Jump to content

Προβλημα με ATI 3850 HD

Zaks3

Recommended Posts

Γνωριζω πως η καρτα ειναι καπως παλια αλλα... Την εχω παρει απο δευτερο χερι μια διευκρινηση ομως δεν ειχε χρησιμοποιηθει καθολου αφου η καρτα ηταν σφραγισμενη μεσα στην συσκευασια της!

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως σε οποιοδιποτε παιχνιδι (πχ Battlefield bad company) παιζω σε full screen mode ο υπολογιστης κρασαρει τελειος! Συμπερανα πως το προβλημα προερχαιτε απο την καρτα γραφικων καθως εγκατεστησα ενα προγραμμα που κρατα καποια logs με στοιχεια απο την καρτα οπως θερμοκρασια για παραδειγμα.

Οταν λειτουργουν τα παιχνιδια σε full screen ειδα πως η καρτα ανεβαζει θερμοκρασια στους 70 βαθμους και σε window mode περιπου στους 50. Εχω δοκιμασει καποιου τυπου overclock αλλα οχι απο το bios, αλλα μεσω ενως προγραμματος (MSI afterburner) και παλι τα ιδια. Εχει καποιος να μου προτεινει καποια προσωρινη λυση εκτος απο το να παρω καινουργια καρτα γραφικων; :dance3:

υγ: ειμαι λιγο ασχετος πανω σε τεχνικα ζητημα οποτε ελπιζω να καταλαβαινετε τα ερωτηματα μου και την διατυπωση των προβληματων που αντιμετωπιζω. Προκαταβολικα Ευχαριστω!

Οι 70 βαθμοι δεν δικαιολογουν κρασαρισματα. Μπορεις να το επιβεβαιωσεις βεβαια βαζοντας το fan στο 100% (ωστε να μη πιασει αυτη τη θερμοκρασια) και να δεις πως θα συμπεριφερθει...

Εγγυηση παιζει?

ΥΓ: Με ποιους drivers εισαι?

Εχω εγκαταστησει τα τελευταια drivers και εχω χαμηλωσει τις απαιτησεις σε οτι game μπω. Να φανταστειτε πως ακομα και στο Pro 2011 που πιστευω οτι δεν εχει πολυ μεγαλες απαιτησεις απο αποψη γραφικων, συνεχιζει να κρασαρει. Ευχαριστω για την βοηθεια σας αλλα απο οτι δειχνουν τα πραγματα παω για αναβαθμιση κλπ.

παρε nvidia να σωθεις.:shout:

εποικοδομητικο comment.να μαζευεις ποστ θες?:offtopic2:

οντως τροφοδοσια μου μοιαζει και μενα,εαν δεν στο κανει σε επιφανεια εργασιας η καπου που να μην τρωει ζορι.απο θερμοκρασιες προβλημα δεν εχεις παντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.