Jump to content

Καλα νεα μεσω ποστ αφου ο μεσσεντζερ μαμακιζεται

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....ετοιμο το σεταπ.........

και το μπλοκακι στην καρτα μπηκε μια χαρα.......με λιγη κεραμικ επανω

απο διαρροες λιγα πραματα στην αρχη........το τανκ της ΑΣΕΤΕΚ ειναι κορυφαιο απο κατασκευη και εμφανιση.θερμοκρασιες τελειες!δεν τις περιμενα τοσο καλες......συμφωνα με το aerogate διπλα στον πυρηνα του αθλονα 2600+ 12χ200=2400@1.825βολτ

οι θερμοκρασιες που ειχα πριν το κανουριο σεταπ ητανε....

θερμοκρασια κουτιου 28βαθμοι........αδρανεια επεξεργαστη 42βαθμοι.............φορτος 46........

με το καινουριο μπλοκ της vga επανω αδρανεια 44 βαθμοι......φορτος(unreal2004) 48!!!!!:jump: :worship: :devil:

τελειο το συστηματακι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

να πω και λιγα και για την καρτα γραφικων(Ατι 9800προ Κλαμπ3Δ).....λοιπον αν και αρχικα με ξενερωσε ασχημα καθως με την στοκ ψυξη επιανε 405 μονο στον πυρηνα και 362 στις μνημες βαζοντας το μπλοκ του μιχαλη και λιγη κεραμικ(γεια σου ρε μιχαληηηηηηηηηη)

επιασα χωρις λαθη με 20λουπες ακουαμαρκ και 3δμαρκ2003 428/370!!!!!!!!

το αλλο το καλο σας το ειπα??????η καρτουλα μου εχει πυρηνα ΧΤ!!!!!!!!!! οουυυυυυυυυυ γιες!!!!!!!!λετε να την φλασαρω και να τρελανω κοσμο?...........καλυτερο σκορ που επιασα σε 2003 ειναι 6200......αν και δεν ετρεξα και πλλα μπεντσιες πρεπει να την σκισω κι αλλο την καρτα...χεχεχεχεχεεχεχε....:p :P :p :P :p

να σαι καλα ρε σταθη..........νομιζω δεν τα πηγαινω και ασχημα...........μεχρι τωρα οσα εκανα με το νερο τα πετυχα και με το παραπανω.αφου εκατσε και καλη καρτουλα ειμαι μια χαρα τωρα....τα χα κωλοπαιξει οταν την δοκιμασα με την στοκ ψυξη.....ειπα οχι ρε γμ.....χαλια κομματι μου πεσε........αυτο μου λεγαν και αλλα ατομα.....να ομως που τελικα με το μπλοκ του μιχαλη γινονται θαυματα......μονο το πλεξι κουτι του ψυγειου εμεινε ωστε να μειωσω και αλλο το θορυβο αλλα και να στηριχτει πιο κομψα και οχι πανω σε κασεττες....χεχεχεε

αμα τελειωσει το κουτι και φτιαξω και το πλεξι παραθυρο που θελω θα μαι αρχοντας.........βασικα αρχοντας θα μουνα αμα δουλευε και το μεσσεντζερ....χεχεχεεχεχεχεεε

H κάρτα σου μπορεί να στρώσει και άλλο, αν πατήσει το μπλοκ καλύτερα. Η δική μου φτάνει 465 στο πυρήνα, χωρίς mod και είναι ίδια club3D, R360. Αν είναι 128ΜΒ δεν υπάρχει λόγος να βάλεις ΧΤ bios, μόνο στις 256ΜΒ που έχουν και pcb XT.

λες ρε μπιλακο να την ανεβασω και γω τοσο?η αληθεια ειναι οτι δεν την εσφιξα σψεδον καθολου γιατι καποια καλοπαιδα απο δω μεσα εσπασαν εναν αριθμο απο 9800προ.....χεχεχεχεχεχεεε.....δηλαδη να σφιξω κι αλλο τις βιδες με τα ελατηρια?εχουνε καμια 10αρια στροφες ακομα περιθωριο μεχρι το τερμα........465 τον πηγες με ντιφολτ τις μνημες?εμενα εφτασε 437 με ντιφολτ μνημες......προτιμησα να κατεβασω λιγο ακομα το πυρηνα και να ανεβω λιγο και στις μνημες αφου βλεπω οτι πανε πολυ καλα......μονες τους με ντιφολτ πυρηνα στα 370 χωρις κανενα κολλημα...

