fanisk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2004 Παιδες μπορω να παιρνω τα email της HOL στο outlook και αν ναι πως?Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 ε? τόσο καιρό πώς τα έπαιρνες?Έχεις κανονικό account στην HOL ή έχεις web mail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Click meΕίναι για Outlook Xp, αλλά η ίδια διαδικασία είναι στην ουσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Φιλε Φανη το φροντιστηριο των αγγλικων μου, επειδη εχει Microsoft παραρτημα για υπολογιστες μας εχει δωσει δωρεαν email στη hol..Αλλα ειναι web mail...Τωρα θα κοιταξω το link που εδωσε ο Κωστας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Η διέυθυνση που μπαίνεις να διαβάσεις το mail σου, μήπως είναι το vmail.hol.gr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Τσου!easymail.hol.grΣτο λινκ που εδωσε ο Κωστας δεν καταλαβαινω που πρεπει να παω...Βλεπεις εσυ να λεει πουθενα ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Α, ναι, δίκιο, το vmail είναι για το admin του mail server και το easymail για τα clientακια.Δώσε μου 5 λεπτά, θα σου έχω how-to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Παρε 6:flower: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Στο Outlook 2003, πήγαινε: Tools--->E-mail Accounts---->Add a new e-mail account. Πατώντας next, σε βγάζει σε ένα πινακάκι που επιλέγεις τύπο server: Επιλέγεις pop3 και next Θα σε βγάλει στην παρακάτω οθόνη, όπου και συμπληρώνεις τα στοιχεία όπως στην φώτο: Αν δεν χρησιμοποιείς την hol ως παροχέα στο σπίτι, θα πρέπει στο πεδίο outgoing/smtp server να δηλώσεις τον αντίστοιχο του παροχέα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Παροχεα Internet γενικα?Otenet εχω...Επειδη δεν θυμαμαι που εχω το χαρτι, μηπως τα θυμασαι?Part 1? Εχουμε κι αλλα εεε?Ενα ευχαριστω ειναι το λιγοτερο...Θεεεεεενκς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Lol, το Part2 ήταν για την περίπτωση που δεν έχεις hol, lol.Στο πεδίο outgoing/smtp βάλε mailgate.otenet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Και incoming αυτο που εγραψες για τη hol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Και incoming αυτο που εγραψες για τη hol? Της HOL δεν θέλεις να παίρνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Ναι! Αρα βαζω αυτο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Τα εβαλα...για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Ε, προφανώς... άμα θες mail από hol, τον εισερχόμενο mail server της hol θα βάλεις, Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Φιλε Φανη σε υπερευχαριστω!Ειμαι παρα πολυ χαρουμενος! Γιουπιιιιι!ΥΓ:Το εκανα ΚΑΙ για τα spam γιατι στο HOL καθημερινα ερχονται 3 σελιδες με διαφημισεις, ιους και τσοντες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.