Jump to content

Χαμηλες στροφες σε Fan

digitaltiger

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,λοιπον εχω ενα φουρφουρι 120mm που απο μονος του ειχε ενα δικο του ρυθμιστη στροφων,ο οποιος με τον καιρο μαλλον βραχυκυκλοσε η χαλασε και δεν ανταποκρινοταν και ειπα να τον βγαλω,το προβλημα ομως ειναι οτι εγω τον ειχα στο τερμα χαμηλο και οταν χαλασε δεν μπορουσα να του αυξησω στροφες με αποτελεσμα να ειναι μονιμα στης χαμηλες,ελα ομως που τωρα του αλλαξα θεση και τον θελω σε full στροφες...τι μπορω να κανω για να τον ανεβασω?

Ευχαριτσω

Ρε μαν, αφου στο λεει καθαρα. Για να παιξει στις full στροφες ο ανεμηστηρας, αν δεν του εχεις το ρυθμιστη πανω, θελει το jumber-ακι. Ειναι το function 1 που λεει. Απ οτι φαινεται στην φωτογραφια παντως, ενα απλο jumber ειναι. Ολο και απο καποια μητρικη ή κανα παλιο σκληρο θα σου εχει ξεμεινει κανενα.

Απλα σιγουρεψε πρωτα οτι ειναι αυτος ο ανεμηστηρας...

Οντως (μαλλον κατι δεν ειχα καταλαβει εγω) βρεικα ενα που ειχε περισεψει και μολις το εβαλα πηγενε κομματια.!! :woot:

Ευχαριστω οπως και να χει qbiefox...Ημουν ετοιμος να τον πεταξω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.