Jump to content

Ηρθε το τελος?

tyxeros

Recommended Posts

Εχω μια Nec1970NX με ips πανελ. Μου εμφανιζει αυτη τη καθετη λωριδα στην οθονη. Αλλες μερες ποιο χοντρη , στην χειροτερη δηλαδη να πιασει την μιση οθονη , και αλλες φορες δεν την βγαζει καθολου. Τη μπορει να φταιει? Θελω να ψαξω να βρω ανταλλακτικα στο ebay για να την φτιαξω. Την ειχα ανοιξει να δω την πλακετα αν εχει κανα πυκνωτη χαλασμενο αλλα ολοι ηταν οκ.

Ειναι κριμα να την πεταξω.

post-846-1416075304,5702_thumb.jpg

Εχω μια Nec1970NX με ips πανελ. Μου εμφανιζει αυτη τη καθετη λωριδα στην οθονη. Αλλες μερες ποιο χοντρη , στην χειροτερη δηλαδη να πιασει την μιση οθονη , και αλλες φορες δεν την βγαζει καθολου. Τη μπορει να φταιει? Θελω να ψαξω να βρω ανταλλακτικα στο ebay για να την φτιαξω. Την ειχα ανοιξει να δω την πλακετα αν εχει κανα πυκνωτη χαλασμενο αλλα ολοι ηταν οκ.

Ειναι κριμα να την πεταξω.

μαλλον για αλλαγη πανελ το βλεπω εγω...και δεν ξερω αν σε συμφερει και ολας.

ισως κανα καλωδιο να θελει αλλαγμα (vga-dvi, ή καποιο απο μεσα να εχει χαλασει?)

(με 190 euro αγοραζεις την dell u2311h που εχει και αυτη ips)

Την εχω αγορασει ηδη ...:T: αλλα δεν μου παει η καρδια να πεταξω την αλλη αν επισκευαζετε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.