koukoubetses Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2011 που μπορω να βρω σωληνα υδροψυξης?πηρα 2 μετρα απο aquatuning αλλα δεν εφτασε,θελω αλλο μισο μετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Ίσως έχει ο Κοπρίτης.Για μίλα του.Για τι χρώμα σε ενδιαφέρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιούλιος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Ίσως έχει ο Κοπρίτης.Για μίλα του.Για τι χρώμα σε ενδιαφέρει?διαφανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιούλιος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Εγω είχα βρει στο Praktiker φθηνό και αρκετά καλό. Βεβαια έχει μικρα γράμματα πάνω στην σωλήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLAXOTRON Ιούλιος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Εγω οταν χρειαστηκα 3/8 κοιταξα σε καταστημα με ανταλακτικα αυτοκινητων.Αλλα ο τοιχος τους ητανε 3μμ κ`ετσι αναγκαστηκα ν`ανοιξω λιγακι το ρακορ σε τορνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Εγω οταν χρειαστηκα 3/8 κοιταξα σε καταστημα με ανταλακτικα αυτοκινητων.Αλλα ο τοιχος τους ητανε 3μμ κ`ετσι αναγκαστηκα ν`ανοιξω λιγακι το ρακορ σε τορνο!Για explain λίγο γιατί σε χάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιούλιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Αν δεν βρηκες απο τον κοπριτη για δες EWORLD eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 σε διαφανο 3/8 εχω μονο tygon αυτη τη στιγμηεαν σε βολευει μιλαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLAXOTRON Ιούλιος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Για explain λίγο γιατί σε χάνω... O ενας σωληνας που πηρα ητανε 10mm μ`εσωτερικη διαμετρο 8mm και αναγκαστηκα ν`ανοιξω την βαλβιδα που ασφαλιζει των σωληνα 1μμ.Και παλι 12μμ σωληνα εχω αγορασει απο ανταλακτικα αυτοκινητων και τον χρησιμοποιω αυτην την στιγμη.1.5 με 2 ευρω το μετρο.Και πολυ καλης ποιοτητας.Για θερμοκρασιες και τετοιες φασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιούλιος 10, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 βρηκα σε ανταλλακτικα οικιακων συσκευων,50 λεπτα το μετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 0.50€ το μέτρο εσύ 2-5€ το μέτρο στο Aquatunning... Τι διαφορές έχουν; Πληρώνουμε τα 10πλάσια για κάποιο λόγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 βρηκα σε ανταλλακτικα οικιακων συσκευων,50 λεπτα το μετρο.Απο τι υλικο...pvc?Συνηθως ειναι πιο ακριβοι οι σωληνες για υδροψύξεις λογο των ιδιαιτερων χρωματων (π.χ UV Blue,Green κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 10, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Μιλάω για απλό, διάφανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 10, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 σκληροτητα, περιεκτικοτητα σε σιλικονη> ευκαμψια, διαυγεια και καθαροτητα πλαστικου, χρωμα, τυποποιημενη διασταση κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.