sokinsohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2011 Λοιπόν παίδες έχουμε και λέμε. Πριν 2 μερες αγόρασα απο τον φιλο csaris την Corsair A70 και θα ηθελα τις γνώμες σας για τις θερμοκρασίες που εχω... i7 920 C0/C1 στα 3Ghz με turbo boost ανοιχτό ολα τα volt ειναι default δεν τα εχω πειράξει καθόλου... Θερμοκρασία δωματίου περίπου 25 βαθμούς και το case είναι το NZXT Guardian 921 IDLE 3Ghz: 49 βαθμους περιπου Full Load: 74 βαθμους περιπου Κάτι που παρατήρησα είναι πως το vcore στο idle είναι 1,31V ενώ στο Full load πέφτει στα 1.28...πως είναι δυνατόν αυτό?Είναι υψηλές οι θερμοκρασίες ή εμένα μου φένεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 133 δεν εναι το bclock του 920 μαμα? εσυ εχεις 150 ναι στο full load πεφτειειναι συνηθες φαινομενο και για αυτο εχουν βαλει οι κατασκευαστεςμια ρυθμιση στο βιος που λεγεται loadline calibration για να το αντιμετωπισουνμε οχι παντα θετικα αποτελεσματα ενταξει δεν ειναι και τιποτα σοβαροτωρα οσο αναφορα τις θερμοκρασιες ενταξει με αυτες τις ζεστες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα αμα του βαλες κανα linx τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Ιούλιος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Nαι αλλα το οτι εχει μεγαλυτερο vcore στο idle δεν αυξανει την θερμοκρασια?Το BClock ειναι 133 κανονικα αλλα το ανεβασα στα 150..το airflow του case δεν ειναι και τοσο καλο αλλα μου φενεται πως οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες για Corsair A70 ρε παιδια δηλαδη στα 3,8Ghz idle θα φτανουν στους 60 βαθμους?Εσεις τι θερμοκρασιες εχεται σε idle και load και σε τι case? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 αρα δεν εισαι μαμα εχεις κανει overclock και ανεβαινει το turbo boost ψηλατωρα αν εχεις ρευματα auto πιθανον να ανεβαζει ρευμα η μητρικηβαλτα ολα μαμα και τρεξε ενα linx η prime 95 να ξεκινησουμε απο χαμηλα να δουμε τι παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Ιούλιος 2, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Λοιπον ολα μαμα εχουμε....prime95 για 15 λεπτα περιπου... .... και σε idle εχω 42 βαθμους περιπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 φιλε μου 15 βαθμους κατω σε βλεπω no bad παιξε εσυ με τα ρευματα μην αφηνεις την μητρικη να κανει παιχνιδιακομα και μαμα μπορει να δινει πολλα στο autoξεκινα απο εκει που διαβαζει μαμα ρευμα πχ 1.12 και ανεβαζε 10-10 το bclock και δοκιμαζε με πριμε 95 αν χρειαστει [bsod] τσιμπα λιγο το ρευμαυγ μια χαρα ειναι και τα idle σου σε μενα η megahalen στον ι7 860 μαμα 2.8 8[thread] δινει 35-37 idle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Ιούλιος 2, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Οποτε λες να bγαλω το auto στο bios και να το ξεκινησω απο 1,2V...Εσυ στα 4,2 idle ποσα σου δινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 αυτη την εποχη στo idle 4.2 αντε να ανεβω 4-6 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Ιούλιος 3, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 φιλε μου 15 βαθμους κατω σε βλεπω no bad παιξε εσυ με τα ρευματα μην αφηνεις την μητρικη να κανει παιχνιδι ακομα και μαμα μπορει να δινει πολλα στο auto ξεκινα απο εκει που διαβαζει μαμα ρευμα πχ 1.12 και ανεβαζε 10-10 το bclock και δοκιμαζε με πριμε 95 αν χρειαστει [bsod] τσιμπα λιγο το ρευμα υγ μια χαρα ειναι και τα idle σου σε μενα η megahalen στον ι7 860 μαμα 2.8 8[thread] δινει 35-37 idle Ησουν πολυ σωστος με αυτο που μου ειπες πως η μητρικη ανεβαζει μονη της τα Volt στο Auto ετσι εβαλα Vcore ατα 1.2 και με κραταει σταθερα στα 3,6 και με τιμιες θερμοκρασιες. IDLE:45 LOAD:68 (prime95 για κανενα 15λεπτο) Ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε ultraex2005.... Οποιος εχει την Corsair A70 αν θελει να postarei εδω της θερμοκρασιες του για συγκριση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 4, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 μια χαρα σε βλεπω και βεβαια μην δινεις και πολυ σημασια γιατι για καθε μερασε παιχνιδια και σε αλλες εφαρμογες θα εισαι πολυ κατω σε full loadτο πριμε 95 και ολα τα προγραμματα τετοιου τυπου στρεσαρουν υπερβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούλιος 4, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Πολυ καλες Temps για κατακαλοκαιρο και με ΗΤ ΟΝ! Το χειμωνα ευκολα 10 κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες!Είσαι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.