Hydra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 Καλησπερα, καθε καλοκαιρι ειναι η εποχη που τρωω βιβλια. Φετος ομως λογω κρισης σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποιο μαγαζι με οικονομικοτερες επιλογες. Αν γνωριζετε κατι,drop it Να φανταστω Κεντρο (Εξαρχεια κτλπ θα εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Καλησπερα,καθε καλοκαιρι ειναι η εποχη που τρωω βιβλια. Φετος ομως λογω κρισης σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποιο μαγαζι με οικονομικοτερες επιλογες. Αν γνωριζετε κατι,drop it Να φανταστω Κεντρο (Εξαρχεια κτλπ θα εχει; Και Μοναστηράκι μην σου πω. Ειχε πάρει η κοπέλα μου πέσρσυ λογοτεχνικά βιβλία, μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση με 5€ το ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Ξερετε που εχει εστω και μεταχειρισμενα ;;Μαγαζι/οδος κτλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Ξερετε που εχει εστω και μεταχειρισμενα ;;Μαγαζι/οδος κτλπ.Δεν ξέρω καθόλου αγορίνα μου. Εμεις τα είχαμε βρει σε παγκο στο μοναστηράκι το ένα βιβλίο και το άλλο σε μια στοά, την πρώτη στοά ξεκινόντας απο τον σταθμό του τρένου στα δεξιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Ένα στα εξάρχεια που έχει και μεταχειρισμένα είναι το τέλειος κύκλος, δες εδώ:http://www.teleioskiklos.gr/επειδή είναι κανονικό βιβλιοπωλίο όμως δεν είναι και πάρα πολύ φτηνό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Ρε παιδια,ζουμε στην εποχη των ιντερνετζ και του hd pr0n και αναρωτιεστε που θα βρειτε φτηνα βιβλια.Και ολα αυτα στο TheLab.gr - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ .Τζιζας δηλαδη.Δωρεαν και νομιμοτατα ,το καλυτερο θριλερο βιβλιο ολων των εποχων Dracula by Bram Stoker - Project GutenbergΗ χυτρακο ειδικα για σενα,ενα βιβλιο μολις 236 χρονων που αν το κατανοησεις θα αλλαξει μια για παντα ο τροπος που βλεπεις τις μπιτσιζ Les Liaisons dangereuses - Wikisource (δεν με νοιαζει αν δεν ξερεις γαλλικα,το βιβλιο αξιζει να κατσεις να μαθεις απλα και μονο για να τοδιαβασεις στο πρωτοτυπο)Επισης ειχα ανοιξει και θρεντ με δωρεαν νομιμα βιβλια στο ιντερνετ με συγκεκριμενα λινκς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Ε δεν είναι εύκολο να διαβάζεις ολόκληρο βιβλίο στην οθόνη, εγώ αρχίζω και ζαλίζομαι μετά από λίγη ώρα. Το scribd έχει τα πάντα πάντως, και από ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 4, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Εισαι τρελος χαχαχα Ακου εκει μαθε Γαλλικα Μωρε εχω βρει και εγω e-books,το θεμα ειναι οτι με κουραζουν πολυ.. Θελω να ξαπλωσω στην κρεβαταρα μου να διαβαζω darien Θα το κοιταξω τωρα απο βδομαδα που θα κατεβω Αθηνα, αν εχετε τιποτε αλλο ριχτε το. Τσακ θα ψαξω και το θεμα με τα links που λες. THX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Ένα στα εξάρχεια που έχει και μεταχειρισμένα είναι το τέλειος κύκλος, δες εδώ:http://www.teleioskiklos.gr/επειδή είναι κανονικό βιβλιοπωλίο όμως δεν είναι και πάρα πολύ φτηνό.Στα Εξάρχεια;;;; Έχω πάει σε αυτο και οι τιμές του ειναι φαρμάκι ακόμα και στα μεταχειρισμένα/πιο παλιά βιβλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 4, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Μωρε εχω βρει και εγω e-books,το θεμα ειναι οτι με κουραζουν πολυ.. Θελω να ξαπλωσω στην κρεβαταρα μου να διαβαζω THX! Τώρα όμως δε σε χάλαγε να έχεις το iPad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 4, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 μπορείς να δεις και τα πακέτα του Λιακόπουλο για ένα παραμύθι αχαλίνωτης φαντασίας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 4, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Τώρα όμως δε σε χάλαγε να έχεις το iPad Θα σε χάλαγε γιατί σε σύγκριση με το Kindle δεν λέει (μόνο για ebooks γιατί σε ολα τα αλλα το kindle ειναι γτπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 4, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Εχω πιασει τετοια στο χερι μου παιδια.Δεν θα αντικαταστησω ποτε τα βιβλια με μια οθονιτσα.Βιβλιο θελω ,να τσακιζω και την σελιδα παρακαλω! :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 4, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Εχω πιασει τετοια στο χερι μου παιδια.Δεν θα αντικαταστησω ποτε τα βιβλια με μια οθονιτσα. Βιβλιο θελω ,να τσακιζω και την σελιδα παρακαλω! :magic: βίτσια είναι αυτά(jk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Στην Ιπποκράτους, στο ύψος της Καλλιδρομίου, λίγο πάνω, λίγο κάτω, έχει αρκετά μαγαζιά με μεταχειρισμένα. Εκεί βέβαια θέλει αρκετό ψάξιμο, γιατί θα βρεις από σκουπίδια, μέχρι σπάνια χειρόγραφα που κανείς δεν ξέρει την αξία τους.Επίσης, στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, στην Πειραιώς (με κατεύθυνση Πειραιά, λίγο πριν τη Χαμοστέρνας), έχει στο -1, δίπλα στο Πλαίσιο κατάστημα ανταλλαγής βιβλίων. Λογικά θα έχεις κι εσύ αρκετά αφού διαβάζεις. Μπορείς να πας τα δικά σου και να πάρεις άλλα. Δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει το σύστημα, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να ρωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 5, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Βρηκα καποια βιβλιοπωλεια στο ιντερνετ και μαλλον θα παραγγειλω απο εκει να μου 'ρθουν σπιτι.Εχουν καλες προσφορες με 6 - 10 ευρω... Παντως μιας και ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ και πολλοι απ'οτι καταλαβα διαβαζετε και e-books,οριστε καποια δωρεαν προς κατεβασμα νομιμα απο βιβλιοπωλειο!!Free e-books : CaptainBook.gr - Το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 3, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΒΙΒΛΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 3, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Aν δε σε νοιάζει η γλώσσα (δηλαδή διαβάζεις αγγλικά με άνεση) υπάρχει και το Free delivery worldwide on all books from The Book Depository με πολύ χαμηλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά. Έχω πάρει πάνω από 25 βιβλία απο εκεί και συνεχίζω να παίρνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 3, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Ωραίος, ειχα πάρει του Ben Rich το Skunk Works σε αγγλική έκδοση και διαβαζοταν "ευκολα" (κατι λεξεις μονο δεν επιανα αλλα αφου εχουμε και το translate μαθαινουμε κιολας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 3, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Χαίρομαι που σας αρέσει.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ να βάζετε τα βιβλία που σας άρεσαν αλλά δεν πήρατε στη wishlist σας.Κατά καιρούς παίζουν προσφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.