fanisk Ιούνιος 5, 2004 #21 Ιούνιος 5, 2004 Ζαχο μακαρι να φερνει το μεγαλο....αμα ειναι να το παρω να τελειωνω! Το μικρο δεν μου αρεσει.. ΥΓ:Το παλιο τι το κανουμε? :D
jax7480 Ιούνιος 5, 2004 #22 Ιούνιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K ΥΓ:Το παλιο τι το κανουμε? :D Ειλικρινα θελεις να μαθεις την απαντηση????? :o:o
fanisk Ιούνιος 5, 2004 #23 Ιούνιος 5, 2004 Πλακα κανω :D Θα το κρατησω για να πειραματιστω!!!!! Αλλα τωρα που το σκεφτομαι....αν παρω το καινουριο απο το Πλαισιο ΚΑΙ θα πληρωσω περισσοτερα ΚΑΙ θα μου μεινει το παλιο... Δεν ειναι καλυτερο να δοκιμασω στο παλιο και αν δεν πετυχει να παρω το ετοιμο????? Το προβλημα μου δεν ειναι το πως θα το κοψω...αλλα θα ηθελα να μην εχει αυτη τη διαφορα "επιπεδου" δηλαδη να ειναι απο μεσα το plexi κολλημενο.. Δεν ξερω αν γινεται να ειναι ισα η λαμαρινα και το plexi... Ξερεις που μπαινει και ενα λαστιχο αναμεσα τους..νομιζω Η λεγεται????? Αυτο δεν ειναι πιο δυσκολο ομως?????
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2004 Author #24 Ιούνιος 5, 2004 Έστειλα mail και στο Πλαίσιο (τελικά πολλά έχω στείλει τελευταία) αλλά αν είναι έτσι, την Τρίτη που ξαναγράφω, θα πάω μια βόλτα να δώ τι παίζει... Πάντως προτιμώ να δώσω τα 30 και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έτσι κι αλλιώς είναι όπως ακριβώς το θέλω!!!
fanisk Ιούνιος 5, 2004 #25 Ιούνιος 5, 2004 Μακη κι εγω το σκεφτηκα...αλλα...Αν το παρουμε θα μας μεινει το παλιο...Αρα δεν ειναι καλυτερο μολις βρουμε χρονο να φτιαξουμε αυτο ΚΑΙ αν δεν πετυχει να παρουμε το ετοιμο?Εγω την Τεταρτη τελειωνω, Α' Λυκειου παω, και μεχρι 1 Ιουλιου που θα φυγω και θα γυρισω Σεπτεμβρη(διακοπεεεες!) μαλλον θα κατσω να το μονταρω...
Makis Hourdakis Ιούνιος 6, 2004 Author #26 Ιούνιος 6, 2004 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κρατήσω... Τυχερέ, την Τετάρτη έ; Εγώ τελειώνω στις 16 και περιμένω πως και πως να αρχίσω να μοντάρω!!!
ΓιαγκΤ Ιούνιος 6, 2004 #27 Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 23:39] [Δεν ξερω αν γινεται να ειναι ισα η λαμαρινα και το plexi... Αγοράζεις πλεξι παχύτερο κατά 2-3χιλ όσο είναι η λαμαρίνα του κουτιού.Το κόβεις ένα πόντο μεγαλύτερο από το παράθυρο.Φρεζάρεις με ρουτερ τον πόντο που περισσεύει
JoeBar Ιούνιος 6, 2004 #28 Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 22:27] Ζαχο μακαρι να φερνει το μεγαλο....αμα ειναι να το παρω να τελειωνω! Το μικρο δεν μου αρεσει.. ΥΓ:Το παλιο τι το κανουμε? :D Φιλε μου εγω εχω παρει το μαυρο chieftec απο το πλαισιο και εχουν το μεγαλο παραθυρο οποτε μην ανησυχεις. Το μονο βεβαια που παιζει ειναι αν θα βρεις, γιατι οταν το πηρα εγω (πριν 2 μηνες) ηταν το τελευταιο σε ολη την αποθηκη τους. Ελπιζω και εσυ να εισαι τυχερος...
