Jump to content

APPLE iMAC 27' 2600K sandy!!!

sebastian

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Σωπα ρε, τοσο γρηγορο είναι; Με βάζεις σε σκέψεις τωρα :fun:

και εγώ είχα πάθει πλάκα με το πόσο γρήγορο είναι χωρίς τον SSD.

Sebastian καλορίζικο και καλοδούλευτο μεγάλε! και ότι θες (και μπορούμε να βοηθήσουμε) εδώ είμαστε :)

και που να δεις με ssd!

(μωρε καλο θα ηταν να το επαιρνες με ssd, αλλα τωρα παει.. εγινε! και ειναι μανικι να τον βαλεις μονος σου..)

Αν το ηθελα θα τον έβαζα απο την αρχή...ξερω απο ssd :hehe:

Παιδια εχω ενα πρόβλημα ενω μπορω να γράψω απο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο δισκο στο mac αρχεία, δεν μπορω να κανω το αντιστροφο δηλαδη να γραψω αρχεια απο το MAC στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ δισκο....

Για παραδειγμα στο FINAL CUT ολα μου τα αρχεια ειναι σε ενα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ σκληρό δισκο, αλλα ενω μπορω να τα ανοίξω και να τα επεξεργαστω δεν μπορω να σωσω εκει μεσα τις περαιτέρω δουλειες στο project μου. Πηγαινω στης επολογη του FINAL CUT SCRATCH DISK και το αλλαζω αλλα δεν με αφήνει γιατι μου λεει ο δισκος μου ειναι WRIGHT PROTECTED or UNREADABLE.

Δοκίμασα και αλλους δισκους και δεν μπορει παλι το ιδιο μου λεει...

Μετα προσπαθησα να κανω COPY PASTE απο το iMAC στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο δισκο και παλι δεν μου βγαζει καν την επιλογη PASTE για τον EΞΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο δισκο....

Παιδιά μία χέρα βοηθείας :)

Το TIME MACHINE καλει ολικο back up των αρχειων που εχει μεσα ο iMAC μου ? Eχω 1tb δισκο μεσα στο Mac χρειαζομαι ενα 1tb δισκο εξωτερικο για back up ?

Πειτε μου γενικα μερικα πραγματακια....

Το TIME MACHINE καλει ολικο back up των αρχειων που εχει μεσα ο iMAC μου ? Eχω 1tb δισκο μεσα στο Mac χρειαζομαι ενα 1tb δισκο εξωτερικο για back up ?

Πειτε μου γενικα μερικα πραγματακια....

Carbon Copy Cloner για backup. Δημιουργεί μια πανομοιότυπη bootable εικόνα του σκληρού.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

NTFS να φαντασω ειναι ο δισκος, ε? Αν ναι, το osx, δεν εχει native υποστηριξη για ntfs write. Βαλε το ntfs-3g. Ειναι driver για να μπορεις να κανεις και write σε ntfs.

Επειδή κι' εγώ είχα αυτό το πρόβλημα χθες με το ΜΒΡ, το έψαξα λίγο και έβαλα το MacFUSE και μετά το NTFS-3G. Όμως όταν έβαζα πάνω τον εξωτερικό, πέταγε σφάλμα. Το έψαξα λίγο και είδα ότι το NTFS-3G δεν υποστηρίζει τον 64bit kernel και φόρτωσα τον 32. Δε γίνεται να παίξει στον 64; Στον seb δούλεψε με 64;

Ας κανω κι εγω μια χαζη ερωτηση, που ισως ενδιαφερει καποιους. MAC OS μπορω να στησω στο pc που εχω?

Κανα λινκυ υπαρχει για να δω διαδικασια?

Μπορείς αν υποστηρίζεται το hw σου, δες αυτό και το forum του tonymacx86.

Πάντως επειδή το thread έχει πάρει μια πιο γενική τροπή, προτείνω να μετανομαστεί σε "The Mac thread (OS, iMac, MBP, Air, MB, Mac Pro)" ή κάτι τέτοιο :p

Επειδή κι' εγώ είχα αυτό το πρόβλημα χθες με το ΜΒΡ, το έψαξα λίγο και έβαλα το MacFUSE και μετά το NTFS-3G. Όμως όταν έβαζα πάνω τον εξωτερικό, πέταγε σφάλμα. Το έψαξα λίγο και είδα ότι το NTFS-3G δεν υποστηρίζει τον 64bit kernel και φόρτωσα τον 32. Δε γίνεται να παίξει στον 64; Στον seb δούλεψε με 64;

Οταν λες φορτωσες τον 32αρι kernel, πως το εκανες? Boot-αρες κρατωντας πατημενα το 3 και το 2? Αυτο που λες, πρωτη φορα το ακουω. Και στα linux, μια χαρα παιζει το ntfs-3g και σε 64bit kernel. Περισσοτερα δεν ξερω.

Το MacFuse που λες, ειναι κατι kernel module για να μπορει το osx να βλεπει και αλλα filesystems, περα απο τα δικα του (HFS κλπ). Ουσιαστικα βαζεις αυτο, και μετα βαζεις υποστηριξη για οτι filesystem θες. Απλα το πακετο για το osx πλεον, εχει μεσα και το macfuse. Στον seb σιγουρα εγκατασταθηκε και αυτο, δεν γινεται να παιξει χωρις αυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.