Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2004 Ξέρετε αν έρχονται στην Ελλάδα παράθυρα για Chieftech (DX-01SL) εκτώς από αυτό του πλαισίου; Αν ναι, που; Το λέω επειδή το παράθυρο που θέλω να ανοίξω είναι ακριβώς ίδιο με ένα που υπάρχει στο Site της Chieftech και νομίζω οτι είναι ίδιο και με το stock παράθυρο του Antec Plus view. Αν βάλω του Antec θα έχω πρόβλημα; Αν όχι που θα βρώ κανένα; Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να το παραγείλω μέσω Πλαισίου; Αφού υπάρχει όπως το θέλω δεν θα ήθελα να μπαίνω στη διαδικασία του κοψίματος και για να αποφύγω τη βαβούρα και για να μην έχω το άγχος μην πάει κάτι στραβά.
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2004 Author #3 Ιούνιος 4, 2004 Τα παράθυρα της Antec τα φέρνει η Entercom απ'ότι είδα. Λίγο ακριβά βέβαια (35 , υποθέτω χωρίς ΦΠΑ). Το θέμα είναι αν μπαίνει στο chieftech μου. Θα ψάξω να δω αν φέρνει κανείς άλλος chieftech αν και χλωμό το βλέπω επειδή στο site έλεγε σαν αντιπρόσωπο το Πλαίσιο.
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2004 Author #4 Ιούνιος 4, 2004 Δεν βρήκα τπτ μέσω Google. Έστειλα mail στην Chieftec. Για να δούμε τι θα απαντήσουν...
jax7480 Ιούνιος 4, 2004 #5 Ιούνιος 4, 2004 Παρε αυτο απο την Entercom που ειναι για το PlusView. Ειμαι σιγουρος ομως οτι δεν θα σου ταιριαξει το χρωμα.(εκτος αν το βαψεις). Κατα τ'αλλα ειναι ιδιο το πλαινο του.
jax7480 Ιούνιος 4, 2004 #7 Ιούνιος 4, 2004 Δες ΕΔΩΕχω την εντυπωση οτι δεν ταιριαζει με κανενα απο τα chieftec.Ουτε με το μαυρο ουτε με το γκρι chieftec. Για το μπεζ δεν ξερω....(λοοοοοοοοοολ)
fanisk Ιούνιος 4, 2004 #8 Ιούνιος 4, 2004 Θενκς!Αυτο δεν ειναι ουτε ασημενιο...ουτε μαυρο!Γμτ να μην υπαρχει σε μαυρο?!Οποτε θα παμε για DIY ή αυτο του Πλαισιου...
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 #9 Ιούνιος 4, 2004 ρε φανη.............εχω ενα σπρευ μαυρο για μεταλλα.....ελα παρτο και βαψτο......διαφορα ειμαι σιγουρος δεν θα δεις.............οκ μαν?
fanisk Ιούνιος 4, 2004 #10 Ιούνιος 4, 2004 Βρε συ Γωργο αμα ειναι παω και παιρνω...Χιλια ευχαριστω!Το θεμα ειναι να πετυχω ακριβως το χρωμα!ΥΓ:Εσυ θα με βοηθησεις μετα το καλοκαιρι που θα γυρισω να το στησουμε με εξωτερικο watercool κλπ...χιχιχι...χοχοχο...
jax7480 Ιούνιος 4, 2004 #11 Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_KΑυτο δεν ειναι ουτε ασημενιο...ουτε μαυρο!Γμτ να μην υπαρχει σε μαυρο?! Εγω παντως το δικο μου PlusView το εβαψα μαυρο. Και σκεφτομαι κιολας να το δωσω το πλαινο γιατι θελω να κανω κατι αλλο σε σχεδιο. Ακομα το σκεφτομαι ομως.
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 #12 Ιούνιος 4, 2004 ενας για ολους και ολοι για εναν.....χαχχααχαχπερα απο την πλακα......οποτε θες περνας για καφε....παιρνεις ιδεες απο το δικο μου.....συζηταμε οτι αλλο θες σχεδιαζουμε και υλοποιουμε........(με επιασε το σοφοστικε μου σημερα)μουχαχαχα
Spartiatis Ιούνιος 4, 2004 #13 Ιούνιος 4, 2004 Το plusview (πρωιν κουτι μου) ειναι ανθρακη περλα (σαν της mercedes) basika einai to idio me tou mercedes... Και θελει τριψιμο και ασταρομα πριν βαφτει...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2004 Author #14 Ιούνιος 5, 2004 Μου φαίνεται οτι θα το ανοίξω μόνος μου τελικά. Αν είναι διαφορετικό το χρώμα πιστεύω θα ταλαιπωρηθώ περισσότερο με τριψίματα βαψίματα κ.τ.λ. Και από την chieftech μάλλον με χεσ@νε μιας και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Πάντως μου κάνετε μια χάρη; Αν είναι κάποιος γραμμένος σε κάποιο αντίστοιχο forum τον παρακαλώ να ρωτήσει αν έρχεται στο Ελλάντα γιατί δεν μπορώ να ανοίγω συνέχεια λογαριασμούς σε forums. Please!!! Θα πάρω και στο Πλαίσιο αν και νομίζω οτι ξέρω την απάντηση που θα μου δώσουνε (οχι)...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 #15 Ιούνιος 5, 2004 Γιωργο λες να το κανουμε μαζι?Εχω dremel, τριβειο(αυτο με το γυαλοχαρτο!), τρυπανιPlexi θα παρουμε απο εκει που ειπες..Χρωμα εχεις εσυ αλλα αμα ειναι θα παρω εγω..Τι λες?Μακη μας βλεπω για Do It Yourself κατασκευη τελικα....
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2004 Author #16 Ιούνιος 5, 2004 Και είμαι και Κρήτη και δεν μπορώ να συμβουλευτώ από κοντά τα μεγάλα κεφάλια...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2004 Author #18 Ιούνιος 5, 2004 Καμιά φορά έρχομαι για λίγες μέρες περίοδο Χριστουγένων. ’μα τύχει πάντως και ανέβω θα σας ενημερώσω! Τίποτα νέα από άλλα forum είχαμε (για τα παράθυρα);
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2004 Author #19 Ιούνιος 5, 2004 Τους το ξανάστειλα το mail. Έτσι για να μάθουν όταν τους ρωτάνε κάτι να απαντάνε, έστω και αρνητικά.
jax7480 Ιούνιος 5, 2004 #20 Ιούνιος 5, 2004 Μακη εχω την εντυπωση οτι το πλαισιο φερνει 2 τυπους πλαινου με παραθυρο. Ενα με μεγαλο πλεξι και ενα με μικρο. Αυτο που εχει στο site νομιζω ειναι το μικρο. Καλυτερα να πηγαινες μια βολτα απο το Πλαισιο για να δεις τι υπαρχει και μετα να ξεκινησεις μονος σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.