Jump to content

Γινεται αυτο που σκεφτομαι;

andreas19

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια!

Μετα απο πολλους μηνες ειπα να ξανα ασχοληθω με desktop!

Συνηθισμενος πλεον με λαπτοπ (αθορυβο και με μικρη καταναλωση), δεν ξερω πως θα μου φανει να ακουγεται σαν μαουνα!

Καταρχας να πω οτι δεν με ενδιαφερει το pc να εχει 16πυρηνο cpu, 32gb ram και 512 gb ssd.:hang3:

Η δουλεια μου ειναι μονο ιντερνετ κανενα office για εργασιες και κανενα παιχνιδια που και που (αντε να παιξω 20ωρες τον μηνα) ..

Το βασικοτερο που με ενδιαφερει ειναι να εχει μικρο κουτι και να ειναι οσο το δυνατον γινεται αθορυβο!

Ας ειναι και κουτι για htpc, το ιδιο μου κανει!:T:

Προσανατολιζομαι προς amd λογω value4money.

Μεχρι 500ευρω, καλα δεν ειναι;;:man_in_love:Μονο για κουτι φυσικα.. Οθονη, ποντικοπληκτρολογιο εχω.

Αν ειναι δυνατον, τα εξαρτηματα να ειναι απο ενα καταστημα για να γινει και απευθειας συναρμολογηση.

Αλλιως θα το.. βαλουμε το χερακι μας!

Θενξ!

Καλησπερα φιλε μου λοιπον προτεινω την εξης συνθεση :

cpu: AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr 164,50 €

mobo: MSI 760GM-E51 (sAM3, DDR3, AMD760, VGA) - Μητρικές - plaisio.gr 56€

gpu: Sapphire 5570 SVGA (PCI-Express, DDR3, HDMI, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr 60 €

psu: Corsair Builder Series CX500 500W PSU (CMPSU-500CXEU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr 65 €

ram: Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMX4GXM2A1600C9) - Μνήμες - plaisio.gr 39 €

hard disc: Seagate ST31000524AS 1TB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr 63 €

optical drive: LG DVD-RW GS22NS50 Sata Black Bulk - Optical Drives - plaisio.gr 20 €

case: CoolerMaster Elite 310 Blue Case (RC-310-BKN1-GP) - Θήκες Υπολογιστών - plaisio.gr 37 €

Συνολο : 505 €

p.s: Για καρτα γραφικων μπορεις αρκετα καλυτερη και μεταχειρισμενη η απο στοκ house με 6 μηνες εγυηση οπως μια 4870 που ειναι πολυ ανοτερη απο αυτη που εβαλα στην συνθεση

Κάρτες Γραφικών Μοντέλο Κάρτας Γραφικών HD 4870 - plaisio.gr

Η συνθεση που σε εκανα για τις απαιτησεις που θες , θα σε καλυψη πολλα χρονια αυτο ειναι σιγουρο

Εαν και μονο για ιντερνετ κανεισ και με 250 ευρω συνθεση απλα θεωρω πως δεν παιρνουμε καθε μερα υ/π και αφου θες να δωσεις γυρω στο 500αρικο τουλαχιστον να σε κρατησει πολλα χρονια και ανταπεξερχεται στις απαιτησεις της τεχνολογιας

Αυτα απο εμενα και καλο καλοκαιρι φιλε Αντρεα:);)

Καλησπερα παιδια!

Μετα απο πολλους μηνες ειπα να ξανα ασχοληθω με desktop!

Συνηθισμενος πλεον με λαπτοπ (αθορυβο και με μικρη καταναλωση), δεν ξερω πως θα μου φανει να ακουγεται σαν μαουνα!

Καταρχας να πω οτι δεν με ενδιαφερει το pc να εχει 16πυρηνο cpu, 32gb ram και 512 gb ssd.:hang3:

Η δουλεια μου ειναι μονο ιντερνετ κανενα office για εργασιες και κανενα παιχνιδια που και που (αντε να παιξω 20ωρες τον μηνα) ..

Το βασικοτερο που με ενδιαφερει ειναι να εχει μικρο κουτι και να ειναι οσο το δυνατον γινεται αθορυβο!

Ας ειναι και κουτι για htpc, το ιδιο μου κανει!:T:

Προσανατολιζομαι προς amd λογω value4money.

Μεχρι 500ευρω, καλα δεν ειναι;;:man_in_love:Μονο για κουτι φυσικα.. Οθονη, ποντικοπληκτρολογιο εχω.

Αν ειναι δυνατον, τα εξαρτηματα να ειναι απο ενα καταστημα για να γινει και απευθειας συναρμολογηση.

Αλλιως θα το.. βαλουμε το χερακι μας!

Θενξ!

Τι παιχνίδια θα παίζεις ????

Πόσο πολύ σε ενδιαφέρει η κατανάλωση και το μέγεθος ?

Προτεινω τους νεους Llano AMD. Με μια μητρικη + επεξεργαστη + μνημη εχεις ετοιμο υπολογιστη τετραπυρηνο που μπορει να παιξει & παιχνιδια χωρις καρτα.

http://www.thelab.gr/amd-epeksergastes/new-amd-fusion-quad-core-igp-apu-94558.html

Του προσθέτεις και μια 6670 για HYBRID CROSSFIRE που είναι φτηνή και παίζεις άνετα οποιοδήποτε παιχνίδι και με μικρή κατανάλωση, θερμοκρασίες κ.λ.π. !!!

Για αυτό ρώτησα τι παιχνίδια παίζει !!!

Τι παιχνίδια θα παίζεις ????

Πόσο πολύ σε ενδιαφέρει η κατανάλωση και το μέγεθος ?

Τα μοναδικα παιχνιδια που παιζω ειναι shooter (βλεπε cod και το fear 3 που επαιξα προσφατα).

