Jump to content

Ταινιοθήκη των περιπτέρων.

cherryman

Recommended Posts

Το είδα σε ένα άλλο φόρουμ και νομίζω ότι είναι καλή ιδέα.

Να ποστάρει ο καθένας τις ταινίες από κάποιο περιοδικό που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Μιλάω πάντα για DVD ταινίες. Νομίζω ότι έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να ήμαστε ενήμεροι και να μην χάσουμε κάποια ταινία που μπορεί να μας ενδιαφέρει.

Θα κάνω την αρχή.

Από σήμερα κυκλοφορέι το Σινεμά DVD Collection με DVD "Cidade de Deus" Ελληνιστή "Η πόλη του θεού"

Στα μέσα του μήνα θα κυκλοφορήσει το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ τεύχος Ιουλίου, με DVD "Deerhunter" Ελληνιστή "Ο ελαφοκυνηγός"

Δεν ξερω το κατα ποσο πιανονται + οι εφημεριδες με τα dvd αλλα ετυχε χτες να δω οτι η Ημερησια σημερα θα εχει τον J.Depp -ο ανδρας που εκλαιγε, νομιζω οτι ετσι λεγεται η ταινια αν θυμαμαι καλα .

Λοιπον,μετα απο απαιτηση του cherryman:

ημηερεσια-The man who cried με Johnny Depp ,Christina Ricci

εθνος αυριο-εγκλημα στο νειλο

καθημερινη αυριο-notorious με Cary Grant ,Ingrid Bergman

απογευματινη σημερα-οι επαναστατες με al pacino

tommorow-femme fatale με Rebecca Romijn-Stamos .Antonio Banderas

digital living-Being John Malkovich με John Cusack ,Cameron Diaz

σινεσυλλογη-wilde με Stephen Fry

ο κοσμος του dvd-meet the parents με Robert De Niro ,Ben Stiller

Επισης αν εισαστε τυχεροι μπορειτε να πετυχετε καπου το the 39 steps (Alfred Hitchcock).

Κυκλοφορει ακομα στα περιπτερα το ararat με το dvd home theater

Επισης cine fan classic western 2 western,McLintock με John Wayne + sanra fe trai με errol flynn.

Αν βρειτε πουθενα την κλασσικη οθονη χτυπηστε το.Εχει το αριστουργημα του Luchino Visconti ο Ροκο και τα αδερφια του.

1 εκληση:Αν καποιος εχει βρει το golden classic collection με το Vangelo secondo Matteo,του pasolini,ας επικοινωνησει μαζι μου.Το ψαχνω σαν τρελλος και δεν μπορω να το βρω.

ΤΙΑ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.