Jump to content

Φθηνά Βιβλία;;

Hydra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,

καθε καλοκαιρι ειναι η εποχη που τρωω βιβλια.

Φετος ομως λογω κρισης σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποιο μαγαζι με οικονομικοτερες επιλογες.

Αν γνωριζετε κατι,drop it ;)

Να φανταστω Κεντρο (Εξαρχεια κτλπ θα εχει;;)

Καλησπερα,

καθε καλοκαιρι ειναι η εποχη που τρωω βιβλια.

Φετος ομως λογω κρισης σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποιο μαγαζι με οικονομικοτερες επιλογες.

Αν γνωριζετε κατι,drop it ;)

Να φανταστω Κεντρο (Εξαρχεια κτλπ θα εχει;;)

Και Μοναστηράκι μην σου πω. Ειχε πάρει η κοπέλα μου πέσρσυ λογοτεχνικά βιβλία, μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση με 5€ το ένα.

Ξερετε που εχει εστω και μεταχειρισμενα ;;

Μαγαζι/οδος κτλπ.

Ξερετε που εχει εστω και μεταχειρισμενα ;;

Μαγαζι/οδος κτλπ.

Δεν ξέρω καθόλου αγορίνα μου. Εμεις τα είχαμε βρει σε παγκο στο μοναστηράκι το ένα βιβλίο και το άλλο σε μια στοά, την πρώτη στοά ξεκινόντας απο τον σταθμό του τρένου στα δεξιά.

Ένα στα εξάρχεια που έχει και μεταχειρισμένα είναι το τέλειος κύκλος, δες εδώ:

http://www.teleioskiklos.gr/

επειδή είναι κανονικό βιβλιοπωλίο όμως δεν είναι και πάρα πολύ φτηνό.

Ρε παιδια,ζουμε στην εποχη των ιντερνετζ και του hd pr0n και αναρωτιεστε που θα βρειτε φτηνα βιβλια.Και ολα αυτα στο TheLab.gr - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ .Τζιζας δηλαδη.

Δωρεαν και νομιμοτατα ,το καλυτερο θριλερο βιβλιο ολων των εποχων Dracula by Bram Stoker - Project Gutenberg

Η χυτρακο ειδικα για σενα,ενα βιβλιο μολις 236 χρονων που αν το κατανοησεις θα αλλαξει μια για παντα ο τροπος που βλεπεις τις μπιτσιζ Les Liaisons dangereuses - Wikisource (δεν με νοιαζει αν δεν ξερεις γαλλικα,το βιβλιο αξιζει να κατσεις να μαθεις απλα και μονο για να τοδιαβασεις στο πρωτοτυπο)

Επισης ειχα ανοιξει και θρεντ με δωρεαν νομιμα βιβλια στο ιντερνετ με συγκεκριμενα λινκς.

Ε δεν είναι εύκολο να διαβάζεις ολόκληρο βιβλίο στην οθόνη, εγώ αρχίζω και ζαλίζομαι μετά από λίγη ώρα. Το scribd έχει τα πάντα πάντως, και από ελληνικά.

Εισαι τρελος χαχαχα Ακου εκει μαθε Γαλλικα :p

Μωρε εχω βρει και εγω e-books,το θεμα ειναι οτι με κουραζουν πολυ..

Θελω να ξαπλωσω στην κρεβαταρα μου να διαβαζω :)

darien Θα το κοιταξω τωρα απο βδομαδα που θα κατεβω Αθηνα,

αν εχετε τιποτε αλλο ριχτε το.

Τσακ θα ψαξω και το θεμα με τα links που λες.

THX!

Ένα στα εξάρχεια που έχει και μεταχειρισμένα είναι το τέλειος κύκλος, δες εδώ:

http://www.teleioskiklos.gr/

επειδή είναι κανονικό βιβλιοπωλίο όμως δεν είναι και πάρα πολύ φτηνό.

Στα Εξάρχεια;;;; Έχω πάει σε αυτο και οι τιμές του ειναι φαρμάκι ακόμα και στα μεταχειρισμένα/πιο παλιά βιβλία.

Μωρε εχω βρει και εγω e-books,το θεμα ειναι οτι με κουραζουν πολυ..

Θελω να ξαπλωσω στην κρεβαταρα μου να διαβαζω :)

THX!

Τώρα όμως δε σε χάλαγε να έχεις το iPad :innocent:

μπορείς να δεις και τα πακέτα του Λιακόπουλο για ένα παραμύθι αχαλίνωτης φαντασίας !

Τώρα όμως δε σε χάλαγε να έχεις το iPad :innocent:

Θα σε χάλαγε γιατί σε σύγκριση με το Kindle δεν λέει :p (μόνο για ebooks γιατί σε ολα τα αλλα το kindle ειναι γτπ)

Εχω πιασει τετοια στο χερι μου παιδια.

Δεν θα αντικαταστησω ποτε τα βιβλια με μια οθονιτσα.

Βιβλιο θελω ,να τσακιζω και την σελιδα παρακαλω! :magic:

Εχω πιασει τετοια στο χερι μου παιδια.

Δεν θα αντικαταστησω ποτε τα βιβλια με μια οθονιτσα.

Βιβλιο θελω ,να τσακιζω και την σελιδα παρακαλω! :magic:

βίτσια είναι αυτά:p(jk)

Στην Ιπποκράτους, στο ύψος της Καλλιδρομίου, λίγο πάνω, λίγο κάτω, έχει αρκετά μαγαζιά με μεταχειρισμένα. Εκεί βέβαια θέλει αρκετό ψάξιμο, γιατί θα βρεις από σκουπίδια, μέχρι σπάνια χειρόγραφα που κανείς δεν ξέρει την αξία τους.

Επίσης, στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, στην Πειραιώς (με κατεύθυνση Πειραιά, λίγο πριν τη Χαμοστέρνας), έχει στο -1, δίπλα στο Πλαίσιο κατάστημα ανταλλαγής βιβλίων. Λογικά θα έχεις κι εσύ αρκετά αφού διαβάζεις. Μπορείς να πας τα δικά σου και να πάρεις άλλα. Δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει το σύστημα, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να ρωτήσεις.

Βρηκα καποια βιβλιοπωλεια στο ιντερνετ και μαλλον θα παραγγειλω απο εκει να μου 'ρθουν σπιτι.

Εχουν καλες προσφορες με 6 - 10 ευρω...

Παντως μιας και ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ και πολλοι απ'οτι καταλαβα διαβαζετε και e-books,οριστε καποια δωρεαν προς κατεβασμα νομιμα απο βιβλιοπωλειο!!

Free e-books : CaptainBook.gr - Το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο.

• 7 months later...

Ωραίος, ειχα πάρει του Ben Rich το Skunk Works σε αγγλική έκδοση και διαβαζοταν "ευκολα" (κατι λεξεις μονο δεν επιανα αλλα αφου εχουμε και το translate ;) μαθαινουμε κιολας)

Χαίρομαι που σας αρέσει.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ να βάζετε τα βιβλία που σας άρεσαν αλλά δεν πήρατε στη wishlist σας.

Κατά καιρούς παίζουν προσφορές

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.