netbust3r Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2011 Παρακαλώ τον κυριο Τσακονα η καποιον δικηγορο να αποντησειθελω βοηθεια για μια φαρσα που εκανα και απειλουν με μυνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιούλιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Εγω θα ελεγα να μην ανησυχεις.Δεν ειμαι νομικος. Αλλα δυσκολα σε βλεπω στην μπουζου.Δυσκολα σε βλεπω σε κατεργα. Δυσκολα να γινει καν δικασιμος.Τωρα αν εκανες κανα χουνερι σε βι αι πι προσωπο και το εχει παρει προσωπικαεγω δεν θα ανησυχουσα τοσο για το νομικο σκελος.Τεσπα αν καταληξεις σε καμια σκοτεινη υπογα για σοφρονισμο εκει στειλε μου πμ να να σου φερνω τσιγαρα.Ελπιζω να μη βγηκα πολυ οφ-τοπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netbust3r Ιούλιος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 εστειλε ο φιλοσ μου σε μια συμμαθητρια β λυκειου μινιμα χωρις αποκρυψη "γ.....σαι;" της ζητησε συγγνωμη της ειπε πηγαινε για αλλον αλλα κανει μυνηση ο πατερασ της δικαστικος επιμελητηςεγω επειδη ειμαστε κολλητοι και ημασταν μαζι τρωω μυνηση μπορει να μου κανει κατι?2 παιδακια που βριζονται ειναι θα γινει δικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Ισοβια.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Ρε παιδια, αυτο το πραγμα με τον Τσακωνα εχει αρχισει και μου θυμιζει τους εκνευριστικους που περνουν καθε τρεις και λιγο και λενε "εσυ που ξερεις απο pc μωρε, δεν μου φτιαχνεις μια αυτο το random μπλιμπλικι?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιούλιος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Μια ερώτηση έκανε πιά.. ούτε απείλησε , ούτε έβρισε ούτε τπτ.. θα μου κάνει μεγαλη εντυπωση αν όντως μπορούν και υπάρχει δυνατότητα να σας κάνουν κάτι(εκτός και αν στείλατε κι αλλα που δεν λέτε) τα είπε όλα στον μπαμπά και θα σας κάνει ντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Φιλαράκι, το demo version του τσάκωνα το εξάντλησα.μονο paid έκδοση XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Αυτό που κάνατε ήταν μεγάλη χαζομάρα αλλά αφού ζητήσατε συγγνώμη νομίζω ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν.Οι εισαγγελείς αλλά και η αστυνομία δεν είναι ηλίθιοι να απασχολούν την δικαιοσύνη με χαζομάρες.Υ.Γ. Όσο για το δικαστικός επιμελητής, μπορώ να σου δανείσω τον φύλο μου τον Γιάννη που είναι μηχανοδηγός στα τραίνα και τους έχει για πλάκα τους δικαστικούς επιμελητές. : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Φιλαράκι, το demo version του τσάκωνα το εξάντλησα.μονο paid έκδοση XDXαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 4, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Τελικά απάντησε στην ερώτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 4, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 σε περιπτωση που δεν τα πατε καλα στο δικαστηριο...σε καμμια περιπτωση μην δεχτειτε να πιασετε την τσεπη κανενος τετοιου τυπου...ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 4, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 σε περιπτωση που δεν τα πατε καλα στο δικαστηριο...σε καμμια περιπτωση μην δεχτειτε να πιασετε την τσεπη κανενος τετοιου τυπου...ImageShack� - Online Photo and Video Hosting Γιατί τι θα γίνει;:man_in_love: Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με αυτο που παθαίνεις αν σε πέσει το σαπούνι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 4, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Μάλλον δεν έχεις δει Prison Break Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 4, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Τελικά ΤΙ απάντησε στην ερώτηση; proper Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 4, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Μάλλον δεν έχεις δει Prison Break Tσού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 4, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Φιλαράκι, το demo version του τσάκωνα το εξάντλησα.μονο paid έκδοση XD μην σκας εσυ,με την εξυπηρετηση που κανες για την μπιατς εχεις κανα δυο credits ακομη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netbust3r Ιούλιος 4, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 τελικα τι λετε να γινει?αν κανει τιποτα μυνησεις εγω παθαινω τιποτα?παιρναει καν για δικη? δεν πρεπει να πληρωσει παραβολο δημοσιου? οι μυνησεις πανε σε δικεσ ολες?σαν τον στρος καν θα παω?εγω αφου δεν κολαω πουθενα τον αλλο πηρε τη μανα του και την εβριζε να δειτε ανθρωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 4, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 τελικα τι λετε να γινει?αν κανει τιποτα μυνησεις εγω παθαινω τιποτα? σαν τον στρος καν θα παω? Πολύ απλά θα καταλήξεις στη στενή γιουσουφάκι να παίρνεις καραμέλες απο τον καλό αυτό κύριο..... :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.