Jump to content

Need For Speed: The Run

digitaltiger

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
Μονο 9αρι εχει δυστυχως...

μαλλον ενοεις το 10αρι ε ; :(((((((((((( παει και αυτοooo σε μερικα χρονια δεν θα υπαρχει καν το evo.

πόσο drop από τα 30 fps? σου λέω ουτε καν σλι και η μια μάτριξ κάνει declock...

και εμένα κάνει.... στο 30% use.... από 30 σε 25-27 drop.... αλλά εχεί stuttering... άλλες φορές παίζει GG. 470Gtx στα 700mhz

(i7/920/3,8+gtx285/stock/1920Χ1080)

Εμένα έχει σταθερό 30άρι στο The run,

ενώ παίζει 26-30 στο Challenge series.

Με ολα ultra και στις δυο περιπτώσεις.

Αν το βάλω medium/high καρφώνεται στα 30 και στο challenge.

Προς το παρών παίζω μόνο The run και περνάω μια χαρά σε γενικές γραμμές.

Το cap στα 30 fps είναι τραγωδία:TD:

Δε δοκίμασα να του βάλω ΑΑ, αν και απ' ότι διάβασα εδω δε δουλεύει.

Θα κάνω μια προσπάθεια να του βάλω έστω 16ΧAF.

Σε μενα ειχε κατι προβληματακια στα controls με το 360pad...δοκιμασα με του play και δειχνει να εφτιαξε...

Αδικειται πολυ πιστευω απο τον χειρισμο(ειναι το λιγοτερο απαραδεκτος)του το παιχνιδι αλλα στα + ειναι οι ωραιες διαδρομες που εχει..:T:

Και το δικό μου Logitech Wireless F710 στην αρχή δεν δεχόταν τις αλλαγές.

Μόλις το γύρισα από Χinput σε Dinput αμέσως όλα καλά!!!!

Χρόνια είχε να μου αρέσει τόσο ένα arcade racing της NFS!!!!

Νταξ εχω παλια καρτα (4850) αλλα οχι να πρεπει να ριξω και στο low τα γραφικα για τρεχει.Ωραια γραφικα εχει αλλα δεν δικαιολογει το ποσο ασηκωτο ειναι

Και εγώ έχω 4850, αλλα εμένα πέφτει η απόδοση απο τον επεξεργαστη AMD Athlon X2 6400. Ειναι παλιός βέβαια. Με low-medium setting η κάρτα παίζει 50-70% ενο CPU 95-100% , ram τρώει λίγη ~ 800Mb

Εγω με Ε8500 στα 4,2 ειμαι δεν εχω τετοια προβληματα.Απλα το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ.Δεν την παλευει η frostbyte

Εγω με Ε8500 στα 4,2 ειμαι δεν εχω τετοια προβληματα.Απλα το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ.Δεν την παλευει η frostbyte

Μια χαρα την παλευει.

Κατι ειχα διαβασει πως αν το εκανες unlock εχανε το συνκ στα βιντεο. ιτ σταντς? αν ειναι να το κανω

Το τερμάτισα χθες βράδυ. Μου άφησε μια περίεργη γεύση... :getlost:

Καταρχήν έπρεπε να λέγεται The Run και να μην έχει σχέση με NFS. Κάθε πέρυσι και καλύτερα έχουμε ξαναπεί, αλλά αυτό νομίζω δεν είχε σχέση με NFS. Δέχομαι πως έχουν αλλάξει φιλοσοφία και έχουν περάσει σε μια αμερικάνικη κινηματογραφική εμπειρία. Έτσι εξηγούνται και τα πολλά cut scenes. Δέχομαι πως ήθελαν να το κάνουν εντυπωσιακό αλλά δεν έδωσαν σημασία στο χειρισμό ή σε άλλες "λεπτομέρειες" τύπου (έχεις gallardo και σε περνά σα σταματημένο ένα impreza :wall:). Από την άλλη ούτε τα γραφικά τα λες καλά, όταν η μούρη του πρωταγωνιστή δε θυμίζει τίποτα από τον πραγματικό. Σε άλλα παιχνίδια έχουμε δει πολύ πιο ωραία πρόσωπα. Με χάλασε το ότι έπρεπε να τρέχω σε αγρούς με καλαμπόκια με μια aventador ή μια 918 rsr και να παίρνω Jumb bonus και να σκάω με 200χλμ στο χώμα πάλι. Για το Θεό δεν παίζω Sonic! Τερμάτισα και είχα χρησιμοποιήσει ~40 flashbacks. Όχι επειδή είμαι κουλός, ούτε επειδή δεν οδηγώ καλά στο αντίθετο ρεύμα. Αλλά επειδή η σκηνοθεσία προέβλεπε κάποιες μπαριέρες (όχι όλες) να σπάνε και να πέφτεις στο κενό, κάποια flashback να σε γυρνούν σε μέρη λίγο πριν τη σύγκρουση ξανά ή επειδή αν έβγαινες στα χωράφια ή εκτός κάποιων φωτεινών σημάτων στο κέντρο της πόλης ήταν ασυγχώρητο. Από την άλλη κάποιες μπαριέρες τις χρησιμοποιούσες σαν ράγες για το αμάξι σου, είχες νίτρο πάντα, όσο μπροστά κι αν ήσουν από τον αντίπαλο ξαφνικά ήταν δίπλα σου (διαφορά 15 sec γινόταν 0 ), δεν είχε διαφορά αν έτρεχες σε χιόνι, δρόμο ή χορτάρι ή χώμα και κάποιες πίστες υπήρχαν απλά για το θεαθήναι (απέφυγε εκρηκτικά ή σίδερα που πέφτουν γύρω σου). Μου θύμισε transporter και fast n furious αλλά σε πολύ πιο άσχημη μορφή. Φυσικά χάρηκα που έφαγα μόνο 2-3 ώρες πραγματικού αγώνα για να το τερματίσω αλλά το έβγαλα αμέσως. Η εικόνα του 18χρονου χοντρού Αμερικάνου που τρώει πίτσα στον καναπέ και παίζει με το ένα χέρι στο xbox στο σαλόνι, μου θύμισε γιατί φτιάχτηκε αυτό το Game. Αν και θεωρώ πως φτιάχτηκε για πιο μικρά παιδάκια :fun:

To εβαλα πριν λιγο... Επαιξα κανα μισαωρο.. Νταξει πλακα εχει για καποιον non-sim fan.

Σαν τραινο οδηγεις... Που και που πεταει drift να περασει η ωρα.

Εχει καλα γραφικα ή εγω εχω καιρο να ασχοληθω με παιχνιδια... :p BF3/MW και τα σχετικα ουτε τα εχω δει... Το skyrim ειναι το πιο προσφατο που εχω παιξει και πριν απο αυτο....GTA 4 (King's bounty για κατι μηνες και deus Ex HR για 1 ωρα δεν τα μετραω ... :hehe:)

Ολα ultra @ 1920 vsync off και παει παρα πολυ καλα (ι7+ 5850cf)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.