Jump to content

Laptop 12-13inch screen

Trooper

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ψάχνω ενα λαπτοπ με οθόνη 12-13 ίντσες. Προορίζεται για δουλειά γραφείου, δηλαδή e-mail, excel, pdf κλπ, οχι gaming.

Με ενδιαφέρει να είναι ελαφρύ και μικρό, οπότε και 11.6 οθόνη να βρώ δε με πειράζει, φτάνει να ειναι δυνατό. Από οτι εχω παρατηρήσει σε μικρές οθόνες παμε σε netbook που έχουν κατι επεξεργαστές για κλάματα, οπότε τα αποφεύγω.

Αν έχει να πρότείνει κανείς κάτι θα ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ,

αφου ντρεπεστε ξεκιναω με μια μεση προταση (προς φτηνη)..

HP ProBook 4330s (i5-2410M) | Skroutz.gr

Λογικα θα παιζει και κανενα dell αντιστοιχων επιδοσεων-τιμης..

και νομιζω πρεπει να παιζει το ιδιο χωρις καρτα γραφικων λιγο πιο φτηνο...

πες και λεφτά γιατί και το καινούργιο macbook air έχει αυτά που θες αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή

Οχι mac, σε windows μονο.

αφου ντρεπεστε ξεκιναω με μια μεση προταση (προς φτηνη)..

HP ProBook 4330s (i5-2410M) | Skroutz.gr

Λογικα θα παιζει και κανενα dell αντιστοιχων επιδοσεων-τιμης..

και νομιζω πρεπει να παιζει το ιδιο χωρις καρτα γραφικων λιγο πιο φτηνο...

Καλο φαινεται αυτό, οσο πιο φτηνο τόσο καλύτερα, με κάρτα γραφικών δε με νοιάζει οπως είπα, ειναι μονο για business.

HP ProBook 4310s (VC353EA) | Skroutz.gr

Επειδη δεν προτιμω τα Hp, παρε και εδω:

Toshiba Satellite U500-1FN | Skroutz.gr

Και το πιο οικονομικο (αλλα απο εξωτερικο φερμενο, εξ'ου και τα αγγλικα windows)

TOSHIBA SATELLITE L635-S9310 P6200 - - E-SHOP.GR

Και τα probook ομως εχουν πολυ καλη κατασκευη.

Δεν τα έχω δει από κοντά.. Όντως ωραία φαίνονται.. Αλλά τα lenovo με τη φούσκα στο πληκτρολόγιο πολύ τα συμπαθώ... Ξέρει κανείς από σέρβις στην Ελλάδα πώς είναι?

Φίλε Trooper, επειδή και εγώ ήθελα ότι και εσύ επέλεξα πέρσι το φθινόπωρο αυτό. Μπορώ να σου πω ότι αν και έχω άλλους 2 επιτραπέζιους hi end υπολογιστές σχεδόν έπαψα να τους χρησιμοποιώ εξαιτίας του μίκρου αυτού φορητού. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ netbook αλλά ένας μικρός υποφορητός. Σ' αυτό δουλεύω (δικηγόρος), βλέπω 720p και 1080p ταινίες, είναι ελαφρύς (1,5 κιλά περίπου), με αυτονομία 4 ωρών περίπου. Τελευταία δούλεψα και λίγο με gimp ενώ λόγω διαστάσεων και βάρους τον έχω συνεχώς μαζί μου. Στο γραφείο τον έχω συνδέσει με μία 20αρα tft και δουλεύω άνετα. Τέλος ήδη έχει βγει η επόμενη γενιά που είναι πιο δυνατή και πιο ενδιαφέρουσα (μεγαλύτερη αυτονομία και ισχύ).

Δεν τα έχω δει από κοντά.. Όντως ωραία φαίνονται.. Αλλά τα lenovo με τη φούσκα στο πληκτρολόγιο πολύ τα συμπαθώ... Ξέρει κανείς από σέρβις στην Ελλάδα πώς είναι?

Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το service τους.

Εχει κανονικα ελληνικη αντιπροσωπεια.

Το Dell Inspiron 1120 που αναφέρει ο irahara το θεωρώ και εγώ ιδανικό laptop (συνδυασμός φορητότητας και επιδόσεων) και είναι και Dell με εκτός συναγωνισμού service.

Αν θες να είσαι πιο trendy και να ενταχθεί και στην tablet-mania δες το

Dell Inspiron Duo

Dell Inspiron Duo - Netbook - Atom N550 1.5GHz - 10.1" TFT - Κόκκινο | Multirama

Έχει οθόνη 10.1" αλλά υποστηρίζει ανάλυση στα 1366x768

11άρια και σε καλές τιμές παίζουν και τα

Lenovo ideaPad U165-1 –

Lenovo ideaPad U165-1 - Laptop - Athlon II K125 1.7 GHz - 11,6" LED - Καφέ | Multirama

Sony VAIO Y Series VPC-YB1S1E/S

Sony VAIO Y Series VPC-YB1S1E/S - Laptop - Fusion E-350 1.6 GHz - 11.6" TFT - Ασημί | Multirama

Προσωπικά προτιμώ Dell:)

Vostro V130, o πιο sexy φορητός στα λεφτά του

Vostro V130 Laptop Details | Dell

attachment.php?attachmentid=45273&stc=1&d=1310563601

Στο Skroutz δεν το βρήκα, αλλά η Dell στην Ελλάδα το διαθέτει:

Φορητοί υπολογιστές Vostro | Dell

Οι τιμές ξεκινάνε από τα 400 ευρώ/δολλάρια/λίρες. Εγώ πήρα ένα για την σύζυγο με τον Intel U3600 ULV και πάει σφαίρα με τα Windows 7 Home Premium 64-bit.

Sexy, γρήγορο, φουλ αλουμίνιο (φοράει το σασί του Adamo), εντελώς αθόρυβο, ελαφρύ, sexy είπαμε; :D

Edit: Είναι δύσκολο να σου δείξω μέσα από φωτογραφίες το πόσο λεπτό είναι, αλλά είναι πολύ λεπτό και ταυτόχρονα πολύ συμπαγές/στιβαρό:

attachment.php?attachmentid=45274&stc=1&d=1310564248

post-129-1416075336,3739_thumb.png

post-129-1416075336,4048_thumb.jpg

Πολυ καλές προτάσεις, ευχαριστώ όλους. Εχω ήδη παρει το probook 4330 και ειναι πολυ όμορφο και στιβαρο. Επειδη θα πάρω κι άλλο όμως για άλλο υπάλληλο, ενώ εκλεινα προς το Dell 1120 (ξέρει κανείς πιο ειναι το νεότερο μοντέλο του?)

Το Vostro V130 ειναι πολύ ωραίο αλλά ποσο κάνει και απο που μπορώ να το παρω?

Το Vostro V130 ειναι πολύ ωραίο αλλά ποσο κάνει και απο που μπορώ να το παρω?

Έστειλα ένα email για να δω που μπορείς να τηλεφωνήσεις, αλλά για τιμή δεν ξέρω να σου πω. Τα Dell δεν είναι fixed μοντέλα, τα κάνεις customise εσύ και ανάλογα βγαίνει η τιμή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.