Jump to content

Απορίες σχετικά με αγορά Samsung Nexus S

apostolis159

Recommended Posts

Με όποια οθόνη και αν είναι, τα 300€ είναι σχεδον τα μισα!(νομίζω είναι με την SAMOLED πάντως χωρίς να είμαι σιγουρος):fun:

Δύο απορίες έχω. Αν το πάρω απο πλαισιο με κοσμοτε θα μετράει η επιδότηση και θα είναι πιο φθηνο?(οχι οτι με χαλανε τα 300, αλλα οσο φθηνότερο......:p)

Θα το έχω εδώ με κοσμοτε, οκ κομπλε. Αν το σεπτεμβριο η του χρόνου πάω αγγλία (99% να πάω), θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποια σιμ απο τις εταιρείες που υπάρχουν εκεί?(αυτό είναι που λεμε ξεκλειδωτο? δήλαδη να δουλευει με σιμ απο οποιαδήποτε εταιρεία?)

Με όποια οθόνη και αν είναι, τα 300€ είναι σχεδον τα μισα!(νομίζω είναι με την SAMOLED πάντως χωρίς να είμαι σιγουρος):fun:

Δύο απορίες έχω. Αν το πάρω απο πλαισιο με κοσμοτε θα μετράει η επιδότηση και θα είναι πιο φθηνο?(οχι οτι με χαλανε τα 300, αλλα οσο φθηνότερο......:p)

Θα το έχω εδώ με κοσμοτε, οκ κομπλε. Αν το σεπτεμβριο η του χρόνου πάω αγγλία (99% να πάω), θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποια σιμ απο τις εταιρείες που υπάρχουν εκεί?(αυτό είναι που λεμε ξεκλειδωτο? δήλαδη να δουλευει με σιμ απο οποιαδήποτε εταιρεία?)

Επιδότηση θα πάρεις αφού το γράφουν και δεξιά με cosmote τόσο κλπ.

Το κινητό 99,9% είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να βάλεις ότι κάρτα θέλεις.

Η οθόνη είναι slcd και όχι amoled!

Επιδότηση θα πάρεις αφού το γράφουν και δεξιά με cosmote τόσο κλπ.

Το κινητό 99,9% είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να βάλεις ότι κάρτα θέλεις.

Η οθόνη είναι slcd και όχι amoled!

Δεν με χαλάει η οθόνη, την είδα σήμερα και επαθα πλακα οπότε οποια και να ναι κλαιν!! Απλα ρώτησα αν θα είναι ξεκλείδωτο μιας και ξέχασα να ρωτήσω στο πλαίσιο που πήγα...:hang3:

Αξίζει πάντως ε? Μη το ζαχαρώνω τσάμπα!

PS. Ευχαριστώ που μεταφέρθηκε το θέμα σε νεο. Απλα έκανα search και βρήκα το θέμα οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εκει και να μην ανοίξω θέμα για μία μονο ερώτηση..

Δεν με χαλάει η οθόνη, την είδα σήμερα και επαθα πλακα οπότε οποια και να ναι κλαιν!! Απλα ρώτησα αν θα είναι ξεκλείδωτο μιας και ξέχασα να ρωτήσω στο πλαίσιο που πήγα...:hang3:

Αξίζει πάντως ε? Μη το ζαχαρώνω τσάμπα!

PS. Ευχαριστώ που μεταφέρθηκε το θέμα σε νεο. Απλα έκανα search και βρήκα το θέμα οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εκει και να μην ανοίξω θέμα για μία μονο ερώτηση..

Σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλό value for money!

Και μην ξεχνάς ότι λογικά θα του βάλουν και το επόμενο update του android, εφόσον είναι nexus!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.