stefanos_79 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2011 Μήπως αντιμετωπίζετε το διο πρόβλημα με μενα με την νεα εκδοση 5? Κάθε φορά που πάω να ανοίξω ενα mail που έχει επισύναψη μέσα κολλάει όλο το προγραμμα.μαλιστα στα options οταν επιλέγω Attachments κολλαει και εκεί, όλες οι άλλες οι καρτελες κανονικά χωρις πρόβλημα. Έχω Win XP SP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatsumi1 Ιούνιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 σε ολα τα MAIL το κανει η σε ενα συγκεκριμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιούνιος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 σε οποιοδήποτε mail έχει συνημμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Δεν του κάνεις ένα re-install;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιούνιος 30, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Το εκανα αλλα ενω διεγραψα τον φακελο του Thunderbird με την εγκατασταση του προγραμματος εμφανιστηκε παλι το mail μου χωρις να το στεραω απο την αρχη. Και φυσικα το προβλημα παραμενει.Ξερεις απο που μπορω να σβησω τα settings ,profiles, registry του Thunderbird? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούλιος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Κρατάει όλες τις ρυθμίσεις του στο users φάκελο, νομίζω στα XP είναι ο φάκελος Documents and Settings/your_username/ και πρέπει να είναι κρυφός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.