Jump to content

zotac gtx 480

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα, μια γρηγορη ερωτηση σχετικα με αγορα δευτερης καρτας.

εχω ηδη μια gigabyte gtx 480 και βρικα μια zotac gtx 480 ειπαρχει καπια διαφορα? διοτι την βρικα παρα πολυ φθηνη περιμενο απαντηση οσο πιο γρηγορα γινεται ευχαριστω πολυ.

αν πηγαινεις για sli απλα να εχεις στο νου σου λιγο τις θερμοκρασιες..κατα τα αλλα οπως ειπωθηκε και παραπανω δεν εχεις θεμα.

corsair 600t εχω αλλα φοβαμαι με αυτα που ακουο για τις θερμοκρασιες μηπως καει κατι μεσα η απο καρτες η απο κατι αλλο :/

κοιτα αυτο με τις θερμοκρασιες ισχυει!

αλλα υπαρχουν τροποι αντιμετοπισης

ο καλυτερος τροπος και πιο αξιοπιστος ειναι να βαλεις μια ψυχτρα accelero xtream στην δευτερη μονο εαν δεν μπορεις και στις 2! ο αλλος και πιο οικονομικος ειναι να εχεις ανοιχτο το κουτι σου ωστε να αεριζεται καλυτερα και να συνδεσεις εναν 12αρι αναμυστηρα στην μητρικη και να φυσαει προς τις καρτες,πιστευω θα περιορισει της θερμοκρασιες ωστε να μην εχεις προβλημα, το εχω δοκιμασει και πιανει!!

Αυτα απο εμενα:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.