Η καταναλωση ειναι η αληθεια πως με ενδιαφερει αρκετα, μιας και με το λαπτοπ ολη μερα ανοιχτο ειχα μεσο ορο

30watt και καταναλωνε!

Επισης, οσο πιο μικρο κουτι γινεται!Στο παρελθον ειχα κατι migrand, coolermaster που ηταν τερατα και μου επιαναν το μισο γραφειο!

[MENTION=10236]auditt[/MENTION] Thanks για την προταση, αλλα θα προτιμουσα μια καλυτερη μητρικη και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων

γιατι η 5570 αμφιβαλλω αν θα.. τρεχει φουλ ρυθμισεις στην Full Hd οθονη μου.

Ειχα την 5770 στο τελευταιο pc.. Μην παμε προς τα.. πισω. :p

Φιλε μια καλυτερη μητρικη θα ηταν παιταμα λεφτων, για τις απαιτησεις σου, δεν θα δεις καμια διαφορα πρακτικα με μια καλυτερη μητρικη.Για τις απαιτησεις σου πρεπει να απλα να κοιτας τι υποστηριζει και να εχει σταθερο bios τπτ αλλο, οσο για την καρτα γραφικων καλυτερη να πας σε μεταχειρισμενη οπως μια 4870, αλλιως σε καινουρια

TwinTech GTS 450 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

για να μην εχεις και τπτ προβληματα με οδηγους και λοιπα+ θα εχεις και physx

αλλα μετα πας στα 560-570 ευρω

εγω ηθελα να με ακριβως στο budget σου

η καλυτερη και η πιο οικονομικη ειναι μια 4870 μετεχ. η απο στοκ house

Εσυ αποφασιζεις

Απο Στοκ house το αποφευγω γενικοτερα.

Εχω δει τρελα και τρελα πραγματα εκει μεσα.

Δεν ειναι λιγο υπερβολη ομως ο 6πυρηνος;

κοιτα εφοσον με τα λεφτα που θες να παρεις pc μπορεις να βαλεις και 6πυρινο γιατι οχι , αλλοστε οπως ειπα και πριν δεν παιρνουμε καθε μερα pc οποτε θα σε καλυψει για πολλα χρονια και στο μελλον, γιατι να μην εχεις αυτην την δυνατοτητα στο μελλον και να μην χρειαζεσαι νεο cpu?

Η επιλογη ειναι δικη σου, εγω απλα τι θα εκανα στην θεση σου φιλε μου:)

Θα προτιμούσα σκληρό δίσκο Western Digital Blue ή Black αντί για Seagate.

Με αφορμη το ποστ, ξεχασα να αναφερω οτι ενας 500αρης δισκος μου ειναι υπεραρκετος!

κοιτα εφοσον με τα λευτα που θες να παρεις pc μπορεις να βαλεις και 6πυρινο γιατι οχι , αλλοστε οπως ειπα και πριν δεν παιρνουμε καθε μερα pc οποτε θα σε καλυψει για πολλα χρονια και στο μελλον, γιατι να μην εχεις αυτην την δυνατοτητα στο μελλον και να μην χρειαζεσαι νεο cpu?

Η επιλογη ειναι δικη σου, εγω απλα τι θα εκανα στην θεση σου φιλε μου:)

Με τους ρυθμους που αλλαζω pc εγω, ειμαι ικανος να το αλλαξω σε κανενα 6μηνο παλι. :p

Θα προτιμούσα σκληρό δίσκο Western Digital Blue ή Black αντί για Seagate.

την ιδια δουλεια θα κανουν, τι seagate τι wd πρακτικα το ιδιο

απλα ο καθενας παιρνει αυτο που προτιμαει

εγω προσωπικα θα παιρνα το φθηνοτερο εφοσον κανουν την ιδια δουλεια και εχω τις ιδιες στροφες

Με τους ρυθμους που αλλαζω pc εγω, ειμαι ικανος να το αλλαξω σε κανενα 6μηνο παλι. :p

Και παλι αφου ειναι καλυτερος ο 6πυρινος απο 4πυρινο γιατι να μην τον παρεις αφου εισαι εντος οριων χρηματων

και οπως και ειπα και πριν για τις αναγκες σου και ενας δυπιρινος γρηγορος ιντελ σε καλυπτει πληρως

απλα προτεινω κατι οικονομικο με διαρκεια

Δε συμφωνώ.

Εγω και wd ειχα αλλα και seagate.

Κανενα προβλημα δεν ειχα ποτε μου.

Απορια.

Αυτα τα mini κουτια που κυκλοφορουν στην αγορα, θελουν καμια μοντα για να χωρεσουν τα πραγματα μεσα;

Δε συμφωνώ.

ο καθενας εχει την αποψη του φιλε μου

αλλα απλα μας λες την προτιμηση σου χωρις να επιχειρηματολογισεις για αυτην

Εγω και wd ειχα αλλα και seagate.

Κανενα προβλημα δεν ειχα ποτε μου.

Απορια.

Αυτα τα mini κουτια που κυκλοφορουν στην αγορα, θελουν καμια μοντα για να χωρεσουν τα πραγματα μεσα;

για ποια κουτια αναφερεσαι

για htpc tower or midi tower?

παντως και τα 2 εαν εχουν προβλημα χωρου θα ναι λογω καρτας γραφικων γιατι πλεον οσο πανε οι καρτες και πιο θυρια γινονται

αλλα εσυ εφοσον δεν θα βαλεις θυριο καρτα πιστευω δεν θα εχεις προβλημα:)

Αυτο ειναι htpc tower νομιζω

Δεν εχεις παρα να αποφασισεις ποιο κουτι θες ωστε να δεις και ποιες καρτες γραφικωςν χωρανε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.