fanisk Ιούνιος 6, 2004 #29 Ιούνιος 6, 2004 Φιλε μου ποσο το ειχες παρει περιπου? ΓιαγκΤ θα χρειαστω τη βοηθεια σου οταν αρχισω...εστω και δια αλληλογραφιας
Makis Hourdakis Ιούνιος 6, 2004 Author #30 Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από JoeBar Φιλε μου εγω εχω παρει το μαυρο chieftec απο το πλαισιο και εχουν το μεγαλο παραθυρο οποτε μην ανησυχεις. Το μονο βεβαια που παιζει ειναι αν θα βρεις, γιατι οταν το πηρα εγω (πριν 2 μηνες) ηταν το τελευταιο σε ολη την αποθηκη τους. Ελπιζω και εσυ να εισαι τυχερος... Αν το φαίρνει, έστω και αν δεν το έχει τώρα, τότε εντάξει επειδή αυτό σημαίνει οτι μπορείς να το παραγγείλεις.
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2004 Author #31 Ιούνιος 8, 2004 Ρώτησα σήμερα στο εδώ Πλαίσιο και μου είπαν οτι δεν το φέρνουν... Με το mail με eχεσαν πάλι και η chieftech και το Πλαίσιο. Θα πάρω κάποια στιγμή στις πληροφορίες γιατί δεν τους εμπιστεύομαι τελείως από τη στιγμή μάλιστα που μου είπες οτι το φέρνει.
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2004 Author #32 Ιούνιος 8, 2004 Όπα, sorry. ’νοιξα τώρα το Outlook και μου είχαν στείλει απάντηση απ'την Chieftech. Πιο συγκεκριμένα:"Dear Mr. Hakis, {Μάκη με λένε άνθρωπέ μου, όχι Χάκη!!!}Thanks first for buying a chieftec product and continual trust in it.Pls check kindly with Ms. Evaggelou Karteria the possibillty to have this side-door transparency code SPX-02SL-F for your silver case.Best regardsFathi LahmarE-mail: fathi.lahmar@chieftec.deWeb: www.chieftec.de Tél.:+49211~96484~15Fax.:+49211~96484~40"Η ερώτηση που τίθεται: Τώρα τι κάνουμε;;;P.S.: Ζητάω συγγνώμη από την Chieftech επειδή απ'ότι φαίνεται δεν με χeσανε απλά μάλλον δεν βλέπουν συχνά τα mail τους...
Makis Hourdakis Ιούνιος 15, 2004 Author #33 Ιούνιος 15, 2004 Συνενωήθκα με την κα Ευαγγέλου και μου είπε οτι είναι διαθέσιμο κατόπιν ειδικής παραγγελείας (25 μέρες) έναντι περίπου 35. Σήμερα γράφω αρχαία και θα πάω μετά να το παραγγείλω. :D :T: :T:
fanisk Ιούνιος 15, 2004 #35 Ιούνιος 15, 2004 Μακη πηγα χθες στο Πλαισιο και ειδα το μεγαλο!!!!!Ειναι πανεμορφο! Καμια σχεση με το μικρο που διαφημιζουν..Το εχω δει και στο Πλαισιο της Στουρναρα και στο Πλαισιο του Περιστεριου...Μαλλον θα το παραγγειλω...το παλιο...θα κανω κανενα πειραμα πανω του...
YDinopoulos Ιούνιος 15, 2004 #36 Ιούνιος 15, 2004 Φανη, και εσυ το μεγαλο εχεις? (αυτο που εχει χωρο για 2ο PSU πανω απο το κανονικό; )
fanisk Ιούνιος 15, 2004 #37 Ιούνιος 15, 2004 Οχι Γιαννη, δεν εχω το μεγαλο με τις 6*5.25 αλλα αυτο με τις 4*5.25;)
YDinopoulos Ιούνιος 15, 2004 #40 Ιούνιος 15, 2004 Γιατι θελω να βαλω παράθυρο! Εχω κοψει την μια πλευρα και δεν εχω χρόνο να κόψω και τις αλλες....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.