Jump to content

Need For Speed: The Run

digitaltiger

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cKAb1tpZMNk&feature=player_embedded]Police Chase - Need for Speed: The Run Gameplay Video - YouTube[/ame]

Αυτός που έπαιζε καθώς έγραφε το βίντεο, ας παρατήσει τα racing games και ας ασχοληθεί με την κηπουρική.

• 2 weeks later...

το έκανε κανείς instal? πως ξεκολλάμε απο τα 30Fps? έχω 30FPS αλλά use από κάρτα γραφικών είναι στο 40%....?

Το έβαλα λίγο να το δώ και στα 10 λεπτά το απεγκατέστησα!

Κατά τη γνώμη μου μεγάλη πατάτα!:tomato:

Καλώς ήρθατε στο κόσμο του nfs όπου τα VW golf του '80 πανε γρηγορότερα από τα pagani και το μετρό της Ν. Υόρκης πάει με 300++:clap:

Ήθελα να ξέρα τα σκέφτονται πολύ αυτά τα παιχνίδια??? Ίσως το χειρότερο NFS ever...!!!!:tomato::bad:

από ακουστική πάντως είναι πολύ πολύ δυνατό..... έχω stuttering όμως.... τι 30 FPS cap? μου φαίνεται το game βγήκε για pc με προοπτικές κονσόλας.....

O ηχος κολαει ολη την ωρα λες και lagαρει:wall: Ενω τα γραφικα κανουν τα 200 kmh να φαινονται σαν 60 μεχρι να φτασεις σε μια στροφη και το αμαξι σου να παει βολτα στο βουνο.

Τι 30fps τι 25 που επιανε η ταπεινη 5770 στο htpc παλι το ιδιο ειναι. Μα γιατι το κανουν αυτο? Πανε ενα πρωι και λενε"Δεν φτιαχνουμε ενα παιχνιδι 14gb να χουμε να δουλεψουμε λιγο?" Θα το τερματισω απο πεισμα (σαν το Homeland ενα πραμα)

Εχεις κανεις προβληματα με 360 pad?

Θελω να βαλω το γκαζι και το φρενο στα RT κ LT αντιστοιχα κ δεν με αφηνει..

Γιατι το αλλο?Που ενω οδηγω για να αλλαξω ταχυτητα πρεπει να κανω pause να μπω στο menu,να βγω κ μετα αλλαζει ταχυτητα μονο του...:hang3:

τι φαση?

Απο ποτε οι σειρες τερματιζονται ; :wall: :wall: :wall:

Μια χαρά τερματίζουν. π.χ. Θα τερματίσω το Terra Nova, για να δω πόσο κάτω θα φτάσει. :p

Εγω γουσταρα πολυ παντως...Αλλα ειμαι λιγο arcade-ακιας...Το μονο που μου εχει σπασει τα νευρα ειναι οτι στο προτελευταιο challenge στην πιστα 10 ονοματι live free or drive hard δεν το παλευω καθολου να παρω gold...Μου λειπουν γυρω στα 6-7 δευτερολεπτα και δεν ξερω που να τα βρω για να παρω το lambo το νεο...

Γουστάρω που παίζω με την μια Matrix και αυτή κάνει declock στα 405 mhz. 30 fps fail cap, ΑΑ 0. Κρίμα και το Shift 2 ήταν τούμπανο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.