Jump to content

RMA εξαρτημάτων πληροφορικής

astrolabos

Recommended Posts

Σε μια παρουσίαση του δικτυακού τόπου BeHardware.com, αναφέρονται τα ποσοστά επιστροφών σε διάφορες κατηγορίες εξαρτημάτων ανά εταιρία.

http://www.behardware.com/articles/831-1/components-returns-rates.html

πολυ γενικο το ολο θεμα οπως το παρουσιαζουν λειπουν μαρκες απο καθε κατηγορια κ δεν νομιζω πχ η EVGA στις καρτες να μην εχει προβληματα ουτε η PNY στις μνημες που εχει κυκλοφορησει αρκετα μοντελα σε ddr2,ddr3

μαρεσει που ολοι προτεινετε Samsung F1 για αγορα δίσκου

μεγαλο ποσοστο RMA συγκριτικα με αλλους

Δεν ξέρω τι και πως.

Αλλά έχω 6 ή 7 F1, και 10 F3 ( 1TB πάντα ) και όλοι τους είναι μια χαρά ( φτού μην τους ματιάσω ).

Τους 2 F1 500GB να τους μετρήσουμε και αυτούς ?

Στα RMA δεν ξέρεις και τι μετράς.

Πόσοι καήκανε από πρόβλημα τροφοδοτικού/υπέρτασης ? Πόσοι π.χ. από user error ( drop... on the floor :p ).

Εμένα πάντως τόσα χρόνια παλιότερα με Maxtor και τώρα τα τελευταία 2-3 χρόνια με Samsung F1/F3 δεν έχω παράπονο.

Από τους πάρα πολλούς δίσκους που έχω ή και πέρασαν από τα χέρια μου, είχα λίγες απώλειες ( 2-3 από πτώση, 1 Maxtor 300GB του... 2003-4 που κάηκε στο Athens Digital Week δίχως λόγο ( πήρε ξαφνικά φωτιά ένα chip στην πλακέτα :D ), και ένας 80GB Maxtor IDE του 2001-2 που ψόφησε πρίν κανά χρόνο περίπου στα καλά καθούμενα :D ),

Μπορεί να είναι γενικό, αλλά είναι σωστό. Από ό,τι έχει περάσει από τα χέρια μου, WD σε δίσκους και gigabyte σε μητρικές ήταν σκυλιά και δεν με απογοήτευσαν ποτέ.

Μπορεί να είναι γενικό, αλλά είναι σωστό. Από ό,τι έχει περάσει από τα χέρια μου, WD σε δίσκους και gigabyte σε μητρικές ήταν σκυλιά και δεν με απογοήτευσαν ποτέ.

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω περισσότερο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.