tyxeros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2011 Εχω μια Nec1970NX με ips πανελ. Μου εμφανιζει αυτη τη καθετη λωριδα στην οθονη. Αλλες μερες ποιο χοντρη , στην χειροτερη δηλαδη να πιασει την μιση οθονη , και αλλες φορες δεν την βγαζει καθολου. Τη μπορει να φταιει? Θελω να ψαξω να βρω ανταλλακτικα στο ebay για να την φτιαξω. Την ειχα ανοιξει να δω την πλακετα αν εχει κανα πυκνωτη χαλασμενο αλλα ολοι ηταν οκ. Ειναι κριμα να την πεταξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Ιούνιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Εχω μια Nec1970NX με ips πανελ. Μου εμφανιζει αυτη τη καθετη λωριδα στην οθονη. Αλλες μερες ποιο χοντρη , στην χειροτερη δηλαδη να πιασει την μιση οθονη , και αλλες φορες δεν την βγαζει καθολου. Τη μπορει να φταιει? Θελω να ψαξω να βρω ανταλλακτικα στο ebay για να την φτιαξω. Την ειχα ανοιξει να δω την πλακετα αν εχει κανα πυκνωτη χαλασμενο αλλα ολοι ηταν οκ.Ειναι κριμα να την πεταξω.μαλλον για αλλαγη πανελ το βλεπω εγω...και δεν ξερω αν σε συμφερει και ολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούνιος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Δεν νομιζω να φταιει το πανελ..... δεν μπορει αλλες φορες να λειτουργει και αλλες οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 ισως κανα καλωδιο να θελει αλλαγμα (vga-dvi, ή καποιο απο μεσα να εχει χαλασει?)(με 190 euro αγοραζεις την dell u2311h που εχει και αυτη ips) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 ισως κανα καλωδιο να θελει αλλαγμα (vga-dvi, ή καποιο απο μεσα να εχει χαλασει?)(με 190 euro αγοραζεις την dell u2311h που εχει και αυτη ips) Την εχω αγορασει ηδη ... αλλα δεν μου παει η καρδια να πεταξω την αλλη αν επισκευαζετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 σε αλλη καρτα γραφικων την εχεις δοκιμασει, μπας και δεν φταιει η οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 1, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Το προβλημα το κανει και χωρις να εχω συνδεσει την οθονη σε PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 αα, μαλιστα. ειπα μηπως ....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.