ασε τα ντιφολτ και τράβα κάνε αυτό που σου είπα για το messenger.

ρε γιαννη το κοιταξα και αυτο.......ειχες ενα δικιο εν μερει καθως το ημερολογιο μου εδειχνε σαββατο 5 του μηνα και οχι παρασκευη 4.......αλλα παλι δεν με βαζει και ας το διορθωσα....που το σκεφτηκες ρε θηριο?ημαρτον δηλαδη......να φταει το ημερολογιο για να μην μπαινει καποιο προγραμμα......τεσπα....καμια αλλη ιδεα?

το χω φάει στον κώλο αυτό γι'αυτό το ξέρω. Είχα κάνει ένα bios ρεσετ και είχα ξεχάσει να γυρίσω την ημερομηνία στο νορμαλ. Είχαμε 2003 τότε και εμένα ήταν η ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2002 (οι έξυπνοι κατάλαβαν ποια μητρική είχα μόνο απο αυτό). Ε το σκασμένο δεν έμπαινε με τίποτα. Τσέκαρε και τη χρονολογία σου

Δε χρειάζεται τρελό σφίξιμο, αρκεί να πατήσει καλά και να φύγει η πάστα κάτω από το μπλοκ. Κράτα το πατημένο με το χέρι όσο σφίγγεις τις βίδες.

Αρχική απάντηση από greekfragma

παιδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....ετοιμο το σεταπ.........

και το μπλοκακι στην καρτα μπηκε μια χαρα.......με λιγη κεραμικ επανω

απο διαρροες λιγα πραματα στην αρχη........το τανκ της ΑΣΕΤΕΚ ειναι κορυφαιο απο κατασκευη και εμφανιση.θερμοκρασιες τελειες!δεν τις περιμενα τοσο καλες......συμφωνα με το aerogate διπλα στον πυρηνα του αθλονα 2600+ 12χ200=2400@1.825βολτ

οι θερμοκρασιες που ειχα πριν το κανουριο σεταπ ητανε....

θερμοκρασια κουτιου 28βαθμοι........αδρανεια επεξεργαστη 42βαθμοι.............φορτος 46........

με το καινουριο μπλοκ της vga επανω αδρανεια 44 βαθμοι......φορτος(unreal2004) 48!!!!!:jump: :worship: :devil:

τελειο το συστηματακι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

να πω και λιγα και για την καρτα γραφικων(Ατι 9800προ Κλαμπ3Δ).....λοιπον αν και αρχικα με ξενερωσε ασχημα καθως με την στοκ ψυξη επιανε 405 μονο στον πυρηνα και 362 στις μνημες βαζοντας το μπλοκ του μιχαλη και λιγη κεραμικ(γεια σου ρε μιχαληηηηηηηηηη)

επιασα χωρις λαθη με 20λουπες ακουαμαρκ και 3δμαρκ2003 428/370!!!!!!!!

το αλλο το καλο σας το ειπα??????η καρτουλα μου εχει πυρηνα ΧΤ!!!!!!!!!! οουυυυυυυυυυ γιες!!!!!!!!λετε να την φλασαρω και να τρελανω κοσμο?...........καλυτερο σκορ που επιασα σε 2003 ειναι 6200......αν και δεν ετρεξα και πλλα μπεντσιες πρεπει να την σκισω κι αλλο την καρτα...χεχεχεχεχεεχεχε....:p :P :p :P :p

’ρε τυχερέ δεν θα τελειώσουν η πανελλήνιες ????αααααααααα τουρμπο με ΝΟS θα του βάλω!!!!

:nuke: :devil: :TD: :TD: :TD:

Αααα εσυ το πηρες πατριωτικα ρε Γιωργη!

Ευγε αγορι μου!Εχεις μελλον στην τεχνη του oc...! :D

παντα με παθος σε καθε ασχολια μου...................οπως λεει και μια γνωστη διαφημιση(δυστυχως)......Only with passion we can be original

τελικα παιδια πληροφορηθηκα οτι η καρτα δεν φλασαρεται....ναι μεν εχει πυρηνα ΧΤ αλλα το pcb δεν ειναι απο ΧΤ οποτε ακυρο το φλασαρισμα...θα δω με καλυτερη τοποθετηση του μπλοκ εαν μπορεσω να ανεβω και αλλο.....κατι για 460 πηρε το αυτι μου βασιλη.....χεχεχεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.