Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 Το θεμα εχει ως εξηςτο λαπτοπ εχει 2 καρτες γραφικων επανω. Την Intel HD απο το cpu (I5) και την nvidia GT 520MΔοκιμασα και με τους drivers με το cd του πλαισιου, και με ολοκαινουργιους απο Intel και nvidia και καθε φορα στο device manager η nvidia εχει θαυμαστικο και λεειWindows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)και ουτε το nvidia control panel ανοιγει, και ουτε μπορω απο το control panel της Intel HD graphics να διαλεξω την nvidia (δεν την εμφανιζει καν)Εχω βρει αυτα τα 2 thread στο googleGeforce GT 540M compatible with Verde driver? - NVIDIA Forums - Page 3Fix Latest nVidia Mobility Driver to Fit Your Notebookαλλα ακρη ακομα δεν εχω βγαλει ... στο πλαισιο που πηρα τηλεφωνο ειπε ο τεχνικος "φερτο απο εδω να το δω" οτι και να του λεγα (πλαισιο αγ.παρασκευης - απο εκει το αγορασα)Εντομεταξυ οι drivers της nvidia γινονται κανονικα install (την βρισκει δηλαδη την καρτα) ΜΟΝΟ εαν εχουν γινει πρωτα installed οι drivers της Intel HD, αλλιως εμφανιζει μηνυμα "Install intel HD graphics first"Ξερει κανεις περι τινος προκειται ... εχω δοκιμασει τα παντα και ειμαι εντελως χαμενος ...Το λαπτοπ ειναι ουσιαστικα ενα clevo με motherboard W25xHPx , Bios 1.01.02, Firmware 1.00.03 , εχει 8gb RAM επανω και εναν ssd samsung 64gb που του εβαλα (εγω εκανα το install)Τωρα κατεβαζω drivers απο το site της clevo αλλα κατι μου λεει οτι Φεηλ-λεντ εγκεν... Διζ ζυζτεμ ιζ νοτ οβερκλοκεντ ...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 1, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Τιποτα ... εχω δοκιμασει οτι driver και οτι συνδιασμο υπαρχει και τιποτα ... μαλλον ειναι hardware failure ...η πλακα σε ολη την υποθεση ειναι οτι εχω ενα χαρτι απο τον τεχνικο που το ελεγξε και τα βρηκε ολα "οκ"...Edit : Ουτε με αυτο εδω τιποτα ... εντωμεταξυ εμενα μου ξεκιναει η εκκινηση ... μετα εχω θεμαhttp://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=202433 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Προγραμματακι με αυτοματη αναβαθμιση των drivers εχεις;Πχ το driver genius pro; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 το πηγα πλαισιο και εγινε αλλαγη. ειχε χαλασμενη nvidia επανω ... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Είδες; Καλά σου είχε πει το παλλικάρι να το πας εξαρχής από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 2, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Glad it finally works!! Ξερει κανεις ποσο αξιοπιστα θεωρουνται τα clevo laptop? Γιατι αυτο ουσιαστικα ειναι Το bios φτωχο οσο δεν παει ... δεν σε αφηνει να παραμετροποιησεις τιποτα ουσιαστικα. Για πολλους δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα οκ, θα μπορουσε να ειχε 1-2 παραπανω tabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Mια χαρα είναι ρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούλιος 6, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Μακριά από NVIDIA στα λαπτοπ ιδιαίτερα όταν πρόκειται για onboard. Εχθές έφτιαξα άλλο ένα τέτοιο σαν το δικό σου αλλά με onboard G86 (Turbo-X by MITac) και πριν λίγο καιρό άλλο ένα TOSHIBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 6, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Γενικοτερα η nvidia εχει κακη προιστορια στα λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.