Trooper Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 Καλησπέρα,Ψάχνω ενα λαπτοπ με οθόνη 12-13 ίντσες. Προορίζεται για δουλειά γραφείου, δηλαδή e-mail, excel, pdf κλπ, οχι gaming. Με ενδιαφέρει να είναι ελαφρύ και μικρό, οπότε και 11.6 οθόνη να βρώ δε με πειράζει, φτάνει να ειναι δυνατό. Από οτι εχω παρατηρήσει σε μικρές οθόνες παμε σε netbook που έχουν κατι επεξεργαστές για κλάματα, οπότε τα αποφεύγω.Αν έχει να πρότείνει κανείς κάτι θα ήμουν υπόχρεος.Ευχαριστώ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Ιούλιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 πες και λεφτά γιατί και το καινούργιο macbook air έχει αυτά που θες αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 αφου ντρεπεστε ξεκιναω με μια μεση προταση (προς φτηνη)..HP ProBook 4330s (i5-2410M) | Skroutz.grΛογικα θα παιζει και κανενα dell αντιστοιχων επιδοσεων-τιμης..και νομιζω πρεπει να παιζει το ιδιο χωρις καρτα γραφικων λιγο πιο φτηνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 πες και λεφτά γιατί και το καινούργιο macbook air έχει αυτά που θες αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμήΟχι mac, σε windows μονο.αφου ντρεπεστε ξεκιναω με μια μεση προταση (προς φτηνη)..HP ProBook 4330s (i5-2410M) | Skroutz.grΛογικα θα παιζει και κανενα dell αντιστοιχων επιδοσεων-τιμης..και νομιζω πρεπει να παιζει το ιδιο χωρις καρτα γραφικων λιγο πιο φτηνο...Καλο φαινεται αυτό, οσο πιο φτηνο τόσο καλύτερα, με κάρτα γραφικών δε με νοιάζει οπως είπα, ειναι μονο για business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 HP ProBook 4330s (i3-2310M) | Skroutz.grκαι ενα "παλιοτερο"..HP ProBook 5320m (WS990EA) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 αν και δε μ αρεσει που το λεω, για τη χρηση που θελεις τα macbook ειναι ιδανικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 HP ProBook 4310s (VC353EA) | Skroutz.grΕπειδη δεν προτιμω τα Hp, παρε και εδω:Toshiba Satellite U500-1FN | Skroutz.grΚαι το πιο οικονομικο (αλλα απο εξωτερικο φερμενο, εξ'ου και τα αγγλικα windows)TOSHIBA SATELLITE L635-S9310 P6200 - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιούλιος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Όταν αναφέρεσαι σε laptop και δουλειά, εμένα μου έρχεται στο μυαλό DELL ή Lenovo...Lenovo ThinkPad Edge 11 (NVY3LGM) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Όταν αναφέρεσαι σε laptop και δουλειά, εμένα μου έρχεται στο μυαλό DELL ή Lenovo...Lenovo ThinkPad Edge 11 (NVY3LGM) | Skroutz.gr Και τα probook ομως εχουν πολυ καλη κατασκευη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιούλιος 4, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Και τα probook ομως εχουν πολυ καλη κατασκευη.Δεν τα έχω δει από κοντά.. Όντως ωραία φαίνονται.. Αλλά τα lenovo με τη φούσκα στο πληκτρολόγιο πολύ τα συμπαθώ... Ξέρει κανείς από σέρβις στην Ελλάδα πώς είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irahara Ιούλιος 11, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Φίλε Trooper, επειδή και εγώ ήθελα ότι και εσύ επέλεξα πέρσι το φθινόπωρο αυτό. Μπορώ να σου πω ότι αν και έχω άλλους 2 επιτραπέζιους hi end υπολογιστές σχεδόν έπαψα να τους χρησιμοποιώ εξαιτίας του μίκρου αυτού φορητού. