dpolal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2011 Ανάμεσα στα 2 (και μόνο) από τα παρακάτω PSU ποιό να διαλέξω ;;;; 1- Zalman ZM600-HP. 600Watt Semi modular 4 x 12vdc rails = 504Watt Efficiency 84% χωρίς όμως να έχει επίσημη πιστοποίηση 80+ Είχε αποσπάσει καλές κριτικές εδώ: Zalman ZM600-HP 600W Review Είναι ολοκαίνουργιο ΑΛΛΑ άνευ εγγύησης. 2- CoolerMaster GX Series 550W 550Watt non modular 80+ πιστοποίηση Είναι σχετικά θορυβώδης ο ανεμιστήρας του. Είναι καινούργιο και διαθέτει εγγύηση 5 ετών με απόδειξη. Αυτό που θα επιλεγεί θα μπεί σε σύστημα με abit ip35, C2D E8400, 4Gb ram, gpu 8800GT, 3hdd, dvd-r και ελαφρύ πουσάρισμα του επεξεργαστή (όχι τίποτα τρελό o/c δηλαδή), σπάνια παιχνίδια και βασικές δουλειές γραφείου... Εκείνο που προέχει είναι η ήσυχη λειτουργία Το Coolermaster δεν είναι και τόσο αθόρυβο από όσο είδα μέχρι τώρα Ποιό να προτιμήσω ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Coolermaster καθαρα λογω εγγυησης.Και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα μετρανε αλλα το πιο σημαντικο νομιζω ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούλιος 1, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Bαλε το CM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Btrak Ιούλιος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Αν θές να είναι όσο ποιο αθόρυβο γίνεται πάρε Enermax pro 82 που έχει και εγγύηση 3 χρόνια.Από προσωπική εμπειρία έχω 2 υπολογιστες στον ένα έχω το Enermax pro 82+ II 425και ούτε ακούγεται ο ανεμιστήρας και στον άλλον έχω το CoolerMaster GX Series 550W το οποίο κάνει θόρυβο και στο idle.Αφού προέχει η ήσυχη λειτουργία σίγουρα μην πάρεις το Coolermaster από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις...Υ.Γ Και τα 2 τα τροφοδοτικά τα έχω δοκιμάσει στην ίδια σύνθεση με το παραπάνω αποτέλεσμαΥ.Γ 2 Τα Coolermaster τροφοδοτικά τα κατασκευάζει η Enermax!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Ιούλιος 6, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Τα Coolermaster τροφοδοτικά τα κατασκευάζει η Enermax!!!Πότε έγινε αυτό,γιατί εγώ δεν γνωρίζω κανένα μοντέλο της Coolermaster να έχει ΟΕΜ κατασκευαστή την Enermax,μέχρι πρότινος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 6, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Το Zalman είναι καλύτερο αλλά χωρίς εγγύηση. Your choice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Btrak Ιούλιος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 [/QΠότε έγινε αυτό,γιατί εγώ δεν γνωρίζω κανένα μοντέλο της Coolermaster να έχει ΟΕΜ κατασκευαστή την Enermax,μέχρι πρότινος. .QUOTE] Όταν αγόρασα το cm gx550w ο πωλητής μου είπε ότι τα κατασκευάζει η enermax. Η απορία σου με προβλημάτισε και μετά από google search ανακάλυψα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό το κατασκευάζει η CM και δεν είναι rebranded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Btrak Ιούλιος 7, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Πότε έγινε αυτό,γιατί εγώ δεν γνωρίζω κανένα μοντέλο της Coolermaster να έχει ΟΕΜ κατασκευαστή την Enermax,μέχρι πρότινος. Όταν αγόρασα το cm gx550w ο πωλητής μου είπε ότι τα κατασκευάζει η enermax. Η απορία σου με προβλημάτισε και μετά από google search ανακάλυψα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό το κατασκευάζει η CM και δεν είναι rebranded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Ιούλιος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 α) Όταν αγόρασα το cm gx550w ο πωλητής μου είπε ότι τα κατασκευάζει η enermax.β )Η απορία σου με προβλημάτισε και μετά από google search ανακάλυψα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό το κατασκευάζει η CM και δεν είναι rebranded. α) Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό.. β) Btrak η Cooler Master δεν κατασκευάζει τροφοδοτικά, το gx 550 είναι μάλλον της Seventeam Seventeam Electronics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιούλιος 10, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Εγγυηση ftw!CM με κλειστα ματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιούλιος 14, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 1- Zalman ZM600-HP. εχω το 850 4 χρονια , αθορυβο ουτε κιχ...με υδροψυξη oc gtx 295 gtx 580 εχουν περασει απο πανω του χωρις προβλημα, θα το αλλαζα μονο με enermax Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Ιούλιος 16, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Αυτο εδω το cm silent pro m600 CoolerMaster Silent Pro M600 600W PSU (RS-600-AMBA-D3) - Τροφοδοτικά - plaisio.grπριν καποιες μερες το πλαισιο το ειχε 86 ευρωτο προλαβα στην τιμη αυτη και το εβαλα στο 2ο pc που εφτιαξα προσφαταΤο καλυτερο τροφοδοτικο που εχει περασει απο τα χερια μουδεν ακουγεται απολυτως τπτ και ειναι και modular Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.