Jump to content

Προβλημα με το Internet

the_Scientist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:help:Γειά παιδιά!...Το πρόβλημά μου αυτη τη φορά ειναι με το Internet...εχω forthnet 2play δηλαδη υποτιθεται 24MΒ/ς ντάξει δε περίμενα ποτέ τοσο γιατι δε γίνεται αυτο...αλλα ενω κάποτε έτρεχε στα 8ΜΒ/ς κατέβαζα αρχεία μεγάλου όγκου πχ 700ΜΒ σε 20 λεπτα...4GB σε περιπου 3 ώρες..τραγούδια πολυ γρήγορα...οσο για το σερφάρισμα..δεν προλάβαινα να δώ τη μπάρα που φορτώνει το site..τοσο γρήγορα...αυτο μεχρι τα χρηστούγεννα περίπου...μετά έκλισα το pc και καλα να διαβάσω γτ είχα πανελληνιες,και τον άνοιξα πρίν έναν μήνα...και απο το internet συνέχεια κολάει,είναι περιπου 1ΜΒ/ς κάνει ότι θέλει...οπως...εδώ και μια-δυο ώρες,προσπαθώ να μπω youtube και δέ μπαίνει,το έπαθα και το προϊ αυτο και ρώτησα εναν φίλο μου μηπως εχει προβλημα η σελίδα αλλα αυτος μπηκε κανονικα,όσο καιρό ομως έμπαινε,ολα μα όλα τα βιντεο φορτωναν μεχρι καποιο σημείο και μετα έπρεπε αν κανω κλίκ στο αμέσως επομενο δευτερόλεπτο και (ξεφόρτωνε το προηγούμενο) για να συνεχίσει το βίντεο...μετά...facebook,με έκανε ρεζίλι και τσάντισε φίλους...συνεχεια on/off αλλα το καλύτερο....(ένα παράδειγμα που θα παρουσιάσω τα προβλήματα που παθαίνω)

εγω-γεια τι κάνεις?

εγω-γεια τι κάνεις?(δέυτερη φορα που θα το στίλει)

εσυ-κάλα

the_Scientis is offline

the_Scientis is on

εγω-καταλαβες?θα πάω αύριο(τόση ωρα εστελνα μηνυματα που δε πήγαν ποτε)

.

.(μετα συνεχίζει η σηζητηση κανονικα)

.(μετα απο κανα μισαορο...μια ώρα...)

εγω-καταλαβες?θα πάω αύριο (στέλνει απο μόνο του μηνυμα που έστηλα πρίν πολες ώρες)...

...αυτο το δράμα περάω....τι λέτε να κάνω?...αα..να συμπλιρώσω οτι κατι κολήματα στο youtube τα έκανε και στο pc του αδερφού μου (καθόμουν στο δικό του καμια φορά οσο ειχα κλιστό το δικό μου..δηλαδη το πρόβλημα άρχισε ας πουμε καπου τον απριλιο...

restart Τον router ???

Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test

σε αυτο το site τρεξε μια ενα test στον server της αθηνας και postare εδω περα τα stats που θα σου βγαλει.

Δεν το εχω κάνει reset (γιατι restart το εχω κάνει πολές φορές)...Ειναι πολύ ύπουλο το pc μου,όποτε μπαίνω στο speedtest φτιάχνεται για λίγη ώρα..κανονικά κάθεται πιο λίγο...τώρα μάλλον σας ντρέπεται και αυξήθηκε λιγο.:p

1368149284.png

Το download καθόταν συνηθως στα 10ΜΒ με 8ΜΒ ελαχιστο...και το upload 750KB/s

Έχεις μπει στις ρυθμίσεις του ρούτερ να δεις σε τι ταχύτητα συγχρονίζει πλέον και τι line attenuation έχεις;

Μπες στο ρούτερ σου και δώσε μας τα στατιστικά σου. Ένα speedtest δεν λέει και πολλά, δεν ειναι αξιόπιστος τρόπος μέτρησης. Αν ισχύει το ping σου είναι τεράστιο.

