Jump to content

Need For Speed: The Run

digitaltiger

Recommended Posts

Μεχρι το las vegas (που δεν μπαινεις σε πολη) ολα Ultra εκτος απο shadows medium και ετρεχε κομπλε με ελαχιστα framedrops.Οταν μπηκα στο las vegas ακομα και ΟΛΑ low σερνετε.:giveup::TD:(4850-e8500@4,2)

Και τα γραφικα του δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο.

Σαν game ευχαριστο αλλα αφελεστατο.Τα κυνηγητα με τους μπατσους ειναι καθυστερημενα σε φτανουν σαν σταματημενο ενω μολις τους ειχες προσπερασει και πηγαινεις σφαιρα, στεκονται μπροστα σου και πατανε φρενο.Standarrrr.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Το ξεκίνησα λίγο.Με απογοητευσε ο χειρισμός του πάρα πολύ.Κάπως δεν μου δίνει την αίσθηση ότι οδηγώ.Δεν στρίβει τόσο ρεαλιστικά και τα αυτοκίνητα είναι υπερβολικά γρήγορα.Μετά το shift 2 αυτό δείχνει σκατά.Αλλά θα το προχωρήσω λίγο να δω.

Update.

Καλούτσικο για να περνάς την ώρα σου.Τα πιο βασικά λάθη πιστευω είναι

1.Όλα τα αυτοκίνητα περίπου το ίδιο γρήγορα (απο golf σε porsche κλπ)

2.Κυρίως ευθείες είναι ο δρόμος

3.Το αυτοκίνητο στην ουσία πάει απο μόνο του χωρίς κάποιο ρεαλισμό στο χειρισμό

4.Επίσης το traffic πάει και αυτό πολύ γρ'ηγορα ~200kmh.

Ελπίζω να βγάλει nfs shift 3 σύντομα...

καλο ηταν ισως "λιγο" και τερματιζετε πολυ ευκολα αυτο μονο...αλλα κατα τα αλλα παιζετε

Παιξτο στο expert

+ εχει challenges

+ online.

Παιξτο στο expert

+ εχει challenges

+ online.

εκει το επαιξα αλλα να πω την αληθεια , δν με ξετρελανε ωστε να παιξω και τα challenges.....

οσο για το online τα κατεβαζω ολα τα games οποτε...

χαχαχα. θέλω να προσθέσω πως η "ιστορία" για να το τερματίσεις είναι μόνο το 1/10 αυτών που έχει μετά :p

εγώ που το πήρα το online έχει 10 φορές παραπάνω πράγματα και "αποστολές" να κάνεις + τα Challenge

Μεχρι 30 fps πεταει το ξερετε πιστευω εεεε?

Εγω αν δεν ετρεχα FRAPS δεν θα το παιρνα χαμπαρι, σοβαρα!

Πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε game.

Κλειδωμενο ειναι το game :)

Φουλλλλ ξενερα? εεε?

Οτι φιλτρα και να βαλετε οτι και να κανετε πανω απο 30fps δεν θα δειτε....

Δεν ξερω μπας και βγει κανα patch και φτιαξουν τα πραγματα...

εγώ που το πήρα το online έχει 10 φορές παραπάνω πράγματα και "αποστολές" να κάνεις + τα Challenge

Πολύ κακό αυτό. Μόλις τα τελείωσα όλα.

Πήγα στο γκαράζ του Uri και πήγα να επιλέξω την Lambo αλλά μου ήταν κλειδωμένη και έλεγε limited edition!!!

Δεν μπορώ να την πάρω???Γιατί συμβαίνει αυτό???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.