SirGeorge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 Καλησπέρα σε όλους,εδώ και μερικές μέρες ψάχνω ένα router που να υποστηρίζει ταυτόχρονα 2 γραμμές ADSL over ISDN.Δηλαδή θέλω να μπορώ να συνδέσω επάνω απευθείας τις τηλεφωνικές γραμμές από τα splitter και ναμπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει τις δύο γραμμές και να κάνει μόνο του Multiplexing και Load Balancing.Το τονίζω αυτό γιατί όσα βρήκα σου επιτρέπουν να συνδέσεις επάνω μια γραμμή από το τηλέφωνο και ένα δεύτερορούτερ, κανένα όμως δεν υποστήριζει να του συνδέσεις απευθείας τις τηλεφωνικές γραμμές επάνω.Τα φώτα σας παρακαλώ....Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιούλιος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Πείτε και για κανονική γραμμή pstn αν βρέιτε κάτι όπως ψάχνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Έχω το Cisco RV042 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά πρέπει να έχεις και 2 μοντεμάκια. Απλά αν πας για αυτό ψάξε να βρεις την version 3 που κυκλοφορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Πιο εύκολα θα βρεις multi-wan router παρά multi-adsl-modem για ISDN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 vigor 2820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 DrayTek .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Το vigor 2820 θέλει και ένα modem ακόμα για να παίξει, αλλά είναι καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 2, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Nαι αλλα αν δε θέλει να μπλέξει με Mikrotik και τα γνωστά είναι τίμια επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιούλιος 2, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Με microtik είχα δοκιμάσει παλαιότερα αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω. Το bonding όπως αναφέρετε στη mikrotik δεν μου δούλεψε ποτέ σωστά. Δεν θα το πρότεινα.Επίσης το Mikrotik το να μοιράσεις δυο γραμμές δεν το εννοεί με την έννοια έχω δυο γραμμές των 2Mbps θα κατεβάζω με 4. Με κάποιες λίστες που δεν θυμάμαι το ονομά τους χώριζες το δίκτυο σου στα 2 και το μισο εβγαινε internet απο τη μια γραμμή και το άλλο μισο απο την άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Το έχω ξαναγράψει και σε κάποιο άλλο post ότι το δύσκολο δεν είναι να στέλνεις τη μισή κίνηση από τη μία μεριά και την άλλη μισή από την άλλη, αλλά να φροντίσεις ότι οι απαντήσεις θα στέλνονται από τη σωστή μεριά, αλλιώς δε θα υπάρχει επικοινωνία, γιατί το απέναντι άκρο θα βλέπει να του έρχεται μία απάντηση από άσχετη source IP και θα την αγνοεί. Για να παίξει το σενάριο "αθροιστική ταχύτητα" χρειάζεται ένα επιπλέον μηχάνημα σε κάποιο άλλο σημείο του internet που θα τερματίζουν 2 vpn (από το router στο σπίτι σε αυτόν το router) και τα 2 vpn θα είναι bonded. Αλλιώς τα μόνα πρωτόκολλα που μπορούν να πετύχουν αθροιστικές ταχύτητες είναι αυτά που ανοίγουν πολλαπλά connections, όπως το torrent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.