icy20 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2011 Εχω απο το 2007 μια LG 245WP-BNμε p-mva panel. Ευχαριστημενος ολα καλα.Η χρηση που της κανω ειναι κατα 70% surfing, 10 % movies, 20% gaming με το μεγαλο pc εφοσον την εχω σε kvm switch.Απο χτες μου κανει κουλα. Παω να την αναψω δεν παιρνει δοκιμαζω 2-3 φορες πηρε. Σημερα το πρωι δοκιμαζα κανενα 5λεπτο. Τελικα αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας ουτε τοτε πηρε απλα ξαναδοκιμασα μετα απο λιγο που αναψε.Τι λετε?Τα φτυνει μαλλον?Μηπως επειδη παταω το κουμπι αρκετες φορες τη μερα αρχισε να μην κανει καλη επαφη?Αν πραγματι τα φτυνει η οθονη το θεμα ειναι τι παιρνουμε.Σε dell 23αρα που ξερω οτι θα μου προτεινετε δεν θελω να παω επειδη θα μου φαινεται μικρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Ιούνιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 ημισκασμενος πυκνωτης πιθανοτατα.Βρες καποιον γνωστο σου που πιανουν τα χερια του να σου αλλαξει τον πυκνοτη και θα εισαι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 29, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Για βγάλτην απο το switch και δες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Ιούνιος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 οταν λες δεν αναβει ??? μηπως εννοεις οτι παει να αναψει αλλα κανει ενα γρηγορο φλασαρισμα και ξαναγινεται μαυρη η οθονη και μετα απο αρκετες φορες τελικα προβαλη ??? αν σου κανει αυτο ειναι ακριβως αυτο που σου ειπε πιο πανω ο @foniki_mpekatsa Tip : (εχω το ιδιο προβλημα σε μια acer οθονη 21" και επειδη βαριεμαι να την ανοιξω να αλλαξω τον πυκνωτη την ζεσταινω με το πιστολακη της αδερφης μου 1 λεπτακι κοντα στο κυκλωμα τροφ. και πεζει αστερι μετα μεχρι να την κλεισω και να κρυωσει βεβαια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Σίγουρα είναι πυκνωτής. Έγω είχα μία LG L207WT που για να ανοίξει ήθελε ζέσταμα με το πιστολάκι όπως λέει και ο supervisor, άλλαξα του ημισκασμένους πυκνωτές και είναι μια χαρά τώρα. Δες τον τρόπο στο videaki.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9Q6_TgNJvQw&feature=related]YouTube - How to Repair an LCD Monitor[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 29, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Καλα επειδη εγω δεν παιζει να κατσω να κανω τετοιο πραγμα βαριεμαι μονο και μονο να την βγαλω απο τη θεση της θα φωναξω εναν να τον πλερωσω να το κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 29, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 ffs φερτη μου να στο κανω εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 30, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Βασικα ελεγα να την δωσω στον hipro (αν τον πετυχω ποτε στο κινητο ). Αν δεν βγαλω ακρη επειδη θα φυγω για μια βδομαδα αυριο θα δουμε τι θα κανω μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.