Jump to content

APPLE iMAC 27' 2600K sandy!!!

sebastian

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Seb το FCP X ειναι συμβατο με After Effects?αν ειναι ευκολο μπορεις να το δοκιμασεις να μας πεις? :T:

Φιλε μου για το FCP X δεν ξερω να σου πω γιατι το εβαλα και το έβγαλα αμέσως για να βαλω το παλιό το FCP v7 γιατι το νεο Χ δεν μου άνοιγε τα αρχεία μου!!!

Για το FCP v7 ξέρω οτι εχει πολυ καλό compatibility με το After effect...ακομα βεβαια δεν το εχω ξεκινήσει για να ξερω επακριβώς

Βρήκα τα εξής ενδιαφέροντα προγράμματα, το 1. Roxio Toast Titanium 2. MAC the Ripper 3. MPEG StreamClip για εικονα (dvd, κόψιμο σκηνών) παντα....

Επισης κατι αλλο που ηθελα ειναι, το αν ειναι αναγκαιο να βαλω καποιο antivirus και αν ναι! ποιο?

Για ΜΡ3 player τι προτιμάτε; Δε θέλω να βάλω το iTunes να κάνει library κλπ.

Εχω και εγω ακριβως το ιδιο θεμα... Υπαρχει το songbird να δοκιμασεις, δεν ειναι τπτ τρομερο ομως. Σε κατι φιλους μου τους αρεσε, εμενα δεν με τρελανε. Παντως προσφατα ειδα οτι το itunes εχει ειπλογη στα preferences (καπου στο advanced ειναι) να μην αντιγραφει τα mp3 στην library...

Την έχει την επιλογή, ναι. Αλλά θέλω να μπαίνω από το finder, να βρίσκω τους φακέλους μου όπως έκανα στα 7 και να πατάω play all :p.

Α. Θέλω να παίζει και FLAC :D

EDIT: Τώρα δοκιμάζω το Songbird

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.