vagsk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2011 Αφού το ξέρω τι επιμένω;Βρήκα σε ΠΛΑΙΣΙΟ ένα τελευταίο κομμάτι MSI P55-GD65 εκθεσιακό όπως έλεγε στην περιγραφή. Η τιμούλα ήταν καλή και αποφάσισα να επενδύσω σε αυτό κυρίως λόγω του SLI για μελλοντική χρήση. Είχε και κάτι παραπάνω απο αυτή που χρησιμοποιώ τώρα (MSI P55-GD55) και το είδα εν μέρη ως ευκαιρία να φύγω τελείως απο s775 αναβαθμίζοντας το δευτερο pc του σπιτιού σε s1156. Ευτυχώς δεν αγόρασα cpu και μνήμες και κάτι μέσα μου επέμενε να την δοκιμάσω πρώτα.Καταρχάς σκόραρε με ίδιο όλο το hardware 0,1 πόντους χαμηλότερα στους δίσκους στα win7 το οποίο είναι παράξενο.Δεύτερο ... όσο και αν προσπαθώ δεν δίνει σε καμιά απο τις 2 υποδοχές που έχει, ρεύμα για το power led -αυτή την τόσο χρήσιμη ενδειξη πάνω στο κουτι που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συνέχεια αναμένη. Ειδικά αν κάποιοι χρησιμοποιούν s3 sleep του υπολογιστή όπως εγώ όταν βρίσκονται εκτός χώρου και έχουν ξεχάσει που είναι το power switch. Ακόμα δεν έχω δεί αν υπάρχει και κάποιο άλλο θέμα.Ο τύπος που μου την έδωσε επέμενε ότι ειναι καινούρια και ότι επρόκειτο για rma πελάτη που τελικά αγόρασε κάτι άλλο. Παραδόθηκε μεσα στο κουτί της μαζί με κάποια απο τα παρελκόμενα. Υπήρχε backplate, ενα IDE καλώδιο, το εντυπο για την εγγύηση και ενα CD εγκατάστασης. Λοιπά καλώδια SATA, SLI bridge, crossfire bridge, manual και USB bracket και λοιπα CDs με software έλειπαν. Η μητρική φαινοταν νέα στο αντιστατικό σακουλάκι της.Πίσω σπίτι με άνοιγμα και εξέταση κατάφερα να την ανοίξω και να την κλείσω προσεχτικά την συσκευασια χωρίς να φαίνεται ότι είχε ανοιχτεί. Την έβαλα στο "μικροσκόπιο" και βρέθηκαν σκονισμένα κάποια τμήματα κοντά σε pci υποδοχές. Κάτι αρχισε να με χαλάει. Έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με τα 2 connector που έχει και αρνείται πεισματικά να δώσει ρεύμα. Καλή επαφή υπάρχει γιατι δοκίμασα το hddled στην υποδοχή του power led και δεν ανάβει. Το power led ανάβει μια χαρά αν τοποθετηθεί σε hdd led πάνω στην μητρική.Σύφωνα με την απόδειξη έχω 2 χρόνια εγγύηση πλαισίου. Τι κάνω; περιμένω να εμφανίσει και άλλο θέμα (δεν μου πολυα ρεσει η ιδεα να ρισκάρω το υπόλοιπο hardware γιατί έχει μπόλικο πράμα πάνω), κάνω rma (θα μοθ βγει ο κούκος αϊδόνι με κανα 40€ με courier) ή την επιστρέφω ΠΛΑΙΣΙΟ και ελπίζω σε επιστροφή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 την επιστρέφω ΠΛΑΙΣΙΟ και ζητάω πιστωτικό (πιο εύκολο) ή επιστροφή χρημάτων (δύσκολο).Αυτή είναι η λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Πίσω στο Πλαισιο όπως ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Επεστράφει σε ΠΛΑΙΣΙΟ. Σε αναμονή για έλεγχο. Σημέρα θα περάσω να δω αν τελικά επιβεβαίωσε το πρόβλημα ο τεχνικός του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και να κοπεί και το αντίστοιχο πιστωτικό. Αν δειτε εκθεσιακό κομμάτι σε ΠΛΑΙΣΙΟ σε καμιά βδομαδα P55-GD65 από MSΙ στα 79€ αν αγοράσετε να ξέρετε οτι έχει θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.