μηνες) ηταν το τελευταιο σε ολη την αποθηκη τους. Ελπιζω και εσυ να εισαι τυχερος... :)

Αν το φαίρνει, έστω και αν δεν το έχει τώρα, τότε εντάξει επειδή αυτό σημαίνει οτι μπορείς να το παραγγείλεις.

Ρώτησα σήμερα στο εδώ Πλαίσιο και μου είπαν οτι δεν το φέρνουν... Με το mail με eχεσαν πάλι και η chieftech και το Πλαίσιο. Θα πάρω κάποια στιγμή στις πληροφορίες γιατί δεν τους εμπιστεύομαι τελείως από τη στιγμή μάλιστα που μου είπες οτι το φέρνει.

Όπα, sorry. ’νοιξα τώρα το Outlook και μου είχαν στείλει απάντηση απ'την Chieftech. Πιο συγκεκριμένα:

"Dear Mr. Hakis, {Μάκη με λένε άνθρωπέ μου, όχι Χάκη!!!}

Thanks first for buying a chieftec product and continual trust in it.

Pls check kindly with Ms. Evaggelou Karteria the possibillty to have this side-door transparency code SPX-02SL-F for your silver case.

Best regards

Fathi Lahmar

E-mail: fathi.lahmar@chieftec.de

Web: www.chieftec.de

Tél.:+49211~96484~15

Fax.:+49211~96484~40"

Η ερώτηση που τίθεται: Τώρα τι κάνουμε;;;

P.S.: Ζητάω συγγνώμη από την Chieftech επειδή απ'ότι φαίνεται δεν με χeσανε απλά μάλλον δεν βλέπουν συχνά τα mail τους...

Συνενωήθκα με την κα Ευαγγέλου και μου είπε οτι είναι διαθέσιμο κατόπιν ειδικής παραγγελείας (25 μέρες) έναντι περίπου 35. Σήμερα γράφω αρχαία και θα πάω μετά να το παραγγείλω. :D :D :D:T: :T: :T: :T: :T:

Μακη πηγα χθες στο Πλαισιο και ειδα το μεγαλο!!!!!

Ειναι πανεμορφο! Καμια σχεση με το μικρο που διαφημιζουν..

Το εχω δει και στο Πλαισιο της Στουρναρα και στο Πλαισιο του Περιστεριου...

Μαλλον θα το παραγγειλω...το παλιο...θα κανω κανενα πειραμα πανω του...

Γιατι θελω να βαλω παράθυρο! Εχω κοψει την μια πλευρα και δεν εχω χρόνο να κόψω και τις αλλες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.