Jump to content

Ερχεται το τελος?

icy20

Recommended Posts

Εχω απο το 2007 μια LG 245WP-BN

με p-mva panel. Ευχαριστημενος ολα καλα.

Η χρηση που της κανω ειναι κατα 70% surfing, 10 % movies, 20% gaming με το μεγαλο pc εφοσον την εχω σε kvm switch.

Απο χτες μου κανει κουλα. Παω να την αναψω δεν παιρνει δοκιμαζω 2-3 φορες πηρε. Σημερα το πρωι δοκιμαζα κανενα 5λεπτο. Τελικα αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας ουτε τοτε πηρε απλα ξαναδοκιμασα μετα απο λιγο που αναψε.

Τι λετε?Τα φτυνει μαλλον?Μηπως επειδη παταω το κουμπι αρκετες φορες τη μερα αρχισε να μην κανει καλη επαφη?

Αν πραγματι τα φτυνει η οθονη το θεμα ειναι τι παιρνουμε.Σε dell 23αρα που ξερω οτι θα μου προτεινετε δεν θελω να παω επειδη θα μου φαινεται μικρη.

οταν λες δεν αναβει ???

μηπως εννοεις οτι παει να αναψει αλλα κανει ενα γρηγορο φλασαρισμα και ξαναγινεται μαυρη η οθονη και μετα απο αρκετες φορες τελικα προβαλη ???

αν σου κανει αυτο ειναι ακριβως αυτο που σου ειπε πιο πανω ο @foniki_mpekatsa

Tip : (εχω το ιδιο προβλημα σε μια acer οθονη 21" και επειδη βαριεμαι να την ανοιξω να αλλαξω τον πυκνωτη την ζεσταινω με το πιστολακη της αδερφης μου 1 λεπτακι κοντα στο κυκλωμα τροφ. και πεζει αστερι μετα μεχρι να την κλεισω και να κρυωσει βεβαια :p )

Σίγουρα είναι πυκνωτής. Έγω είχα μία LG L207WT που για να ανοίξει ήθελε ζέσταμα με το πιστολάκι όπως λέει και ο supervisor, άλλαξα του ημισκασμένους πυκνωτές και είναι μια χαρά τώρα. Δες τον τρόπο στο videaki.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9Q6_TgNJvQw&feature=related]YouTube - ‪How to Repair an LCD Monitor‬‏[/ame]

Καλα επειδη εγω δεν παιζει να κατσω να κανω τετοιο πραγμα βαριεμαι μονο και μονο να την βγαλω απο τη θεση της θα φωναξω εναν να τον πλερωσω να το κανει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.