Μπες στο ρούτερ σου και δώσε μας τα στατιστικά σου. Ένα speedtest δεν λέει και πολλά, δεν ειναι αξιόπιστος τρόπος μέτρησης. Αν ισχύει το ping σου είναι τεράστιο.

Αυτο λέω και εγω...κάνει τρελά πραγματα...εξαιτιας του υψηλου ping εχω φαει kick απο πολα online games...

Αυτο λέω και εγω...κάνει τρελά πραγματα...εξαιτιας του υψηλου ping εχω φαει kick απο πολα online games...

Δώσε μας τα στατιστικά του ρούτερ μαν μου να δούμε τι παίζει.

Δώσε μας τα στατιστικά του ρούτερ μαν μου να δούμε τι παίζει.

Ναι..εμμ...ποιο ακριβώς να σου στείλω?..θα ανεβάσω αν είναι φότο γιατι δεν καταλαβαίνω ποιο αρκιβώς θέλετε...

post-20699-1416075310,2293_thumb.jpg

στη forthnet(δεν ξερω αλλου τι παιζει)απο εγκυρη?? πηγη γνωριζω οτι εαν εχει προβληματα η συνδεση σου σου ριχνουν την ταχυτητα-προφανως χωρις να στο πουν-για να γινει πιο ''ελαφρια'' με το σκεπτικο οτι και αυτοι θα εχουν το κεφαλι τους ησυχο οτι δεν θα τους ενοχλησεις ξανα,αλλα κ συ με τη σειρα σου θα εχεις ιντερνετ και θα ειναι ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι ειναι πιο αργο..

εμενα απο 16 που επιανε εξαρχης,σε λιγους μηνες μεσα,επειδη ειχα τεχνικα προβληματα,μου την ειχαν παει στα 11.

δεν ειχα καταλαβει/μυριστει κατι,αφου ολα ηταν ομορφα και ωραια,ωσπου τυχαια μου το ειπε εμιστευτικα τεχνικος τους.

πληρωνεις 24αρα για να εχεις 3??προφανως οχι!

στο χερι σου ειναι λοιπον το τι θα κανεις.

ΥΓ.ολα αυτα με την προυποθεση οτι η πηγη του κακου ειναι η ιδια η εταιρια.

Ναι..εμμ...ποιο ακριβώς να σου στείλω?..θα ανεβάσω αν είναι φότο γιατι δεν καταλαβαίνω ποιο αρκιβώς θέλετε...

[ATTACH]45180[/ATTACH]

Nαι αυτό. Καλό attenuation έχεις οπότε βλάβη μυρίζομαι. Επικοινώνισες με την Forthnet να τους αναφέρεις το πρόβλημα;

Nαι αυτό. Καλό attenuation έχεις οπότε βλάβη μυρίζομαι. Επικοινώνισες με την Forthnet να τους αναφέρεις το πρόβλημα;

Οχι,δεν έχω επικοινωνησει ακόμα,ηθελα να ψάξω μήπως εχω εγώ το πρόβλημα πρωτα,και μετα να τους καλέσω...α..και οι ταχύτητες που βγάζει έχουν βελτιωθεί πολύ λίγο τις τελευταιες 2 μέρες που άλλαξα το καλώδιο LAΝ έβαλα ένα που φένεται πως είναι καλύτερης ποιότητας...(το προηγούμενο ήταν 10μέτρα και τώρα 2μ)...αλλα ανέβικε 500kb/s εως 1mb/s...

Λέτε να κάνω μια κλήση?...γιατί απο τα 24ΜΒ/ς περνω τα 3...mb/s!:p

24 δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πιάσεις εκτός και αν είσαι δίπλα στο dslam. πάντως δεν χάνεις τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους ζητήσεις να κάνουν έναν έλεγχο (το τι θα κάνουν αυτοί είναι αλλο θέμα βέβαια :p)

24 δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πιάσεις εκτός και αν είσαι δίπλα στο dslam. πάντως δεν χάνεις τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους ζητήσεις να κάνουν έναν έλεγχο (το τι θα κάνουν αυτοί είναι αλλο θέμα βέβαια :p)

Ναι,δεν περίμενα και ποτε 24 ντάξει...αλλα έστω ένα 10αρι ομως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.