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ netbook αλλά ένας μικρός υποφορητός. Σ' αυτό δουλεύω (δικηγόρος), βλέπω 720p και 1080p ταινίες, είναι ελαφρύς (1,5 κιλά περίπου), με αυτονομία 4 ωρών περίπου. Τελευταία δούλεψα και λίγο με gimp ενώ λόγω διαστάσεων και βάρους τον έχω συνεχώς μαζί μου. Στο γραφείο τον έχω συνδέσει με μία 20αρα tft και δουλεύω άνετα. Τέλος ήδη έχει βγει η επόμενη γενιά που είναι πιο δυνατή και πιο ενδιαφέρουσα (μεγαλύτερη αυτονομία και ισχύ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 11, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Δεν τα έχω δει από κοντά.. Όντως ωραία φαίνονται.. Αλλά τα lenovo με τη φούσκα στο πληκτρολόγιο πολύ τα συμπαθώ... Ξέρει κανείς από σέρβις στην Ελλάδα πώς είναι? Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το service τους.Εχει κανονικα ελληνικη αντιπροσωπεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltoseco Ιούλιος 13, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Το Dell Inspiron 1120 που αναφέρει ο irahara το θεωρώ και εγώ ιδανικό laptop (συνδυασμός φορητότητας και επιδόσεων) και είναι και Dell με εκτός συναγωνισμού service. Αν θες να είσαι πιο trendy και να ενταχθεί και στην tablet-mania δες το Dell Inspiron DuoDell Inspiron Duo - Netbook - Atom N550 1.5GHz - 10.1" TFT - Κόκκινο | MultiramaΈχει οθόνη 10.1" αλλά υποστηρίζει ανάλυση στα 1366x76811άρια και σε καλές τιμές παίζουν και τα Lenovo ideaPad U165-1 –Lenovo ideaPad U165-1 - Laptop - Athlon II K125 1.7 GHz - 11,6" LED - Καφέ | MultiramaSony VAIO Y Series VPC-YB1S1E/SSony VAIO Y Series VPC-YB1S1E/S - Laptop - Fusion E-350 1.6 GHz - 11.6" TFT - Ασημί | MultiramaΠροσωπικά προτιμώ Dell:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Ιούλιος 13, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 και το παρακάτω θα πρότεινα σαν πιο νέο μοντέλοHP ProBook 4330s (i3-2310M) | Skroutz.grή και το HP ProBook 6360b | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 13, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Vostro V130, o πιο sexy φορητός στα λεφτά του Vostro V130 Laptop Details | Dell Στο Skroutz δεν το βρήκα, αλλά η Dell στην Ελλάδα το διαθέτει: Φορητοί υπολογιστές Vostro | Dell Οι τιμές ξεκινάνε από τα 400 ευρώ/δολλάρια/λίρες. Εγώ πήρα ένα για την σύζυγο με τον Intel U3600 ULV και πάει σφαίρα με τα Windows 7 Home Premium 64-bit. Sexy, γρήγορο, φουλ αλουμίνιο (φοράει το σασί του Adamo), εντελώς αθόρυβο, ελαφρύ, sexy είπαμε; Edit: Είναι δύσκολο να σου δείξω μέσα από φωτογραφίες το πόσο λεπτό είναι, αλλά είναι πολύ λεπτό και ταυτόχρονα πολύ συμπαγές/στιβαρό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 13, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Πολυ καλές προτάσεις, ευχαριστώ όλους. Εχω ήδη παρει το probook 4330 και ειναι πολυ όμορφο και στιβαρο. Επειδη θα πάρω κι άλλο όμως για άλλο υπάλληλο, ενώ εκλεινα προς το Dell 1120 (ξέρει κανείς πιο ειναι το νεότερο μοντέλο του?) Το Vostro V130 ειναι πολύ ωραίο αλλά ποσο κάνει και απο που μπορώ να το παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 13, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Το Vostro V130 ειναι πολύ ωραίο αλλά ποσο κάνει και απο που μπορώ να το παρω?Έστειλα ένα email για να δω που μπορείς να τηλεφωνήσεις, αλλά για τιμή δεν ξέρω να σου πω. Τα Dell δεν είναι fixed μοντέλα, τα κάνεις customise εσύ και ανάλογα βγαίνει η τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.