Iraklis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με τα Ηχεια τις logitech z506 5.1 ετσι εβαλα μια καρτα ηχου τις trust Trust.com - 5.1 Surround Sound Card (SC-5100) συνδεο και τα 3 χρωματα που εχει τα ηχεια επανω στην καρτα κιτρινο μαυρο κ πρασινο ταυτοχρονα ομως συνδεο και το ροζ για μικροφωνο ετσι λοιπον παρουσιαζει ενα προβλημα στην ενταση οταν ανεβασω ενταση αρχιζει και γριλιζει το παραξενο ειναι οτι αν μιλησω στο μικροφωνο αρχιζει και το μεταδιδει στα ηχεια, εχω βαλει ολα τα τελευταια drivers για την καρτα ηχου κατι παραπανω δεν μου περναει στο μυαλο μου για να επιλυσω το προβλημα μπορειτε να με βοηθησεται τι μπορει πραγματικα να φταιει ; edit: η motherboard ειναι η DP55WB Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Το πρόβλημα είναι ότι έχεις ρυθμίσει το μικρόφωνο να ακούγεται από τα ηχεία. Απλά απενεργοποίησε την επιλογή. Θα την βρείς στις ιδιότητες του μικροφώνου στην δεύτερη καρτέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.