Jump to content

Ψάχνω Router που να υποστηρίζει 2 γραμμές ADSL

SirGeorge

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

εδώ και μερικές μέρες ψάχνω ένα router που να υποστηρίζει ταυτόχρονα 2 γραμμές ADSL over ISDN.

Δηλαδή θέλω να μπορώ να συνδέσω επάνω απευθείας τις τηλεφωνικές γραμμές από τα splitter και να

μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει τις δύο γραμμές και να κάνει μόνο του Multiplexing και Load Balancing.

Το τονίζω αυτό γιατί όσα βρήκα σου επιτρέπουν να συνδέσεις επάνω μια γραμμή από το τηλέφωνο και ένα δεύτερο

ρούτερ, κανένα όμως δεν υποστήριζει να του συνδέσεις απευθείας τις τηλεφωνικές γραμμές επάνω.

Τα φώτα σας παρακαλώ....Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με microtik είχα δοκιμάσει παλαιότερα αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω. Το bonding όπως αναφέρετε στη mikrotik δεν μου δούλεψε ποτέ σωστά. Δεν θα το πρότεινα.

Επίσης το Mikrotik το να μοιράσεις δυο γραμμές δεν το εννοεί με την έννοια έχω δυο γραμμές των 2Mbps θα κατεβάζω με 4. Με κάποιες λίστες που δεν θυμάμαι το ονομά τους χώριζες το δίκτυο σου στα 2 και το μισο εβγαινε internet απο τη μια γραμμή και το άλλο μισο απο την άλλη.

Το έχω ξαναγράψει και σε κάποιο άλλο post ότι το δύσκολο δεν είναι να στέλνεις τη μισή κίνηση από τη μία μεριά και την άλλη μισή από την άλλη, αλλά να φροντίσεις ότι οι απαντήσεις θα στέλνονται από τη σωστή μεριά, αλλιώς δε θα υπάρχει επικοινωνία, γιατί το απέναντι άκρο θα βλέπει να του έρχεται μία απάντηση από άσχετη source IP και θα την αγνοεί. Για να παίξει το σενάριο "αθροιστική ταχύτητα" χρειάζεται ένα επιπλέον μηχάνημα σε κάποιο άλλο σημείο του internet που θα τερματίζουν 2 vpn (από το router στο σπίτι σε αυτόν το router) και τα 2 vpn θα είναι bonded. Αλλιώς τα μόνα πρωτόκολλα που μπορούν να πετύχουν αθροιστικές ταχύτητες είναι αυτά που ανοίγουν πολλαπλά connections, όπως το torrent.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.